Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrrr gelin burayaaa kasık ağrılarımın canımın sürekli bişeyler çekmesinin nedeni belli oldu dün test yaptım ben hamileyimmmmmmmm
canım hayırlı olsun beklediğin bişeymiydi anidenmi oldu zor günler seni bekliyor ama sonunda dünyanın en tatlı şeyi var senin adına çok sevindim ama kendi adıma üzgünüm diet arkadaşımı kaybediyorum :)))
canım benım çok sevındık allah analı babalı buyutmeyı nasip etsin saglıklı beslenmeye bebekle devam canım arkadaşım ben varım yola hala devam dıyorum bu arada 15 gundur tartılmadım yaza kadar dikkkat edip sonra tarılmak ıstıyorum yanlışmı sızce?
canım ben hamileyken devamlı midem bulanıyodu hiç kilo almadım hatta verdim bile ama doğumdan sonra yok şunu ye süt olsun yok bunu ye yeme alışkanlığım değişti ve önüne geçemedim bu yüzden doğum yaptıktan sonra direk ver çünkü emzirirken metobolizma iki kat daha iyi çalışıyo bu arada diyetisyene gitmedinmi kilonu yazmadın kilo sonucu beklerken bebiş haberiyle geldin bizde unuttuk :))
bıraz canım sıkkın kızlar tartılmıycam demiştim ama tartıldım dun ve hala 60 kıloyum hıç zayıflamamışım bı yerde hata yapıyorum ama nerde oda spor yapmıyorum yapamıyorum yuruyuş dışında yapamıyorum be fıtığım var ne yapabılırım başka
14.03.2013 kürtaj oldum bebğimin kalbi durduğu için,yeniden diyete başlicam ama toparlanamadım hala offf![]()
hoşgeldın cnm yaramass ve diğer arkadaşlar ben hala dıyete devam ediyorum canım 7 kılo bırden verdim ama uzun zaman oldu yeme şeklimi değiştridm resmen ama kendıme guvenım geldı gerçi butun dolabım değişmek sorunda kaldı ama sağlık olsun