Basit ama güzel bulduğum çiçek düzenlemem...
Penisilin iğne şişeleri, deri ip ve dore kumaşla yaptığım mutfak bereketim.
Çiçek düzenlemesini birazcık anlatabilir misin Anuşka?
canim elerine saglik hepsi cok güzel ben oglum icin ayni seyi yaptim
evdeki bambuslarin sorumlulugu onda onlar kurursa üzülürüm dedim ve kurutmadan bakiyo ayni syi oglun icinde yapabilirsin onun odasinada koy cicek
bakimini üslensin kiz oglan farketmez kolay gelsin cokuklar icin orta yol bulmasi cok zor kac yasinda cocuklarin
kolyelere bayıldımmm.. hepsi çok güzel olmuş. ellerine ve yüreğine sağlık
hem calısan bır kadın olup hem de boyle el emegı goz nuru ısteyen ıslere vakıt ayırabılen bayanları hayranlıkla ızlıyorum. ben ogrencıyım + calısıyor(dum) yogun oldugum donemde bıle boncuklarla kupe kolye bılezık yapıyordum, kanaviçe öğrendim, kumaş boyama + ahşap boyama kurslarına gıttım ınsan deşarj oluyor bırseyler uretmek okadar heycan ve keyıf verıyorkı. yaptıklarını gercekten cok begendım cok kıskandım senı acaba senın yasına geldıgımde ve hala calısıyorsam bunlara ayırabılecek vaktım ve sabrım olacak mı..
maşallah gerçekten
başarılarının devamını dılıyorum :1rolleyes: yaptıkça boyle resımlerını koyarsan cok guzel olur takıp etmıs olurum ben de fıkırlerını calarsam kızma ama olur mu jeyyar a.s.
hepsi çok güzel ellerine sağlık anuşkacığım , bende hem çalışıp hem de boş vakit bulup değerlendirmeye çalışanlardanım.boş durmayı hiç sevmiyorum ayrıca bir şeyler yaratınca mutlu oluyorum, elişini seviyorum.
çocuklara sorumluluk vermek konusunda çok haklısın .benim kızım da kendi odasının camına koyduğumuz kaktüs ve bambusuna çok iyi bakıyor.
şimdide kaplumbağa aldık onunla ilgileniyor. oğlun için uygunsa ve seviyorsa evcil hayvan bakımını önerebilirim , gençlere iyi geliyor.
yeni işlerinde kolay gelsin.sevgiler....