• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Miniş Cevizlerim :)

aaaa kesinlikleeeeee yaaa çok güzell bu bardaklarla bütünlük oluştururlaar giz nerden buluyosun yahu :)) e internette yok mu bunlar? illa paşabahçeye mi gitcess?? burda yok sanırım paşabahçe :50:

aaaa kesinlikleeeeee yaaa çok güzell bu bardaklarla bütünlük oluştururlaar giz nerden buluyosun yahu :)) e internette yok mu bunlar? illa paşabahçeye mi gitcess?? burda yok sanırım paşabahçe :50:

Canım ben bunları bloglarda gezerken görüyorum ve gelecek ay bu cîcileri alma planım var

gizim benim markafoniden aldıklarım geldi ancak home askım siyah yerine yeşil geldi :( markafonide iade var ama değişim yoktu değil mi? ilk defa böyle birşey oluyor..
allahtan diğerlerinde sıkıntı yok çok güzeller hele de müzik kutum okadar tatlı kiii! yatak odamın baş aksesuarı olucak müziği de çok güzel her gece uyumadan önce çalıcak :16:

buarada bu sonradan aldıklarımı ben ilk sayfaya ekleyemiyorum insert picture diyorum ancak dosya boyutu büyük diyor nasıl yapıyorsunuz canım onu yaa?

gizim benim markafoniden aldıklarım geldi ancak home askım siyah yerine yeşil geldi :( markafonide iade var ama değişim yoktu değil mi? ilk defa böyle birşey oluyor..
allahtan diğerlerinde sıkıntı yok çok güzeller hele de müzik kutum okadar tatlı kiii! yatak odamın baş aksesuarı olucak müziği de çok güzel her gece uyumadan önce çalıcak :16:

buarada bu sonradan aldıklarımı ben ilk sayfaya ekleyemiyorum insert picture diyorum ancak dosya boyutu büyük diyor nasıl yapıyorsunuz canım onu yaa?

canım markafonide iade var değişim yok malesef hepiciğinin gelmiş olmasına çok çok sevindim canım

ilk sayfa için ise burdaki arkadaşların bazıları paintte küçültüyorlar sanırsam ben photoscape photospu kullanıyorum orda minik minik birleştiriyorum mesela dörtlü resim var içine dörttane çeyizimi sokştrp kaydedince 1 fotoda 4 çeyiz oluyor

canım markafonide iade var değişim yok malesef hepiciğinin gelmiş olmasına çok çok sevindim canım

ilk sayfa için ise burdaki arkadaşların bazıları paintte küçültüyorlar sanırsam ben photoscape photospu kullanıyorum orda minik minik birleştiriyorum mesela dörtlü resim var içine dörttane çeyizimi sokştrp kaydedince 1 fotoda 4 çeyiz oluyor

ayyyy o çok zormuş canım yaaa nese o zaman benimki böle kalsın napalım..:68:

merhaba canım ceyızlerıne baktım da cok begendıgım bır anahtarlık gordum ev seklınde mıknatıslı acaba nereden aldıgını ogrenebılır mıyım ben netten arastırdım ama bulamadımm gule gule kullan bu arada cevızlerını :)

merhaba canım ceyızlerıne baktım da cok begendıgım bır anahtarlık gordum ev seklınde mıknatıslı acaba nereden aldıgını ogrenebılır mıyım ben netten arastırdım ama bulamadımm gule gule kullan bu arada cevızlerını :)

canım teşekkür ederim.. anahtarlık markafoniye ara sıra geliyor.. hatta bi kaç sayfa geride bazı arkadaşlar da sormuştum ve kısa bir süre sonra yine geldi markafoniye, onlarda yararlandılar.. genelde chiccy deco life kampanyasında oluyor takip edersen kesin yakalarsın :34:

English Home yatak örtüüüüm =)
$0d4a8922-5496-4d65-a671-ba82721db05b.webp

Yılbaşı Haftası İstanbul'a gitmiştim.. Eminönünden gördüğünüz bornoz takımını, istiklaldeki paşabahçe mağazasından da çay bardakları ve aynı serinin bir pasta servis tabağını aldım..
3lü servis tabaklarını ve tantitoni kek kalıbımı da markafoniden çok uygun fiyata aldım :16:
$83182_buyuk.webpEki Görüntüle 602843 Eki Görüntüle 602844 $8699089119141_0_304x424_5.webp

Son düzenleme:
canım yeni çeyizlerin çok güzelmiş hepsini ayrı ayrı çok beğendim aynı kek kalıbını bende aldım markafoniden bu arada:)

Mufffinm benn senin yeni cicilerini şimdi gördüm şafak doğan güneşimize az kaldı bornoza bayıldım ayrıca eminönün neresinden ve ne kadara aldın kuzum

canım kürkçü hanında sarev mağazasından aldım kargosu dahil 220tl ye aldım beğenmene sevindim.. sarevinkilerde çok güzeldi ama ben juanınkini daha çok beğendim..şafak az kaldı evet umarım bunları kullanmamıza da çok az kalır bi an evvel :10:

gecelik S beden olmasına rağmen bana büyük geldi ve iade ettim :(

Tchibodan ne zamandır istediğim pişirme aparatlarını ve özdilekten deterjan kutumu indirimden aldım. Deterjan kutusu resimdekinden ama deseni farklı baloncuklu olandan..

$jpg.jp.webp$DSCF2320.webp

Back
X