Benim Marifetlerim...

Anuşka nasıl örüyosun bu güsel şeyleri
İp şiş nosu nasıl...

Canım, kadife ip alıyorsun ve 8-9 numara şiş ile örüyorsun. İpte "Himalaya" markasını tercih et. Çünkü diğerleri dökülüyor.

Şişe 9 ilmek atıp çile bitene kadar ters (haraşo)örüyorsun. Son sırada bitirirken:
3 ilmeği kesmeden alıyorsun
3 ilmek kesiyorsun
3 ilmek kesmeden alıyorsun.
şişte kalan ipi de örgünün bir yerine sabitliyorsun. Sonra başlıyorsun en son sıradan ip çekmeye. Bunu yazarak anlatamam ama. Görmen gerek.
Sonra da böyle oluyor.
Şimdi elimde bir siyah var, o da çok değişik. Yarın onun da fotosunu koyacağım.

Marifetli iplerle atkı ördüm kendime...

Bu da kokoş atkım. Siyah bir elbise ile harika duracak. Henüz takmadım ama ilk fırsatta takacağım...

tebrik ederim seni çok güzel şeyler üretmişsin bayıldım, çalışıpta böyle şeylerle uğraşman takdire şayan
(bende çok severim bişeylerle uğraşmayı ama eşim sağolsun beni herşeyden soğuttu,boncuk perde yapmıştım salonuma en alt boncuklar uzun geldi rica ettim kısaltmaya yardım etmesi için yapmasaydın dedi çıktı ve bunun gibi daha çok şey

Beğendiğine sevindim canım. Boş zamanlarımda uğraşıyorum işte. Aslında KK olmasa daha neler yapacağım da...tatlicadiarzu

Eşlere gelince, onları hiç takmamak gerek. Benim eşim de boş işler olarak görüyor bunları. Ama umurumda değil. Ben keyif alıyorum ya gerisini boşver...

Marifetli iplerle atkı ördüm kendime...

Bu da kokoş atkım. Siyah bir elbise ile harika duracak. Henüz takmadım ama ilk fırsatta takacağım...

Şöyle süslü püslü şeylere bayılıyorum.:icecream:
Şu marul iplikten bulsam bende örücem ama hiçbir yerde yok nasıl iş anlamadım ya:uhm:
Çok güzel olmuş, emeklerine sağlık ablacım.

Şöyle süslü püslü şeylere bayılıyorum.:icecream:
Şu marul iplikten bulsam bende örücem ama hiçbir yerde yok nasıl iş anlamadım ya:uhm:
Çok güzel olmuş, emeklerine sağlık ablacım.

Canım, burada her yüncüde var. Sanırım Çanakkale'ye geç ulaşacak. Çilesi 2 YTL'den yollarda satılıyor. Eni kalın olanlar da çıkmış. Daha zengin duruyor. Şu an kar beyaz örüyorum. Bir de ebruli aldım ki sorma. Bitirince koyarım fotolarını.
İstersen yollayabilirim sana ip. Msn'den adres verirsen istediğin renk alıp kargoya veririm. Ertesi gün elinde...

arkadaşım ellerine sağlık çok zevkli olduğun yaptığın işlerden belli oluyor birde evde otursan kimbilir neler yapacaksın ben çok beğendim atkılarını ellerine sağlıka.s.

çok güzel bir düşünce tebrik ederim vallaa.s.erkeklere de bullursan paylaşırmısın gerçi ben odalarını toplatıyorum şimdiden amaa:sm_confused:
emeğine sağlık çok güzel şeyler yapmışsın

çohttp://www.kadinlarkulubu.com/kermes-icin-losder-ve-kk-nin-hanimlari-elele-t158079/index.htmlk çok güzeller ellerine saglık kermesimizede göndercen dimiiiiiiiiiiiiia.s.a.s.

Tabii ki gönderirim. Benim için büyük bir zevk olur...

sende baya alçak gönüllüymüşsün gayet te güzel şeyler yapmışsın hepsi el emği göz nuru paylaşımın için saol

ABLACIM EL EMEKLERiN ÇOK GÜZEL AMA, KIZINA SORUMLULUK VERMEDE İZLEDİĞİN YOL,
HEM ÇOK EĞLENCELi, HEM ÇOK AKILLICA...
BENDE BİR ANNE ADAYI OLARAK BU YOLDAN BAŞLAYARAK, ONUN YETENEKLERİ DOĞRULTUSUNDA
SORUMLULUK SAHiBİ OLMASI İÇİN ÇABALAYACAĞIM.
BU ARADA BENDE ÇOK FAZLA ÇALIŞMA YAPTIM, BİR ÇOĞUNU HEDİYE VERDiM.
FIRSATINI BULURSAM RESMİNi EKLERİM

SEVGiLER...

Canım, sana fikir verebildiysem ne mutlu bana.
Bu yıl dördüncü sınıf okutuyorum. Tüm öğrencilerimin geçen yıldan bu yana bir bitkileri var. Hayatı kendilerine bağlı olan bir canlının bakımını üstlenmiş durumdalar yani. Nane, maydanoz, menekşe, sümbül yetiştiren, hatta bahçesine ağaç diken bile var. Zaman zaman getirip bana gösterdiklerinde, ne kadar doğru bir şey yaptığımı anlıyorum.
Sevgiler ...

Kızıma yatak örtüsü ördüm.kaydirigubbakcemile3 Güzel olmuş mu?hihoyyyt
Şimdi de bir örnek olsun diye halı örüyorum. Bitirince onu da paylaşırım sizlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…