- 19 Şubat 2021
- 4.963
- 12.075
- 158
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu yaparsınız ama birden değil. Önce paranızın kontrolünüzü elinize alın. Ki bence bu kolay olmayacak sizin için. Çünkü bunca zaman pasif kalmışsınız.Bir de üzgünüm ama bence siz eşiniz bende durursa zorla beni ikna eder alır diye parayı elden çıkartmak istiyor gibisiniz.Çünkü o da içim de kaldı.yeterince yardım edememek gördüklerime
Niye vermesin? Yirmi yıldır çalışıp kıt kanaat gecinmis. Fakir fukaraya neden çalıştığının sadakasini vermesin. Belli ki kocasından dolayı birilerine yardımda bulunamamis kadincagizYa okuyorum tam hak verecegim, bi laf ediyorlar diyorum ki adamın bi bildigi varmış 2 çocuğunuz var neden paranın kalanını hayır için veriyorsunuz yani? Eşiniz cimriyse sizin yüzünüzden mi olmuş diye merak ettim.
Bunları yapmayıp, bir de eşinin maaşına konan çok erkek var ama yine de eşinizi asla haklı çıkarmaz. Vermeyin paranızı, kendiniz ve çocuklarınızın geleceği için yatırım yapın.Eşim herşeye yardım eder,ev işi yapar çocuk bakar.Ama cimriliğine dayanamıyorum artık
Aynen öyle olduNiye vermesin? Yirmi yıldır çalışıp kıt kanaat gecinmis. Fakir fukaraya neden çalıştığının sadakasini vermesin. Belli ki kocasından dolayı birilerine yardımda bulunamamis kadincagiz
Hangi kavgalarla tartışmalarla 10 bin yaptığımızı size bir anlatsam,1 hafta benimle konuşmadı bunun için10 bin hem 2 kızınız hem sizin için çok az değil mi
Çocuğuna harcasın niye elaleme veriyor. Kaç senedir o çocuklara da üç kuruş harcanmış zaten bari şimdi elleri para görsün. Ben eşime izin vermezdim çalışıp kazandığımı dışarıya vermesine.Niye vermesin? Yirmi yıldır çalışıp kıt kanaat gecinmis. Fakir fukaraya neden çalıştığının sadakasini vermesin. Belli ki kocasından dolayı birilerine yardımda bulunamamis kadincagiz
Ablacim bu zamana kadar nasil öyle idare ettin ya ayyyy sonunda kendine gelmisinMerhabalar,
Ben eşim ikimiz de memuruz.Ayda ortalama 100 bin gelirimiz var.Borcumuz yok.Evimiz arabamız var.Ben maaş alınca kendime bir miktar para alıp kalanı eşime gönderiyorum.Mutfak masrafı ,faturalar,arabanın giderleri karşılıyor.bense maaşımdan kendime ayırdığım 10 bin tl ile 2 kızımın ihtiyaçlarını (kıyafet ,harçlık) ve kendi şahsi ihtiyaçlarımı karşılıyorum.Eşim böyle bir düzen kurdu ve ben hiç sorun etmedim.Fakat bu durum artık can sıkıcı olmaya başladı.Ya da hep böyleydi ben artık tolere edemiyorum.20 yıllık evliyiz belki 10 yıldır mutfak masasını değiştirmek istiyorum ama bunu gereksiz görüyor.buna benzer başka şeyler..para birktirmrk artık onda amaç oldu.halbuki para sadece araçtır.
Ev için istedim herşey ona israf geliyor bumu tutumluluk sanıyor halbuki cimrilik..söyleyince de günlerce surat asıyor.çocuklar etkileniyor.En son arabayı değiştirelim artık dedim.arabaız da 20 yaşında..benim hevesim yok diyor.gençken sağlıklıyken alıp binelim dedim.yine bir sürü kavga işittim.Artık kesinlikle onunla market alışverişine gitmiyorum.liste yapıp vermiyorum da.çünkü her yağtığım listeye oooo doldurmuşsun diye tepki veriyor.benim artık bunun şakasına bile tahammülüm yok.Sanki kendime istiyorum.Yıllardır robot süpürge istiyorum.belki olmayan ev kalmadı benim hala yok.çalışmayan ev hanımı arkadaşlarım bile benden çok daha konforlu yaşıyor.Bu zamana kadar aman ikilik olmasın aman ayrı gayrı olmasın dedim ama artık ben bittim.bu ayın 15 inde maaaşımı göndermicem.Masrafları karşılarım her ay istediklerimi alıcam yavaş yavaş.kalanı da hayıra dağıtıcam.Ama bunu eşime daha söylemedim.maaş günü söylerim diye düşünüyorum ama uykularım kaçıyor kıyamet kopacak.Artık para birktirmek istemdiğimi söylicem.20 yıldır kurduğu düzene uydum ama artık dayanamıyorum cimriliğine.Hastalık olduğunu asla kabul etmiyor.Doğrum yaptığımı sizlerden de duyarsam ya da başka nasıl yapabilirim yok gösterirseniz çok sevinicem.
