Daha önce konu açmistim sütüm yetmiyor diye feryat etmistim. Gerçekten o zaman denemedigim yol kalmamisti.. Sonra laktasyon düzenleyici ve sütü ve kalitesini artiran tabletler içmeye basladim. ( laktaqon) Sütüm gerçekten artmisti. Daha önce 700 gr alan bebegim 1 aya 1300 gr aldi. Masallah deyin ama sürekli tabletlerle devam edemezdim ve üzerinde 1 aydan fazla kullanmain yaziyordu. Adi üstünde düzenleyici..
Sonra tekrar çesitli förmüller denemeye basladim. Yani say say bitmez ve nihayet bende çok güzel etki yaradan dogal bi formül buldum. Birazda kendimden bazi ilaveler ettim.
Uzun lafin kisasi
2 bardak su
1 dolu yemek kasigi aliç meyvesi (olgun olanlardan) aktarlarda ve eczanelerde satiyor. Çok ucuz
1 dolu yemek kasigi kusburnu meyvesi ( meyveleri hafif kesip atin)
1 dolu tatli kasigi rezene
1 dolu yemek kasigi isirgan otu. ( kurutulmusu)
1 yemek kasigi çemen otu
Çay demler gibi demleyin kaynatmayin!!!
Vesselam :) demleyip 2-3 saat beklettikten sonra içiyoruz. Günde 2-3 kez.
Not: tansiyonu düsük olanlar 1 tatli kasigi bal ilave edip içsinler. Ben öyle yapiyorum.
Insallah faydasini görürsünüz kizlar.
Bebislerinizin yanaklarindan öperim, bol sütünüz olsun
Sonra tekrar çesitli förmüller denemeye basladim. Yani say say bitmez ve nihayet bende çok güzel etki yaradan dogal bi formül buldum. Birazda kendimden bazi ilaveler ettim.
Uzun lafin kisasi
2 bardak su
1 dolu yemek kasigi aliç meyvesi (olgun olanlardan) aktarlarda ve eczanelerde satiyor. Çok ucuz
1 dolu yemek kasigi kusburnu meyvesi ( meyveleri hafif kesip atin)
1 dolu tatli kasigi rezene
1 dolu yemek kasigi isirgan otu. ( kurutulmusu)
1 yemek kasigi çemen otu
Çay demler gibi demleyin kaynatmayin!!!
Vesselam :) demleyip 2-3 saat beklettikten sonra içiyoruz. Günde 2-3 kez.
Not: tansiyonu düsük olanlar 1 tatli kasigi bal ilave edip içsinler. Ben öyle yapiyorum.
Insallah faydasini görürsünüz kizlar.
Bebislerinizin yanaklarindan öperim, bol sütünüz olsun
Son düzenleme: