Anuşka nasıl örüyosun bu güsel şeyleri
İp şiş nosu nasıl...
tebrik ederim seni çok güzel şeyler üretmişsin bayıldım, çalışıpta böyle şeylerle uğraşman takdire şayan
(bende çok severim bişeylerle uğraşmayı ama eşim sağolsun beni herşeyden soğuttu,boncuk perde yapmıştım salonuma en alt boncuklar uzun geldi rica ettim kısaltmaya yardım etmesi için yapmasaydın dedi çıktı ve bunun gibi daha çok şey
Marifetli iplerle atkı ördüm kendime...
Bu da kokoş atkım. Siyah bir elbise ile harika duracak. Henüz takmadım ama ilk fırsatta takacağım...
Şöyle süslü püslü şeylere bayılıyorum.:icecream:
Şu marul iplikten bulsam bende örücem ama hiçbir yerde yok nasıl iş anlamadım ya:uhm:
Çok güzel olmuş, emeklerine sağlık ablacım.
Kızıma sorumluluk duygusu kazandırmak için başvurduğum yöntemlerden biri de çiçek bakımı. Bir saksı menekşe, bir küçük kaktüs ve hastalandıktan sonra ancak iki parmak kadar kalan ama bir türlü ölmeyen minicik bir bambu dalı...
Bunları kızıma emanet ettim ve yeterince ilgilenmez ve sulamazsa ölebileceklerini söyledim. Gerisine hiç karışmadım. Kendisi başucundaki pencere içine yerleştirdi ve aylardır gözü gibi bakıyor. Hem odası güzelleşti hem de artık bir sorumluluğu var...
Ama itiraf etmeliyim ki oğlum için bir yöntem bulamadım henüz...
çohttp://www.kadinlarkulubu.com/kermes-icin-losder-ve-kk-nin-hanimlari-elele-t158079/index.htmlk çok güzeller ellerine saglık kermesimizede göndercen dimiiiiiiiiiiiiia.s.a.s.
Bir kermeste görüp beğendiğim ve yapmaya çalıştığım yastıklarım...
ABLACIM EL EMEKLERiN ÇOK GÜZEL AMA, KIZINA SORUMLULUK VERMEDE İZLEDİĞİN YOL,
HEM ÇOK EĞLENCELi, HEM ÇOK AKILLICA...
BENDE BİR ANNE ADAYI OLARAK BU YOLDAN BAŞLAYARAK, ONUN YETENEKLERİ DOĞRULTUSUNDA
SORUMLULUK SAHiBİ OLMASI İÇİN ÇABALAYACAĞIM.
BU ARADA BENDE ÇOK FAZLA ÇALIŞMA YAPTIM, BİR ÇOĞUNU HEDİYE VERDiM.
FIRSATINI BULURSAM RESMİNi EKLERİM
SEVGiLER...