Queeny Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2010 212 0 19 Ağustos 2011 Konu Sahibi Queeny #41 duygum .!.: canım allah analı abalı büyütmenizi nasip etsin kızınızı. uzun sağlıklı bi ömrü olsunn.. asını ne koydunuz? Genişletmek için tıkla... amin canım, allah razı olsun... adı Zeynep Eda
duygum .!.: canım allah analı abalı büyütmenizi nasip etsin kızınızı. uzun sağlıklı bi ömrü olsunn.. asını ne koydunuz? Genişletmek için tıkla... amin canım, allah razı olsun... adı Zeynep Eda
divine_time Evli Ve Mutlu :) Kayıtlı Üye 10 Haziran 2007 2.958 4 40 19 Ağustos 2011 Konu Sahibi Queeny #42 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
X xeda rabbi hebli minessalihin Kayıtlı Üye 16 Şubat 2011 3.656 95 19 Ağustos 2011 Konu Sahibi Queeny #43 bende anne olmak istiyorum dua edin allahım evladını sana bagışlasın ben 5 yıldır bu hasreti çekiyorummmmmm
bende anne olmak istiyorum dua edin allahım evladını sana bagışlasın ben 5 yıldır bu hasreti çekiyorummmmmm
Queeny Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2010 212 0 20 Ağustos 2011 Konu Sahibi Queeny #44 xeda .!.: bende anne olmak istiyorum dua edin allahım evladını sana bagışlasın ben 5 yıldır bu hasreti çekiyorummmmmm Genişletmek için tıkla... inşallah en kısa zamanda sende bu duyguyu tadarsın canım.. doğru zamanı rabbim biliyor, biz ne yapsak faydasız maalesef.. sabırlı ol canım meleğin muutlaka gelecek Son düzenleme: 20 Ağustos 2011
xeda .!.: bende anne olmak istiyorum dua edin allahım evladını sana bagışlasın ben 5 yıldır bu hasreti çekiyorummmmmm Genişletmek için tıkla... inşallah en kısa zamanda sende bu duyguyu tadarsın canım.. doğru zamanı rabbim biliyor, biz ne yapsak faydasız maalesef.. sabırlı ol canım meleğin muutlaka gelecek
kahvekolik Ya Hafiz! Kayıtlı Üye 5 Eylül 2008 8.161 6 20 Ağustos 2011 Konu Sahibi Queeny #45 bazı şeyleri o kadar güzel anlatmışsınız ki, bayıldım. Allah bağışlasın, analı babalı büyütün inşallah
bazı şeyleri o kadar güzel anlatmışsınız ki, bayıldım. Allah bağışlasın, analı babalı büyütün inşallah