- 8 Mart 2012
- 895
- 264
- 323
- Konu Sahibi LoveMuffin
aaaa kesinlikleeeeee yaaa çok güzell bu bardaklarla bütünlük oluştururlaar giz nerden buluyosun yahu :)) e internette yok mu bunlar? illa paşabahçeye mi gitcess?? burda yok sanırım paşabahçe 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa kesinlikleeeeee yaaa çok güzell bu bardaklarla bütünlük oluştururlaar giz nerden buluyosun yahu :)) e internette yok mu bunlar? illa paşabahçeye mi gitcess?? burda yok sanırım paşabahçe![]()
gizim benim markafoniden aldıklarım geldi ancak home askım siyah yerine yeşil geldimarkafonide iade var ama değişim yoktu değil mi? ilk defa böyle birşey oluyor..
allahtan diğerlerinde sıkıntı yok çok güzeller hele de müzik kutum okadar tatlı kiii! yatak odamın baş aksesuarı olucak müziği de çok güzel her gece uyumadan önce çalıcak
buarada bu sonradan aldıklarımı ben ilk sayfaya ekleyemiyorum insert picture diyorum ancak dosya boyutu büyük diyor nasıl yapıyorsunuz canım onu yaa?
canım markafonide iade var değişim yok malesef hepiciğinin gelmiş olmasına çok çok sevindim canım
ilk sayfa için ise burdaki arkadaşların bazıları paintte küçültüyorlar sanırsam ben photoscape photospu kullanıyorum orda minik minik birleştiriyorum mesela dörtlü resim var içine dörttane çeyizimi sokştrp kaydedince 1 fotoda 4 çeyiz oluyor
merhaba canım ceyızlerıne baktım da cok begendıgım bır anahtarlık gordum ev seklınde mıknatıslı acaba nereden aldıgını ogrenebılır mıyım ben netten arastırdım ama bulamadımm gule gule kullan bu arada cevızlerını :)
canım çok güzel duruyor rengi modeli harika güle güle kullan bu arada kaça aldın
tepsine bayıldım :)))) güle güle kullan inşallah çeyizlerini![]()