benim küçük evim

çok sıcak, huzurlu bir havası var evinin esmeralda.. allah sağlıklı ve mutlu yaşamayı nasip etsin canım

çok güzel yaa çok rahata benziyo evin allah güzel geçim versin içinde güzel güzel oturmanı nasip etsin

canım, ağız tadıyla otur.....ayrıca takılarını koyduğun yerler dikkatimi çekmedi sanma, valla çok rahat oluyor öyle değil mi?

çok teşekkür ederim arkadaşlar. allah herkese evinde ağız tadıyla oturmayı nsip etsin.

canım, ağız tadıyla otur.....ayrıca takılarını koyduğun yerler dikkatimi çekmedi sanma, valla çok rahat oluyor öyle değil mi?

gerçekten de çok rahat oluyo. eskiden takı kutusuna koyuyordum ama sürekli düğümleniyorlardı. böyle çok iyi oldu

evet, ben öyle kaç kolyemi attım....birbirlerine geçmişlerdi.....çıkarmaya çalışırken de kopmuşlardı...ayrıca bir avantajda ne taksam derdin olmuyor, hepsi göz önünde ve en uygun olanı takıyorsun...

benimde aynalar çok hoşuma gitti yuvarlak duvarda olanlar ben heralde evlensem evimin duvarları sırf boydan boya ayna olcak

oturma odandaki o siyah koltuk çok güzel!
koçtaş'ta gördüm en son onlardan, çok rahatlar. oturunca biraz da yaylanıyorlar, onda kitap okumak, dinlenmek çok eğlenceli oluyor.
çok güzel bir tercih olmuş. :içelim:

evin çok samimi, çok güzel.
huzurla yaşayın umarım..

Son düzenleme:
bazı evler nasıl denir boğar daraltır sıkar,ne kadar pahalı eşyalar ne kadar son moda şeyler olursa olsun bişiy eksik dersiniz içiniz daralır.senin evinde resimlere bakınca bir iç huzuru geliyor insana.sanki ay burada olsam çok mutlu olacağım gibi.Allah huzurunuzu hiç eksik etmesin.sevdim evini

[/QUOTE]oturma odandaki o siyah koltuk çok güzel!
koçtaş'ta gördüm en son onlardan, çok rahatlar. oturunca biraz da yaylanıyorlar, onda kitap okumak, dinlenmek çok eğlenceli oluyor.
çok güzel bir tercih olmuş. :içelim:

evin çok samimi, çok güzel.
huzurla yaşayın umarım..[/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım. bende zaten koçtaştan almıştım eşime doğumgünü hediyesi olarak:roflol:
kesinlikle tasiye ederim çok rahat. insanın belini tam kavrıyo ve yaylanıyo.

Son düzenleme:
çok şirin çok güzel.. ne kadar hoş dekorasyon yapmışsın..
yatak örtüne de bayıldım... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…