• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Kilo Verme Serüvenim :)

ya ben eskiden verebildiğim kiloları veremiyorum ya inceldim verdim evet ama ilk başta haftada 2 kilo giderken şimdi 1 kiloyu zor veriyorum

Ama tatlım bu çok normal ilk hafta verdiğimiz kilolar heüz yerleşmemiş olan kilolar ve kolayca gidiyor önemli olan yerleşmiş inatçı kilolarla uğraşmak zaten
örneğin ben 77 kilonun altını 3-4 yıldır görmedim gibi bişey o yüzden metabolizmamı sürekli şaşırtıp bol bol spor yapmak istiyorum şu havalar biraz ısınsın akşamları yarım saatte olsa yürüyüş yapıcam ip atlıcam mekik çekicem İnşallahhh :26:

Günaydınnn herkesee :16:

Kızlar bugün bir iş arkadaşım bana baktı süzdü ve Sinir Şeyy Nolcak dedi :) ne oldu kız dedim
ne olacak şu haline bak nasıl da inceldin ve devam ediyosun dedi :) ( kendisi 70 kilo olduğunu söylüyor ve benim 2 katım kadardır :)
ha ha ha neyse bugün öğlen gideyim bir eczane de filan tartılayım da diyetisyende şok yaşamak istemiyorum :34:

ben geçen yıl mart sonunda diyete başlamış 3 ayda 10 kilo vermiş ve incecik bir gelin olmuştum ama bu sabah tartıldım tekrar aynı kiloma dönmüşüm. Eşimin de zayıflaması gerek nefes almakta zorlanıyo doktor kilo vermezsen amelşyat ederim seni demiş. 15 inde diyetisyene gitcez bakalım

aynı şey bendede oldu pantolonunumu değiştirdin diyolar eskiden üniforma oturup kalıyodu şimdi ise eski halimden eser yok kız cağız yarım ekmek döner yiyor banada hala ne yapıyosunda bu kadar zayıflıyosun diyor bende sadece senin yaptığını yapmıyorum yemiyorum dedim ölece kaldı :))

Kızlarrrr herkes buraya hepimiz hedef koyalım hadi Şubat sonuna kadar 72 olucammmmmm:54:

ve ne gerekiyosa-yürüyüş-dans-egzersiz hafta da 3 gün aktivite ekliyorum kendime haydi bakalım hodri meydan yarışa varmısınız
ve 1.olan kişi eski-yeni fotoğraf eklesin diyorum nasıll ?:52::52::52::52:

Kızlarrrr herkes buraya hepimiz hedef koyalım hadi Şubat sonuna kadar 72 olucammmmmm:54:

ve ne gerekiyosa-yürüyüş-dans-egzersiz hafta da 3 gün aktivite ekliyorum kendime haydi bakalım hodri meydan yarışa varmısınız
ve 1.olan kişi eski-yeni fotoğraf eklesin diyorum nasıll ?:52::52::52::52:

bu ay sonuna kadar ben de 2.6 kg vermek istiyorum. kalori sepetinden bakıyorum bakalım sonuç ne olceeek

kızlar mrb bende aranıza katılmak istiyorum bugün itibariyle diyete başlamış durumdayım.. boyum 1.65 kilom da 61.8 evliyim ve çocukluyum:) 10 kilo wermek istiyorum diyetisyene gittim bana liste vermedi çok kilon yok dedi bende kendimce bişiiler yapıcam yaramas senin listeni çok sewdim sürekli aynı şeyler yok azcıkta seninkinden örnek alıcam bakalım sonuç ne olucak bende vakit buldukça yediklerimiyazmak istiyorum buraya biraz uzun oldu dimi hadi başlayalım ozaman
sabah kahvaltımda
kepek ekmeği
light peynirimi yedim oğlum uyanmadan yarım saat egzersizimi yaptım şu andada yeşil çayımı içiyorum

kızlar mrb bende aranıza katılmak istiyorum bugün itibariyle diyete başlamış durumdayım.. boyum 1.65 kilom da 61.8 evliyim ve çocukluyum:) 10 kilo wermek istiyorum diyetisyene gittim bana liste vermedi çok kilon yok dedi bende kendimce bişiiler yapıcam yaramas senin listeni çok sewdim sürekli aynı şeyler yok azcıkta seninkinden örnek alıcam bakalım sonuç ne olucak bende vakit buldukça yediklerimiyazmak istiyorum buraya biraz uzun oldu dimi hadi başlayalım ozaman
sabah kahvaltımda
kepek ekmeği
light peynirimi yedim oğlum uyanmadan yarım saat egzersizimi yaptım şu andada yeşil çayımı içiyorum

Katılabilirsin canım tabiki hayırlı olsun şimdiden diyetin :) hep aynı azim ve istikrarda kalman dileğiyle

Ayyy kızlar perşembe diyetisyen günüm bir yarınım kaldı :( sanki adet olucam kasıklaırm bacaklarım heryerim ağrıyo
tartıda fazla çıkmam inşallah ya hiç biryerde tartılamadım :( napcam ben ya püfff :50:

kızlar 2 gundur giremedim bgn fazlaca kaçamak yaptım çok pişmanım arkadaşım geldi ve ola oldu akşam yemeği yemıycem e yrn son hız devam uuzn zaman oldu tartılmadım ben ya bide kusura bakmayın ama ilerı derecede kabızlık sorunum var yaşayıpta çözum bulanlar önerilere açığım bol su içiyorum bide

kızlar 2 gundur giremedim bgn fazlaca kaçamak yaptım çok pişmanım arkadaşım geldi ve ola oldu akşam yemeği yemıycem e yrn son hız devam uuzn zaman oldu tartılmadım ben ya bide kusura bakmayın ama ilerı derecede kabızlık sorunum var yaşayıpta çözum bulanlar önerilere açığım bol su içiyorum bide

Canım kuru kayısı ye birde yeşilçay

Kızlar bende iki gündür ıyi gidiyorum bakalım salı günü tartilicam umarım bi kiloda olsa weririm yoksa motivasyon kalmıyor

Kızlarrrrr gelin burayaaa kasık ağrılarımın canımın sürekli bişeyler çekmesinin nedeni belli oldu dün test yaptım ben hamileyimmmmmmmm

kızlarrrrr gelin burayaaa kasık ağrılarımın canımın sürekli bişeyler çekmesinin nedeni belli oldu dün test yaptım ben hamileyimmmmmmmm

tebrikkkk ederim...dünyanın en güsel duygusu anne olmak

dilerim sağlıkla geçer hamıleliğin ve sağlıkla doğumun gerçekleşir.

canım hayırlı olsun beklediğin bişeymiydi anidenmi oldu zor günler seni bekliyor ama sonunda dünyanın en tatlı şeyi var senin adına çok sevindim ama kendi adıma üzgünüm diet arkadaşımı kaybediyorum :)))

Back
X