- 8 Mart 2012
- 895
- 264
- 323
- Konu Sahibi LoveMuffin
kızlaar merhabaa.. bakın bakalım beğencek misiniz özenle almaya başladığım ciclerimi :)
teyzem küçükken çeyize ceviz dermiş bunlarda benim cevizlerim işte =) Giz'ciğime ve matinyaya ve bundan sonra da yardımcı olacaklara katkılarından dolayı teşekkürleeeerrr

nevresimlerimi annem dikeceği için şimdilik sadece bir tane özdilek papillon saten nevresim takımım var..

esse küçük çaydanlık, hisar büyük çaydanlık, arzum çaycım ve hisar cezve takımım

Eki Görüntüle 526633

brabantialarım

canım arkadaşımın hediyesi french pressim

çatal kaşık takımım
Eki Görüntüle 526629
kahvaltı takımım

kek servis tabağım, çerezliğim ve peynir tabağım

kadınlar kulubu kadınlarının çeyizlerinin olmazsa olmazı ev anahtarlığım :)
Eki Görüntüle 526626
canım arkadaşımın ablasının hediyesi nar salata tabağı ve çatal kaşığı

schafer mıknatıslı bloklu bıçak setim ve vakumlu saklama kabı setim

fırın eldivenim, nihalem ve 5 parça pasta setim
Eki Görüntüle 526657

ve aşık tepsim :)

ah unutmadan dream catcher ım ve berlin bardak altlığım ve magnetim (fotoğraflarını küçültemedim saçma bir yöntemle çektim küçülsün diye o yüzden kötü oldular)

teyzem küçükken çeyize ceviz dermiş bunlarda benim cevizlerim işte =) Giz'ciğime ve matinyaya ve bundan sonra da yardımcı olacaklara katkılarından dolayı teşekkürleeeerrr

nevresimlerimi annem dikeceği için şimdilik sadece bir tane özdilek papillon saten nevresim takımım var..

esse küçük çaydanlık, hisar büyük çaydanlık, arzum çaycım ve hisar cezve takımım

brabantialarım

canım arkadaşımın hediyesi french pressim

çatal kaşık takımım
Eki Görüntüle 526629
kahvaltı takımım

kek servis tabağım, çerezliğim ve peynir tabağım

kadınlar kulubu kadınlarının çeyizlerinin olmazsa olmazı ev anahtarlığım :)
Eki Görüntüle 526626
canım arkadaşımın ablasının hediyesi nar salata tabağı ve çatal kaşığı

schafer mıknatıslı bloklu bıçak setim ve vakumlu saklama kabı setim

fırın eldivenim, nihalem ve 5 parça pasta setim

ve aşık tepsim :)

ah unutmadan dream catcher ım ve berlin bardak altlığım ve magnetim (fotoğraflarını küçültemedim saçma bir yöntemle çektim küçülsün diye o yüzden kötü oldular)

Eklentiler
Son düzenleme: