Benim mi psikolojim bozuk

Sorumluluk sahibi olmayan erkeği Allah düşman başına bile vermesin. Sizinki de öyle işte. Sorumluluğu size yıkmış kendisi laylaylom.

Sorumluluk sahibi olmayan erkeği Allah düşman başına bile vermesin. Sizinki de öyle işte. Sorumluluğu size yıkmış kendisi laylaylom.
Ilk konusunda daha nisanliydi. Orda bile adamin "biraz sorumsuz" oldugunu yazmis. Üstelik üyelerden biri taa 2018de uyarmis:
nasıl başlarsa öyle gider . benm eski eşim de aynı böyleydi. son dakika yaparsa yapar olmazsa napim yani modu. düğün sabahı damatlık ayakkabısı almaya gitti beni kuaförden geç aldı dış çekime gidemedik .çok kotu bir duğun albumum oldu. o zaman canı sağolsun demiştim ama evliliğim süresince her konuda böyle devam etti. gercekten cok zor oluyor. karar senin huylu huyundan vazgeçmez. bu huyunu bastıracak olumlu özelikleri fazla ise çok da ısrar etme . olduğu gibi kabul et yapacak biey yok. bir de onun sorumsuzluğu yuzunden halledilmeyen işleri sakın ola sen üstlenme sonra tüm herşey sana kalıyor ve bu da çok yıpratıcı oluyor

Öyle de cikmamis mi?

Sizi psikolojiniz bozuk degil, esiniz gereksizin teki. Sizin hataniz bu herifi birde baba yapmaniz. Hicbirseyde elinizde tutmayan adam cocuk konusundada yardimci olmayacak. Bunu göze aldiniz degil mi? Bu adami siz o istemedikten sonra degistiremezsiniz. Aile terapisi almaya ikna edin. Aksi takdirde ya herseyi cekeceksiniz yada bosanacaksiniz
Artık gerçekten gına geldi bu tarz kadınlardan. Asla üzülmüyorum. O çocukların veballeri bu kadınların boyunlarına. Kendi sefil hayatlarına , çocuklarını da ortak ediyorlar. Sorsanız en fedakar anne de onlar 😂

Artık gerçekten gına geldi bu tarz kadınlardan. Asla üzülmüyorum. O çocukların veballeri bu kadınların boyunlarına. Kendi sefil hayatlarına , çocuklarını da ortak ediyorlar. Sorsanız en fedakar anne de onlar 😂

Hayat tecrübesizligi de var cogu zaman. Eski konulara da baktim. Bu adamin konu sahibinin isteklerini ve duygularini umursamadigi ortada aslinda. Sevgidende bahsedilmis, ama sevgiyi ben adam hicbir davranisinda göremedim. Adam ilk cocukta neyise simdi de ayni. Yani biz hep ayni hayatimiza devam edersek adam niye degismeye gerek duysun ki? 🤷‍♀️

Hamilelikten ötürü fazla duygusalsınız sanırım.evli değilim henüz nişanlıyım.Ancak Forumda ki birçok hanfendi aynı konudan muzdarip.Eşinize daha yumuşak şekilde anlatırsanız belki sorun kalmaz 💐
konu sahıbı daha ne kadar yumusasın :bicak:

Hamilelikten ötürü fazla duygusalsınız sanırım.evli değilim henüz nişanlıyım.Ancak Forumda ki birçok hanfendi aynı konudan muzdarip.Eşinize daha yumuşak şekilde anlatırsanız belki sorun kalmaz 💐
😳😳😳 Niye?
çocukla mi evli ?
Lamba değişecek demek yeterli
Bak annecim ampulü değijmen lajim çünkü degijjmezsen ağlar, üjülür şeklinde yumuşatarak adım adım neden niye niçin çünküsuyle anlatmasına gerek mi var ?

Merhaba arkadaşlar. Önceki konumda da yine eşimle sıkıntılarımdan bahsetmiştim. Ancak çok sert yorumlar aldım. Ama yinede içimi dökmek istiyorum gerçekten beni tanımayan kişilerin objektif yorumlarına ihtiyacım var.

Ben yapım gereği bir kavga da söylenen bir kırıcı sözü barışıp heemen unutamıyorum. Şuannda 7 aylık hamileyim. Eşimin her hareketi batıyor bana. Kahve alışkanlığı var evde pek durmaz. Akşamları genelde yanlızım. Bir musluğu bile 3 aydır değiştirmesini söyledim akıtıyor diye. Tamam diyor ama önceliği hep başka işler. Bizim evimizdeki işlere hep ben bakardım normalde. Ama hamileyim evde adam dururken ampul değiştiricek halim yok veya nalbura gidip ben mi musluk alıp değiştireyim.

Bebek yokken ben yaptığım için şuanda ona yap diyorum diye hep bi gerginiz. Alışveriş yap derim yorgunum der ama kahveye koşa koşa gider. Ben artık poşet taşıyamıyorum diyorum. Anlamıyor. Doğuma 2 ay kalmış bi daha ki işten para alayım sana vericem alışveriş yaparsın diyor. Haftalardır bekliyorum. Ama gidip kendine mont alıyor annesinin dairesine 2000 tl lik masraf yapıyor. 2.planda olmaktan yoruldum. Bunlar aklıma geldikçede ağlıyorum. Herşeye ağlıyorum. Galatasaraylı eski futbolcunun resmini görüp keşke gtmeseydi diyp ağlıyorum. Saçma ama elimde değil..

Eşimde psikolojin bozuk hamile depresyonuna mı girdin diyip üstüme geliyor. Psikolojimi bozan kendisi bence. Napayım bilmiyorum
Hep diyorum ya sperm de olmasa buna kendi kocam da dahil bu dunyada erkeklere zerre gerek yok! Ben onun yaptigi heeeeeer isi kendim yapiyorum zaten. Yapamasam da yapacak birine verecek param var. eee ne anlami kaliyor o zaman evde adam beslemenin? Ask sevgiyi de osura osura olduruyorlar zaten:) yani demem o ki, alismis kudurmustan beter. Bence elinizini hic biraeye surmeyin. 7 ay ne demek. Ben 2 ay bile olmadim, calisiyorum da, zit diye cektim kendimi herseyden. Gecen hafta mesela hastaydim ellemedim hicbiseyi. Evi afdersiniz bk goturdu(kopek ve tuyleri:)) ama noldu hafta sonu pasa pasa yaptik birlikte. Yemek kendinize kadar yapin. Alisveris yapmayin temizlik yapmayin. Gerekirse tox icinde yuzsun ev ama yapmayin! Kole degilsiniz su an icinizde bir sinir sistemi buyutuyorsunuz! insaf:) kolay bir sey mi? Gitsin kahvede yesin yemegini!

Back