- Konu Sahibi essmeralda
güle güle eskitmek nasip etsin mevlam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir) selda_cino, essmeralda+
misafirliğe geldik bak :))
esmeraldam canım evin ne kadar huzurlu ne kadar şirin.insanın çıkası gelmiyo :))
güle güle sağlıkla huzurla oturun.en yakın zamanda bebek odanıda görelim burda inşallah:))))))))
güle güle eskitmek nasip etsin mevlam
güle güle oturun eviniz çok güzel. turuncu koltuğunu çok beğendim ama sanki üzerindeki siyah kırlentler dışındaki kırlentler olmasa daha güzel görünecek.
canım çok sıcak ve çok huzurlu bir evin var.allah güle güle oturmak nasip etsin
banyodaki jel stickerlardan daha geçen gün yaptım bende:teytey:
<Güle güle otur canım çok şirinmiş evin yatak odanda ki yatağın üzerindeki beyaz tül cibinlik mi?Bende aldım çeyizime beyaz boncuklu cibinlik nasıl kullanışlı mı temizliği zor mu?a.s.
güle güle otur canım
Turuncuyu seviyorsun anlaşılan mutfağındaki stor perdede turuncu.. evinin en güzel köşesi
abajur - cam vitrin - köşe koltuk üçlemesinin olduğu yer hoş gözüküyor...kapı girişinde boncuklu olana yer neresi anlamadım eğer boş bir yerse orayı vestiyer olarak değerlendirebilirsin giriş daha ferah olur.
çok beğendim evini.
çok sade,çok zarif ve zevkli bir evin var.
güle güle oturun, canım
Huzurun varsa, heryer saray..
Sıcacık bir evin var güle güle iyi günlerde otur arkadaşım..Yatak örtün çok şirin..
güle güle otur canım .güzel huzurlu bi evin var..mutlukluklar.alkisalkisalkis
şirin bir ev...
tarzın değişik..güzel döşemişsin olanları güzel yerleştirip sevimli yapmışsın...
güle güle oturun...