- 10 Mart 2018
- 238
- 218
- 103
- 30
- Konu Sahibi Humeyra000
-
Karantina dönemi bttikten sonra başladı kahve olayı. Önceden böyle değildi kiŞimdi bizler yazdığımız zaman kırılıyorsunuz ama bu adam akşam yatıp sabah bu hale gelmedi değil mi? Bu adamın kahve kültürü varsa siz sevgiliyken, nişanlıyken de vardı. Bile isteye evlendiniz, üstüne hamile kaldınız. O zaman sizi rahatsız etmeyen şeyler şimdi neden rahatsız ediyor. Böyle bir adamla bile isteye evlenen ve hamile kalan birinin çok da farklı kültürlerde olmadığını düşünüyorum. o zaman şikayet etmek neden?
Sizi psikolojiniz bozuk degil, esiniz gereksizin teki. Sizin hataniz bu herifi birde baba yapmaniz. Hicbirseyde elinizde tutmayan adam cocuk konusundada yardimci olmayacak. Bunu göze aldiniz degil mi? Bu adami siz o istemedikten sonra degistiremezsiniz. Aile terapisi almaya ikna edin. Aksi takdirde ya herseyi cekeceksiniz yada bosanacaksiniz
Karantina dönemi bttikten sonra başladı kahve olayı. Önceden böyle değildi ki
Yok kendisine söyledim. Bebek olduktan sonra bebeği bırakıp dışarı çıkamam her iş sana kalacak. Kendini düzelt alıştır. Yoksa kıymetli annenin evine dönersin dedim. Doğumdan sonra kararımı vercem bende.Bebek olduktan sonra bu huylarına daha çok sinir olacaksınız.doğum yapmadan çözülür inşallah..
düşünsene böyle gereksiz birtipin oğlu olacak ve gidip başka bir kızın canını üzecek , yoracak ,
Hamilelikten ötürü fazla duygusalsınız sanırım.evli değilim henüz nişanlıyım.Ancak Forumda ki birçok hanfendi aynı konudan muzdarip.Eşinize daha yumuşak şekilde anlatırsanız belki sorun kalmazMerhaba arkadaşlar. Önceki konumda da yine eşimle sıkıntılarımdan bahsetmiştim. Ancak çok sert yorumlar aldım. Ama yinede içimi dökmek istiyorum gerçekten beni tanımayan kişilerin objektif yorumlarına ihtiyacım var.
Ben yapım gereği bir kavga da söylenen bir kırıcı sözü barışıp heemen unutamıyorum. Şuannda 7 aylık hamileyim. Eşimin her hareketi batıyor bana. Kahve alışkanlığı var evde pek durmaz. Akşamları genelde yanlızım. Bir musluğu bile 3 aydır değiştirmesini söyledim akıtıyor diye. Tamam diyor ama önceliği hep başka işler. Bizim evimizdeki işlere hep ben bakardım normalde. Ama hamileyim evde adam dururken ampul değiştiricek halim yok veya nalbura gidip ben mi musluk alıp değiştireyim.
Bebek yokken ben yaptığım için şuanda ona yap diyorum diye hep bi gerginiz. Alışveriş yap derim yorgunum der ama kahveye koşa koşa gider. Ben artık poşet taşıyamıyorum diyorum. Anlamıyor. Doğuma 2 ay kalmış bi daha ki işten para alayım sana vericem alışveriş yaparsın diyor. Haftalardır bekliyorum. Ama gidip kendine mont alıyor annesinin dairesine 2000 tl lik masraf yapıyor. 2.planda olmaktan yoruldum. Bunlar aklıma geldikçede ağlıyorum. Herşeye ağlıyorum. Galatasaraylı eski futbolcunun resmini görüp keşke gtmeseydi diyp ağlıyorum. Saçma ama elimde değil..
Eşimde psikolojin bozuk hamile depresyonuna mı girdin diyip üstüme geliyor. Psikolojimi bozan kendisi bence. Napayım bilmiyorum
Hamilelikten ötürü fazla duygusalsınız sanırım.evli değilim henüz nişanlıyım.Ancak Forumda ki birçok hanfendi aynı konudan muzdarip.Eşinize daha yumuşak şekilde anlatırsanız belki sorun kalmaz
Gerçekten keşke bu adamı baba yapmasaydınız. Hiç hak etmiyor çünkü. Ne baba ne de koca açıkçası. Siz karar verin nereye kadar tahammül edebileceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?