Hepsini tek hesapta topluyor biriktiriyor,kendininkini de harcamıyor
10.000 tl ayırıyosunuz kendinize ve çocuklara doğru mu anladım?Hepsini tek hesapta topluyor biriktiriyor,kendininkini de harcamıyor
Çalışıyorum ve eşime sormam birine yardım yaparken.ayni şekilde oda birilerine yardım etse karışmam bilmem hatta.Çocuğuna harcasın niye elaleme veriyor. Kaç senedir o çocuklara da üç kuruş harcanmış zaten bari şimdi elleri para görsün. Ben eşime izin vermezdim çalışıp kazandığımı dışarıya vermesine.
O da sizin probleminiz. Ben başkalarına para vermek için çalışmıyorum. Adam da o yüzden calismiyordur. Ortada 2 çocuk var onlara yedirsinler elaleme değil.Çalışıyorum ve eşime sormam birine yardım yaparken.ayni şekilde oda birilerine yardım etse karışmam bilmem hatta.
Hesap ortak hesap değil ama benden saklamıyor.açıp gösteriyor.Fakat ben bakmak bile istemiyorum.O kadar mutlu oluyor ki hesapla uğraşmaktan.10 bin bizim sadece özel ihtiyacımız..evle ilgili hiçbir harcama yapmıyorum.bunu sorun etmiyordum.ama ve istediğim herşeye karşı çıkılınca artık doldum taştım10.000 tl ayırıyosunuz kendinize ve çocuklara doğru mu anladım?
nasıl yetiyor anlayamadım ama
dediğinizi yapın muhakkak kıyamet koparsa kopsun
küssün surat assın ne yaparsa yapsın
hesap ortak hesap mı peki
size kızıp o paraları kaçırmasın Allah korusun
Maaşınızı geri almakta geç bile kalmışsınızMerhabalar,
Ben eşim ikimiz de memuruz.Ayda ortalama 100 bin gelirimiz var.Borcumuz yok.Evimiz arabamız var.Ben maaş alınca kendime bir miktar para alıp kalanı eşime gönderiyorum.Mutfak masrafı ,faturalar,arabanın giderleri karşılıyor.bense maaşımdan kendime ayırdığım 10 bin tl ile 2 kızımın ihtiyaçlarını (kıyafet ,harçlık) ve kendi şahsi ihtiyaçlarımı karşılıyorum.Eşim böyle bir düzen kurdu ve ben hiç sorun etmedim.Fakat bu durum artık can sıkıcı olmaya başladı.Ya da hep böyleydi ben artık tolere edemiyorum.20 yıllık evliyiz belki 10 yıldır mutfak masasını değiştirmek istiyorum ama bunu gereksiz görüyor.buna benzer başka şeyler..para birktirmrk artık onda amaç oldu.halbuki para sadece araçtır.
Ev için istedim herşey ona israf geliyor bumu tutumluluk sanıyor halbuki cimrilik..söyleyince de günlerce surat asıyor.çocuklar etkileniyor.En son arabayı değiştirelim artık dedim.arabaız da 20 yaşında..benim hevesim yok diyor.gençken sağlıklıyken alıp binelim dedim.yine bir sürü kavga işittim.Artık kesinlikle onunla market alışverişine gitmiyorum.liste yapıp vermiyorum da.çünkü her yağtığım listeye oooo doldurmuşsun diye tepki veriyor.benim artık bunun şakasına bile tahammülüm yok.Sanki kendime istiyorum.Yıllardır robot süpürge istiyorum.belki olmayan ev kalmadı benim hala yok.çalışmayan ev hanımı arkadaşlarım bile benden çok daha konforlu yaşıyor.Bu zamana kadar aman ikilik olmasın aman ayrı gayrı olmasın dedim ama artık ben bittim.bu ayın 15 inde maaaşımı göndermicem.Masrafları karşılarım her ay istediklerimi alıcam yavaş yavaş.kalanı da hayıra dağıtıcam.Ama bunu eşime daha söylemedim.maaş günü söylerim diye düşünüyorum ama uykularım kaçıyor kıyamet kopacak.Artık para birktirmek istemdiğimi söylicem.20 yıldır kurduğu düzene uydum ama artık dayanamıyorum cimriliğine.Hastalık olduğunu asla kabul etmiyor.Doğrum yaptığımı sizlerden de duyarsam ya da başka nasıl yapabilirim yok gösterirseniz çok sevinicem.
Anlıyorum sizi,bu bir tercih meselesi tabii..bu da içimde kalan birşey olduğu için gönlümce yapmak beni çok mutlu edecekO da sizin probleminiz. Ben başkalarına para vermek için çalışmıyorum. Adam da o yüzden calismiyordur. Ortada 2 çocuk var onlara yedirsinler elaleme değil.