Benim Mucizem

Canım Allah analı babalı büyütsün bende biran önce bebeğime kavuşmak istiyorum. Allah'ım bizede bu günleri nasip etsin inşalah.

canım o kadar güzel anlatmışsın okurken gözyaşlarımı tutamadı ALLAH analı babablı büyütsün yavrunu

teşekkür ederim arkadaşlar... rabbim hamile olanları bir avazda en kolay şekilde kurtarsın, bebiiş isteyenlere de en kısa zamanda hayırlısıyla bebek nasip etsin inşallah :KK71::KK71: bu mucizevi duyguyu herkes tadar inşallah

teşekkür ederim arkadaşlar... rabbim hamile olanları bir avazda en kolay şekilde kurtarsın, bebiiş isteyenlere de en kısa zamanda hayırlısıyla bebek nasip etsin inşallah :KK71::KK71: bu mucizevi duyguyu herkes tadar inşallah

Rabbim kızını hayırlı evlatlardan eylesin sağlıklı uzun ömür versin inşallah ona...ayy nasıl ağladım okurken sanki yaşadım bende o anı...bende hamileyim 5.5 aylık benimde bir oğlum olacak ve normal doğumu çok istiyorum ama tabi nasip bebeğe göre değişir diyorlar.birde şuan takiplerim ssk da yapılıyor herhangi bir özel hastaneye gitmiyorum.başlasam mı diye düşünüyorum daha mı rahat olur acaba???bu konuda görüşleriniz nedir???:26::26::26:

Rabbim kızını hayırlı evlatlardan eylesin sağlıklı uzun ömür versin inşallah ona...ayy nasıl ağladım okurken sanki yaşadım bende o anı...bende hamileyim 5.5 aylık benimde bir oğlum olacak ve normal doğumu çok istiyorum ama tabi nasip bebeğe göre değişir diyorlar.birde şuan takiplerim ssk da yapılıyor herhangi bir özel hastaneye gitmiyorum.başlasam mı diye düşünüyorum daha mı rahat olur acaba???bu konuda görüşleriniz nedir???:26::26::26:

kıyamam canım ağlama nolur :KK43: rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.. hangi şehirdesin bilmiyorum, ama genelde özele geçersen sorun olmaz.. iyi bir doktor ve hastane bulursan geçebilirisin.. devlet hastaneleri genelde çok kalabalık oluyor maalesef, doğum anında yanımda 3 tane daha bağıran kadın olacak diye çok korktuğum için de özel hastane istedim... tabi bide doktorumdan çok memnundum...

kıyamam canım ağlama nolur :KK43: rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.. hangi şehirdesin bilmiyorum, ama genelde özele geçersen sorun olmaz.. iyi bir doktor ve hastane bulursan geçebilirisin.. devlet hastaneleri genelde çok kalabalık oluyor maalesef, doğum anında yanımda 3 tane daha bağıran kadın olacak diye çok korktuğum için de özel hastane istedim... tabi bide doktorumdan çok memnundum...

anladım canım istanbuldayım yeni yapılan kanuni sultan süleyman kadın doğum hastanesini düşünüyorum doğum için çok iyi diyorlar sırf doğum hastanesi olduğu için tam teşekküllüymüş.birde yeni hastane tertemiz.ama ne bilim tek olmak istemiyorum refakatçi almıyorlarmış duyduğuma göre

anladım canım istanbuldayım yeni yapılan kanuni sultan süleyman kadın doğum hastanesini düşünüyorum doğum için çok iyi diyorlar sırf doğum hastanesi olduğu için tam teşekküllüymüş.birde yeni hastane tertemiz.ama ne bilim tek olmak istemiyorum refakatçi almıyorlarmış duyduğuma göre

kadın doğum hastanesi iyi olur bence... bende yanımda kimsenin olamasını çok takmıştım, birçok hastaneyi araştırdım.. sonunda yanlız doğurdum :KK9::KK9: ama bidaha doğum yapsam yanımda eşimin olmasını isterim... yani sancı odasından yanımda olsun isterim, doğum anında değil...

herkese mrb bende dogum yapali 2 ay oldum bende size dodum hikayemi yazmak isterim.[bu arada almanyada yasiyorum ve 19 yasindayim] normalde hep kadin doktoruna gidiyodum ama burda son haftalarda mecbur hastaneye gidip kontrol olman lazim neyse ben 39.haftada hasteneye kontrole gittim doktor bakti ve 2.200 gr dedi ve hap verip agrini getirtmemiz lazim bebek dogunca disarida kilo almasi lazim dedi ve beni dogum odasina götürdüler benim hic bir hazirligim yoktu esim hemen eve gidip bavulumu getirdi o arada bana agri hapi verdiler ve nst ye bagladilar[ama nefret ettim o aletten] benim hic agrim gelmedi sonra bitene daha hap verdiler gene tik yok suuni sanci veremiyolar hic acilma olmadigi icin.öyle öyle 1 hafta hap ictim sancilar geliyo ebeler simdi tamam dogum basladi diyolar ama 1 saat sonra hepsi gidiyo.13 haziran günü doktor dedi sonkez hap vercez gene olmazsa eve gidin dedi aksam üstü saat 4 gibi agrilarim geldi her 2 dakkada bir giriyodu ama ben dogum odasina gitmek istemeim cünkü orda türkleri sevmeyen bi ebe vardi. aksam saat 9 a kadar agri cektim artik dayanamiyodum saat 9 bucukta dogum odasina girdik esimle hemen PDA yaptilar sonra cok güzel gecti agri var ama ben hissetmiyodum 15 saatte 10 cmacildi sabah saat 7.15 de ikinmaya basladim ama oglumun kalp atislari düstü 40 a kadar normalde 140 olmasi gerek ben cok kötü oldum esim de dayanamadi sonra bebegimden karnimdayken kafasindan kan aldilar biraz rahatladi bebegim sonra 3 kere ikindim ve kestiler bide vakum yaptilar geldi bebegim o anda ona asik oldum ve 2.680 gr 47 cm dogdu yani doktorun dedigi gibi 2.200 dogmadi simdi 2 aylik 5 kilo ve62 cm:KK3: uzun yazdim kusura bakmayin :KK1::emir_bebek:

bogazina 2 kere ve kollarina dolandi kordonu o yüzden düstü kalp atislari ve dügüm olmus kordon bütün doktorlar cok sansli bebek dediler ve esim kordonunu kesti:KK1::KK1:

canım hikayen çok güzel, eğer doğum öykülerimiz sayfasında 'yeni konu aç' a eklersen daha çok okuyan olur... bu sayfa da benim doğum öyküm var :KK34:

silmesen de olur sorun değil, ama silmek istiyorlan, msjı sil yazıyor alt sağ köşede...

çok güzel bir hikaye ve duygu galiba bu duygu yaşanılanların en güzelidir, allah analı babalı büyütsün hepimize nasip etsin bu duyguları.

canım allah analı abalı büyütmenizi nasip etsin kızınızı. uzun sağlıklı bi ömrü olsunn..

asını ne koydunuz?

X