Benim Maaşım ve Cimri Eşim

Ay erisin para harcasin kadin ya hala niye adamin gonlunu rahatlatma çabasi onu anlamadim. Bak boyle boyle sindiriyorlar surat mi asacak ne halt ederse edecek dogru tektir aman yuvam diye diye o yuvada hizmetci ediyorlar kadinlari. Bosver manevi olarakta yipranacak birsey yok daha kiymetli olur boylesi. bugune kadar hayati boyunca calisan parasini veren hicbir kadina madalya takilmadi.

Hanımefendinin durumunu merak etmiştim de.. Gerçekten biz safız sanırım. İnandık hemen eşinin parayı yolladığına, hanımefendinin maaşını vermeyeceğine, bu kadar senedir sorgulamayan, bir şey yapmayan kadının kendine gelip eşinin tepkisine rağmen güçlü duracağına.. Başta aslında eşinin hemen birikimdeki hesabın yarısını yolladığına inanmam saçmalıkmış. Bu kadar cimri adam bir tek lafla para yollar mı, yollamaz tabiki.
Hanımefendi, sizin burayı okuduğunuza adım kadar eminim. Siz bu kafayla o cimri eşe daha çok para yedirir, hem kendinize hem de çocuklarınıza varlık içinde yokluk çektirirsiniz. Eşiniz birikim yapsın diye devam edin çalışmaya köle gibi. Ne de olsa eşeğe semer vuran çok olur. Kendinize bunu reva görüyorsanız devam edin ama burada da insanların vakitlerini çalmayın. İnsanlar size tüm kalbiyle inanıp yardımcı olmaya, sizin daha güçlü olmanızı sağlamaya çalışıyor sadece. İnsanların hakkına da girmeyin vakitlerinde çalıp.

Son düzenleme:
İnşallah göndermiştir ama adamın parayı gönderdiğine ben de pek inanmadım..keşke 20 yıldır BES'e yatırsaymiş daha iyi..

20 yıl nasıl dayandnz buna?
10 bin size ve 2 kizinza nasıl yetiyor?
5 yaş oğlumun piyano, yüzme, basketbol, dil kursları 2 katı tutuyor, ki 100bin TL.girmiyor benim evime siz varlık içinde yokluk hayatı yasamissiniz hem de kendi kazandığınız para ile.
Neye biriktiriyor sorsaniza eşinize? Ev araba var çocuklar da büyümüştür

Bence eşinizin durumu pisikolojik..Paranı harcamıyorum diyor ama eşini de hiç anlamaya yanaşmıyor.Eşim neden böyle düşünüyor neden üzülüyor dememiş sadece ona verdiğiniz yetki elinden gitmiş.Ben olsam bu durumda uzmanla görüşür ondan destek alırdım.Belki size de önerileri olacaktır.

Üyelik iptali geldiğine göre demek ki yine itidalli yorum yapmışım:))) 20 senelik sendromu birden değiştiremezsiniz. Dediğiniz doğru olabilir pratikte ama uygulama kısmında kolay değil. Çünkü karşı tarafın ne tepkiler verdiğini hiçbir zaman bilemeyiz.

Benim yorumları görmezden geliyordu belliydi köle isaura bize kanıtlasan ne kanıtlamasan ne.
Alan memnun veren memnun kocan parazit ve şark kurnazı.
Mesajlarda da adamı övüyordu yok biliyorum yok şöyle böyle iyidir. Belliydi zaten.

Biriktirdiği paraları napıyor? Göndermeyin paranızı bir daha. Evin ihtiyaçlarını da o alsın. Siz ne ihtiyacınız varsa gidio alabilecek güçtesiniz. Para vermeyince size kötü davranıyorsa sizi paranız için yanında tutuyor demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…