benim küçük evim

Canım çok tatlı şirin sıcak bir evin var. Allah ağız tadıyla güzel günler yaşamanızı nasip etsin.

evin çok güzel canım ama bak ne diycem oturma odandaki halı yada kilim mobilyana uymamış bence ama o kadar kusur kadı kızındada olur :)))genel olarak çok beğendim güle güle otur

kücük oldugu kadar sirin bir evin canim...
saglikli, huzurlu güle güle otur...

evin çok güzel canım ama bak ne diycem oturma odandaki halı yada kilim mobilyana uymamış bence ama o kadar kusur kadı kızındada olur :)))genel olarak çok beğendim güle güle otur

aslında onun rengi tam çıkmamış olabilir resimde ama şöyle diyim. benim o odanın iki duvarı lila iki duvarı uçuk pembe. kilimdeki çiçeklerde o renk. bide koltuklar vişne çürüğü; gene kilimde de vişne çürüğü var.

amaaaaannn uymasa da boşver. boş kalmasından iyidir kaydirigubbakcemile3

canım çok sıcak ve çok huzurlu bir evin var.allah güle güle oturmak nasip etsin
banyodaki jel stickerlardan daha geçen gün yaptım bende:teytey:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir) selda_cino, essmeralda+

misafirliğe geldik bak :))
esmeraldam canım evin ne kadar huzurlu ne kadar şirin.insanın çıkası gelmiyo :))
güle güle sağlıkla huzurla oturun.en yakın zamanda bebek odanıda görelim burda inşallah:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…