Benim mi psikolojim bozuk

Sorumluluk sahibi olmayan erkeği Allah düşman başına bile vermesin. Sizinki de öyle işte. Sorumluluğu size yıkmış kendisi laylaylom.

Sorumluluk sahibi olmayan erkeği Allah düşman başına bile vermesin. Sizinki de öyle işte. Sorumluluğu size yıkmış kendisi laylaylom.
Ilk konusunda daha nisanliydi. Orda bile adamin "biraz sorumsuz" oldugunu yazmis. Üstelik üyelerden biri taa 2018de uyarmis:

Öyle de cikmamis mi?

Artık gerçekten gına geldi bu tarz kadınlardan. Asla üzülmüyorum. O çocukların veballeri bu kadınların boyunlarına. Kendi sefil hayatlarına , çocuklarını da ortak ediyorlar. Sorsanız en fedakar anne de onlar

Hayat tecrübesizligi de var cogu zaman. Eski konulara da baktim. Bu adamin konu sahibinin isteklerini ve duygularini umursamadigi ortada aslinda. Sevgidende bahsedilmis, ama sevgiyi ben adam hicbir davranisinda göremedim. Adam ilk cocukta neyise simdi de ayni. Yani biz hep ayni hayatimiza devam edersek adam niye degismeye gerek duysun ki?

Hamilelikten ötürü fazla duygusalsınız sanırım.evli değilim henüz nişanlıyım.Ancak Forumda ki birçok hanfendi aynı konudan muzdarip.Eşinize daha yumuşak şekilde anlatırsanız belki sorun kalmaz
konu sahıbı daha ne kadar yumusasın

Siz anlatırken adamı boğup atasim geldi

Hamilelikten ötürü fazla duygusalsınız sanırım.evli değilim henüz nişanlıyım.Ancak Forumda ki birçok hanfendi aynı konudan muzdarip.Eşinize daha yumuşak şekilde anlatırsanız belki sorun kalmaz
Niye?
çocukla mi evli ?
Lamba değişecek demek yeterli
Bak annecim ampulü değijmen lajim çünkü degijjmezsen ağlar, üjülür şeklinde yumuşatarak adım adım neden niye niçin çünküsuyle anlatmasına gerek mi var ?

Hep diyorum ya sperm de olmasa buna kendi kocam da dahil bu dunyada erkeklere zerre gerek yok! Ben onun yaptigi heeeeeer isi kendim yapiyorum zaten. Yapamasam da yapacak birine verecek param var. eee ne anlami kaliyor o zaman evde adam beslemenin? Ask sevgiyi de osura osura olduruyorlar zaten:) yani demem o ki, alismis kudurmustan beter. Bence elinizini hic biraeye surmeyin. 7 ay ne demek. Ben 2 ay bile olmadim, calisiyorum da, zit diye cektim kendimi herseyden. Gecen hafta mesela hastaydim ellemedim hicbiseyi. Evi afdersiniz bk goturdu(kopek ve tuyleri:)) ama noldu hafta sonu pasa pasa yaptik birlikte. Yemek kendinize kadar yapin. Alisveris yapmayin temizlik yapmayin. Gerekirse tox icinde yuzsun ev ama yapmayin! Kole degilsiniz su an icinizde bir sinir sistemi buyutuyorsunuz! insaf:) kolay bir sey mi? Gitsin kahvede yesin yemegini!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…