Benim küçük ve şirin evim...

inci61inci

Azra'm tatlı kızım geliyo
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
2.822
23
118
35
Antalya
Kızlar merhaba.

Bende sizinle birkaç ev fotograflarımı paylaşmak istedim.

Mutfagım ve yatak odam resimlerim yok. Onlarıda çekince koyacağım.

Önceden çekilmiş mutfak ve yatak odası perde resimlerim var.Şimdilik

onlara bakın.İlerleyen günlerde yeni fotğraflar eklemeye çalışacağım :16:

1u9sk.jpg

1u96.jpg

1u98.jpg

1ub9.jpg

1ubz.jpg

1ubc.jpg

1ub6.jpg

Koltuklarıma örtü aldım buda şimdiki hali kızlar.
1uct.jpg

1ufr.jpg

Yatak odamın perdesi.
1ub1.jpg

Son düzenleme:
güle güle otur gercekten sirin bir evin var :16:

nacizene fikrim... o kucuk ortuler olmasa cok daha guzel olurmus esyalarının modern ve spor havasını bozuyor gibime geldi...

merhaba canım allah evliliğinizi daim eylesin eşyalarında gayet güzel özellikle perdelerin hoş güle güle kullan :46::46:

Hayatım çok güzel ve şirin evin güle güle otur.:16:Yanlız tv ünitenin ve kitalığın üstüne koyduğun dantellerini pek oraya yakıştıramadım çünkü onlar moder tarzları yansıtıyor oralara dentel konmaz.:20:

Hayatım çok güzel ve şirin evin güle güle otur.:16:Yanlız tv ünitenin ve kitalığın üstüne koyduğun dantellerini pek oraya yakıştıramadım çünkü onlar moder tarzları yansıtıyor oralara dentel konmaz.:20:

güle güle otur gercekten sirin bir evin var :16:

nacizene fikrim... o kucuk ortuler olmasa cok daha guzel olurmus esyalarının modern ve spor havasını bozuyor gibime geldi...

kızlar haklısınız.

Dantel değiller. Boncuk ve kurdele nakışlı salon takımları.

Biraz hevesimi alayım sonra koymayacagım bende :16:

güle güle otur ama sanki daha önce gördüm ben bu evi ...ya da birinin koltuklariyla ayni...

Evin misler gibi canım güle güle sağlıkla mutlulukla otur koltuk yastıkların çok güzel çok cici pembeli kahveli onlar koltuk alırken üzerindemiydi yoksa artı bir kılıflıydı ???çok beğendim diğer odanı ve mutfağıda en kısa zamanda yükle de bakalım :):)

pembişli,yeşilli kırlentler çok şeker olmuş yakışmış..işleme fln mı takımının gibi durmuyorlar.
güle güle otur evinde canım :34:

pembişli,yeşilli kırlentler çok şeker olmuş yakışmış..işleme fln mı takımının gibi durmuyorlar.
güle güle otur evinde canım :34:

Teşekkürler canım.

Takımın değil.

Kılıfları hazır aldım.

1 çift 6 TL idi. Kurdele nakışı.

Hatay dan aldım.

Ucuz ya bişi değil.

canım bende evini çok beğendim güle güle salıcakla oturun sıcacık bir ev :) bencede o dantelleri kaldırsan daha hoş ayrı koltuklarda örtü yokken daha bi şık duruyodu örtü güzeilliklerini saklmş eğer çocuk yoksa topla bence ayrıca o kapılar nereye açılıyo merak etttim canım ya 2+1 değilmi :)) ay ne çok çene yaptımmm :)))

canım bende evini çok beğendim güle güle salıcakla oturun sıcacık bir ev :) bencede o dantelleri kaldırsan daha hoş ayrı koltuklarda örtü yokken daha bi şık duruyodu örtü güzeilliklerini saklmş eğer çocuk yoksa topla bence ayrıca o kapılar nereye açılıyo merak etttim canım ya 2+1 değilmi :)) ay ne çok çene yaptımmm :)))

Lojmanda oturuyorum canım. 2 + 1 evim. Salonumdan diğer koridora açılıyor. Yatak odam banyom ve diğer odam var.

Diğer kapıdan diğer koridora geçiyorsun. Mutfak var. wc var.

Tşkler bu arada arkadaşlar sizlere.

bence tv unitenin altindaki yada onundeki o uzun haliy kaldir cok hali dolu gibi geldi bana.. bde ortuleri kaldir.. gule gule otur...

bence tv unitenin altindaki yada onundeki o uzun haliy kaldir cok hali dolu gibi geldi bana.. bde ortuleri kaldir.. gule gule otur...

Yollugun oldugu yer kalebodur. kışın çok soğuk oluyor.Ve evim sobalı. Mecburen halı kullanmak zorundayım.

evini beğendim güle güle otur ama koltukların üstünü neden örttün zaten koyu renkti merak ettim

akadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.kızlarımın odasına perde yaptırmak istiyorum.odanın pencereleri geniş ve 2tane pencere var.odanın renklerine göre kumaş katlamalı perde, perdenin altına da stor tül düşünüyorum.yani kumaş katlamalı perde akşamları güneşlik görevi görecek.sizce nasıl olur off karar veremiyorumm.fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Back
X