- 31 Aralık 2011
- 158
- 6
-
- Konu Sahibi boortlenli_recel
beğenmenize sevindim bende büyük olana çok bayılıyorum diğer ikisi üstünde biraz değişiklik yapıldı iyileştiklerinde eklerim :)
ben dini açıdan pek sakıncalı oldugunu hiç düşünmedim bugüne kadar sanırım bu dövmeye gelene kadar bize verilmiş bu cana ruha verdiğimiz okadar çok zarar varki..
bunlar da benim martılarımEki Görüntüle 372664
iyileşeli epey oldu ama ben foruma giremedim yeni ekliyorum ortadakinde biraz değişme olacak ama büyük olana bayılıyorum.
sanırım ilerde dövmelerinizi ben yapacağım ona göre hazırlıklı olun :) eğitime başladık
dövmenizde ilk yapıldığı günden beri solma oldu mu sizde?
dövme solarmı die korkanlara bilgi amaçlı yazıyorum arkadaşlar ilk bir ay güneş görmemesi gerekiyor.daha sonrasındada güneş kremi sürerseniz üzerine siyah dövmeleriniz ömürlük olur yeşil renge dönmez.renkli dövmeler ise en az 6 sene dayanır
Cok güzel...
Basligi okuyunca klasik marti dövmelerinden sandim ama degil, orjinal ve gercekten cok güzel.
Güle güle tasi...
Izmir'deymissin, nereden aliyorsun acaba egitimi?
dövme hastalık gibi bi başladımı sonu gelmiyorkatılıyorum bileğimde yazı var sanki gittikçe koyulaşıyor gibi bile geliyor
iyi bakmak önemli
dövme olayının kötü yanı bi süre sonra yaptırdıklarınızın yetmiyor olmasıymış sanırım benim martılar öyle sade kalamıycak :)