benim küçük evim

güle güle oturun eviniz çok güzel. turuncu koltuğunu çok beğendim ama sanki üzerindeki siyah kırlentler dışındaki kırlentler olmasa daha güzel görünecek.

ayyy olur mu ki kızzzzyerimseniben

güle güle eskitmek nasip etsin mevlam

sağol canım çok teşekkürler

güle güle oturun eviniz çok güzel. turuncu koltuğunu çok beğendim ama sanki üzerindeki siyah kırlentler dışındaki kırlentler olmasa daha güzel görünecek.

evet doğru söylüyosun ama öbürküleri de ben yaptım hepsini. başka koyucak yer bulamadım. kaldırmaya da kıyamadım ondan ordalar

canım çok sıcak ve çok huzurlu bir evin var.allah güle güle oturmak nasip etsin
banyodaki jel stickerlardan daha geçen gün yaptım bende:teytey:

her yerde onlardan var. yatak odasında ayna da, camlı vitrin gibi şeyin üstünde, kapının camında..
kaydirigubbakcemile3

<Güle güle otur canım çok şirinmiş evin yatak odanda ki yatağın üzerindeki beyaz tül cibinlik mi?Bende aldım çeyizime beyaz boncuklu cibinlik nasıl kullanışlı mı temizliği zor mu?a.s.

<Güle güle otur canım çok şirinmiş evin yatak odanda ki yatağın üzerindeki beyaz tül cibinlik mi?Bende aldım çeyizime beyaz boncuklu cibinlik nasıl kullanışlı mı temizliği zor mu?a.s.

sağol canım teşekkür ederim.
evet yatak odasındaki cibinlik ama benimkinde hiç boncuk falan olmadığından tüllerle beraber yıkıyorum hiçbir problem olmadı.
ama sende boncuklu cibinliği düşük bir sıkma devrinde yıkarsan birşey olmaz diye düşünüyorum.
ilk zamanlar yatarken cibinliği kapatıyordum ama baktımki gece kafamıza geçiyor, artık sadece misafir geleceği zaman falan kapatıyorum dekorasyon oldun diye kaydirigubbakcemile3

Turuncuyu seviyorsun anlaşılan mutfağındaki stor perdede turuncu.. evinin en güzel köşesi
abajur - cam vitrin - köşe koltuk üçlemesinin olduğu yer hoş gözüküyor...kapı girişinde boncuklu olana yer neresi anlamadım eğer boş bir yerse orayı vestiyer olarak değerlendirebilirsin giriş daha ferah olur.

güle güle otur canım

sağol canım

evet turuncuyu çok seviyorum, daha doğrusu canlı renkleri çok severim.
boncuklu yerin arkası banyo ve küçük tuvalet. ayrı bi bölüm gibi yani orası

çok beğendim evini.
çok sade,çok zarif ve zevkli bir evin var.
güle güle oturun, canım

Huzurun varsa, heryer saray..

Sıcacık bir evin var güle güle iyi günlerde otur arkadaşım..Yatak örtün çok şirin..

güle güle otur canım .güzel huzurlu bi evin var..mutlukluklar.alkisalkisalkis

şirin bir ev...
tarzın değişik..güzel döşemişsin olanları güzel yerleştirip sevimli yapmışsın...
güle güle oturun...

Huzurun varsa, heryer saray..

Sıcacık bir evin var güle güle iyi günlerde otur arkadaşım..Yatak örtün çok şirin..

doğru söylüyosun arkadaşım en önemlisi huzur.
herkes en güzel evinde, en mutlu olsun inşallah.

güle güle otur canım .güzel huzurlu bi evin var..mutlukluklar.alkisalkisalkis

şirin bir ev...
tarzın değişik..güzel döşemişsin olanları güzel yerleştirip sevimli yapmışsın...
güle güle oturun...

teşekkür ederim, sağolun arkadaşlar..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…