• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Kilo Verme Serüvenim :)

canım benım çok sevındık allah analı babalı buyutmeyı nasip etsin saglıklı beslenmeye bebekle devam canım arkadaşım ben varım yola hala devam dıyorum bu arada 15 gundur tartılmadım yaza kadar dikkkat edip sonra tarılmak ıstıyorum yanlışmı sızce?

canım hayırlı olsun beklediğin bişeymiydi anidenmi oldu zor günler seni bekliyor ama sonunda dünyanın en tatlı şeyi var senin adına çok sevindim ama kendi adıma üzgünüm diet arkadaşımı kaybediyorum :)))

Tatlımm öncelikle çok teşekkür ediyorum sana :) üzülme ben kendi adıma ve bebeğim adına çok bilinçli bir kişi olucam ve diyetisyene
gitmeye devam edicem onun bu dönemde bana yardımcı olmasına daha çok ihtiyacım var çünkü şu 8-9 kiloyu vermem ne kadar da iyi olmuş
kilo verip hamile kalmayı planlıyodum bizim bebiş acele etti ama :) şimdiden benim nickim gibi yaramazz olucak belli :16:

canım benım çok sevındık allah analı babalı buyutmeyı nasip etsin saglıklı beslenmeye bebekle devam canım arkadaşım ben varım yola hala devam dıyorum bu arada 15 gundur tartılmadım yaza kadar dikkkat edip sonra tarılmak ıstıyorum yanlışmı sızce?

Teşekkür ederim tatlımm nasıl istiyorsan öyle yap neden yanlışp olsun ki :)

bıraz canım sıkkın kızlar tartılmıycam demiştim ama tartıldım dun ve hala 60 kıloyum hıç zayıflamamışım bı yerde hata yapıyorum ama nerde oda spor yapmıyorum yapamıyorum yuruyuş dışında yapamıyorum be fıtığım var ne yapabılırım başka

canım ben hamileyken devamlı midem bulanıyodu hiç kilo almadım hatta verdim bile ama doğumdan sonra yok şunu ye süt olsun yok bunu ye yeme alışkanlığım değişti ve önüne geçemedim bu yüzden doğum yaptıktan sonra direk ver çünkü emzirirken metobolizma iki kat daha iyi çalışıyo bu arada diyetisyene gitmedinmi kilonu yazmadın kilo sonucu beklerken bebiş haberiyle geldin bizde unuttuk :))

canım ben hamileyken devamlı midem bulanıyodu hiç kilo almadım hatta verdim bile ama doğumdan sonra yok şunu ye süt olsun yok bunu ye yeme alışkanlığım değişti ve önüne geçemedim bu yüzden doğum yaptıktan sonra direk ver çünkü emzirirken metobolizma iki kat daha iyi çalışıyo bu arada diyetisyene gitmedinmi kilonu yazmadın kilo sonucu beklerken bebiş haberiyle geldin bizde unuttuk :))

Canım gidemedim diyetsiyene gideceğim gün doktora gittim ben :) haftaya perşembe yeni randevum var işte bakalım

bıraz canım sıkkın kızlar tartılmıycam demiştim ama tartıldım dun ve hala 60 kıloyum hıç zayıflamamışım bı yerde hata yapıyorum ama nerde oda spor yapmıyorum yapamıyorum yuruyuş dışında yapamıyorum be fıtığım var ne yapabılırım başka

Walla bende korkuyorum çok aburcubur kaçırıyorum evde çocuk olunca öyle oluyor sanırımsalı günü tartilicam dedim ama regl oldum o bitsin ondan sonra tartilmak istiyorum bide fazla çıkarsam diye korkuyorum

Kızlar merhaba,

Günler varki ne tartıldım ne yediklerime dikkat ettim tartıda 3 kilo fazla çıkarsam hiç şaşırmayacağım perşembe randevu günüm
içim de çok sıkkın acaba keseciği görebilecekmiyim diye düşünmekten kendimi alamıyorum acaba kalbi de atacakmı soru soru soru
kafam böyle dolu işte ne yapıcam bilmiyorum sanırım perşembe hayatımın dönüm noktası olacak ya çok sevinicem yada çok üzülücem
bakalım neler olacak :43:

canım olsn üzme kendini bebeğinde emın ol gözükücek bu arada bizleride unutma rada bır gel yaz sen yokken çok sesiz bizi kim gaza getiricek heeee şimdi hadi arada gel özletme kendini

14.03.2013 kürtaj oldum bebğimin kalbi durduğu için,yeniden diyete başlicam ama toparlanamadım hala offf:14:

Konu başlığım gibi resmen serüven oldu bu kilo verme olayım.ben yine buradayım 83.2 olmuş vaziyette
23.05.2013 tarihine kadar 2-2.5 kilo vermem lazımmış diyetisyenim böyle söyledi hadi sizlerde katılın hep birlikte
görelim:1:

sabah kahvaltım;
kepekli tost ve şekersiz çay

öğle yemeğim;
sebze yemeği 6 kaşık
çorba,
salata,
yoğurt.
1 dilim kepek ekmeği
ara öğün;
1 meyveli yoğurt+1 meyve

akşam,
120 gram et ve salata

akşam ara öğün;

1 meyve 10 adet fındık yada badem.

gün içinde 2 lt su+ 1 soda + 1 fincan yeşilçay

haftada 3 gün 40 yürüyüş

varmı benimle 2 hafta bu listeye uyacak birileri :43:

Evettt sonunda regl de oldum demek o yüzden daha fazla çıktım tartıda OHH bütün şişlikler inecek
diyete tam gaz devam sabah kepekli tost ve salatalığımı yedim şimdi 2 tane kepekli püskevit yedim
ara öğün olarak 1 litreye yakın suyumu içtim bile :52:

merhaba yaramas ben foruma dün üye oldum önce 60-69 kilo aralığında olan gruba yazdım cevap vermediler. bende senin serüvenini okudum ve kendime çok yakın buldum eğer yardımcı olursanız bende aranıza katılmak isterim.

hoşgeldın cnm yaramass ve diğer arkadaşlar ben hala dıyete devam ediyorum canım 7 kılo bırden verdim ama uzun zaman oldu yeme şeklimi değiştridm resmen ama kendıme guvenım geldı gerçi butun dolabım değişmek sorunda kaldı ama sağlık olsun

hoşgeldın cnm yaramass ve diğer arkadaşlar ben hala dıyete devam ediyorum canım 7 kılo bırden verdim ama uzun zaman oldu yeme şeklimi değiştridm resmen ama kendıme guvenım geldı gerçi butun dolabım değişmek sorunda kaldı ama sağlık olsun

çok sevindim tatlım tebrik ederimmmm :) artık motivasyon verme sırası sizde hala tam anlamıyla konsantre
olabilmiş değilim verdiğim 9 kilonun 6 sını geri almışım şimdi hedefim 6-7 ay içerisinde ideal kiloma inmek
daha önce en fazla 77 ye kadar düştüm bakalım neler olacak hep birlikte yaşayalım görelim:34:

öncelikle bebeğin için çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır bunu unutma inşallah zayıflar ve o halde yine hamile kalırsın ve bu senin için daha hayırlı olur belkide sen siteden çıktıktan sonra bende girmedim nerdeyse aynı kilolarda devam ediyoduk ben şuan 61 kilo oldum ama aşağısına inemiyorum diyetisyene gitmeyide kestim sen madem gidiyosun herzamanki gibi listelerini yine burdan paylaşırsan çok sevinirim hoşgeldin

Back
X