Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim arkadaşlar... rabbim hamile olanları bir avazda en kolay şekilde kurtarsın, bebiiş isteyenlere de en kısa zamanda hayırlısıyla bebek nasip etsin inşallah bu mucizevi duyguyu herkes tadar inşallah
Rabbim kızını hayırlı evlatlardan eylesin sağlıklı uzun ömür versin inşallah ona...ayy nasıl ağladım okurken sanki yaşadım bende o anı...bende hamileyim 5.5 aylık benimde bir oğlum olacak ve normal doğumu çok istiyorum ama tabi nasip bebeğe göre değişir diyorlar.birde şuan takiplerim ssk da yapılıyor herhangi bir özel hastaneye gitmiyorum.başlasam mı diye düşünüyorum daha mı rahat olur acaba???bu konuda görüşleriniz nedir???:26::26::26:
kıyamam canım ağlama nolur rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.. hangi şehirdesin bilmiyorum, ama genelde özele geçersen sorun olmaz.. iyi bir doktor ve hastane bulursan geçebilirisin.. devlet hastaneleri genelde çok kalabalık oluyor maalesef, doğum anında yanımda 3 tane daha bağıran kadın olacak diye çok korktuğum için de özel hastane istedim... tabi bide doktorumdan çok memnundum...
anladım canım istanbuldayım yeni yapılan kanuni sultan süleyman kadın doğum hastanesini düşünüyorum doğum için çok iyi diyorlar sırf doğum hastanesi olduğu için tam teşekküllüymüş.birde yeni hastane tertemiz.ama ne bilim tek olmak istemiyorum refakatçi almıyorlarmış duyduğuma göre
çok güzel bir hikaye ve duygu galiba bu duygu yaşanılanların en güzelidir, allah analı babalı büyütsün hepimize nasip etsin bu duyguları.