• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Kilo Verme Serüvenim :)

Merhaba Arkadaşlar,

diyetisyene 2 haftada bir gidiyorum normalde randevum 23.05.te yeni listemi o zaman alacağım tabi ki sizlerle paylaşırım.:34:
bu arada hiç tartılmıyorum ama inşallah 7 li rakamlar çıkar .

Yarın tartıya çıkıyorum kızlar çok merak ediyorum kaç kilo gitti :) başlayalı 2 hafta oldu ama biraz süzüldüm sanki
yarın akşam paylaşırım yeni listemi ve yeni kilomu :52:

Yuppiii 3 kilo vermişim şuan tam 80 kiloyum :46: bir daha ki randevum 1 ay sonra mecburen çünkü
tatile gidiyorummmm ama yiyip içmicem dikkat edicem çok çokk:34:

canım sana guvenıyorum bızler yanındayız senın emınım kı fazla olan kılolarından guzel yaz gunlerınde bol sporla kurtulucaksın sana guvenıyorum

canım sana guvenıyorum bızler yanındayız senın emınım kı fazla olan kılolarından guzel yaz gunlerınde bol sporla kurtulucaksın sana guvenıyorum

çok teşekkür ederim canım sağolasın bu arada meditasyona da başladım daha bilinçliyim artık hayırlısıyla ekime kadar
ideal kiloma kavuşacağım :)

inş canım bende her sabah yuruyuş yapıyorum ardından spır aletlerıne benıyorum ama şuan kılomda oynama yok 55 kıloda takıldım 7 kılo verdım toplamda

inş canım bende her sabah yuruyuş yapıyorum ardından spır aletlerıne benıyorum ama şuan kılomda oynama yok 55 kıloda takıldım 7 kılo verdım toplamda

55 çok iyi canım hedef kaçtı ki ? kverilecek kilo az olunca vermesi daha zor zamana bırak zaten sağlıklı beslenmeyi
öğrenmişsindir artık bunu yaşam biçimin haline getirdikten sonra sorun yok :)

kızlar 1 kilo daha verdim 77 oldum şuan çok mutluyummm Allah'ın izniyle bu ay sonu 72 olucam inşallahhh
ohh azmedince gidiyo valla bu kilolar hedefime adım adım yaklaşıyorum süper bir duygu bu şuan 42 bedene hiç
sıkılmadan girebiliyorum rahatça bu ay ki hedefim 40 beden rahat girebilmek olacak hadi bakalım startı verdim
:))

Sabah kahvaltım;

3 kepekli püskevit :)
10 badem
2 fincan şekersiz çay,

çok az diyenleri duyar gibiyim ama benim ara öğünlerim var saat 10 da ve akşama doğru 4 te ayrıca canım
eskisi gibi yemek istemiyor abur, cubur, kek, börek :34: midem küçüldü sanırım:46:

kızlar 1 kilo daha verdim 77 oldum şuan çok mutluyummm Allah'ın izniyle bu ay sonu 72 olucam inşallahhh
ohh azmedince gidiyo valla bu kilolar hedefime adım adım yaklaşıyorum süper bir duygu bu şuan 42 bedene hiç
sıkılmadan girebiliyorum rahatça bu ay ki hedefim 40 beden rahat girebilmek olacak hadi bakalım startı verdim
:))

Sabah kahvaltım;

3 kepekli püskevit :)
10 badem
2 fincan şekersiz çay,

çok az diyenleri duyar gibiyim ama benim ara öğünlerim var saat 10 da ve akşama doğru 4 te ayrıca canım
eskisi gibi yemek istemiyor abur, cubur, kek, börek :34: midem küçüldü sanırım:46:
canımmm merhabaa nasılsınn...uzun zamandır ugrayamadım buralara cok fazla...seni merak ettim neler yapıosun nasıl gidiyo kilo verme serüvenin..ve buraya yazmıosun artık galiba:(

canımmm merhabaa nasılsınn...uzun zamandır ugrayamadım buralara cok fazla...seni merak ettim neler yapıosun nasıl gidiyo kilo verme serüvenin..ve buraya yazmıosun artık galiba:(

tatlım bi dikkat ediyorum bi edemiyorum valla bende bilmiyorum ne yaptığımı :1: motivasyona ihtiyacım var
kilo verip hamiş kalmak istiyorum artık ya :16:

çok mutsuzum işte yeniden başa döndüm 77 de takıldım kaldım canım ayrıca hiçbirşey yapmak istemiyor
pufffffffffff çok sıkıldımmmmmmm:43:

kilom takıldığında hamileymişim 2.ay kalbi durdu tabi ben bunalıma sonra neyse tatildi filan kendimi toparladım 3 ay sonra yine hamileyim ve aynı şekilde 2.ayında kaybettim bebeğimi kan sulandırıcı iğne olucam bundan sonraki gebeliğimde çünkü kan
pıhtılaşması varmış bu sırada tabi bütünn kilolar geri geldi ama kişisel gelişime devam motivasyonumu artırıp bugünden itibaren yeniden azimle başlayacağım bu topik bana çok iyi gelmişti o yüzden 1 yıl gibi bi aradan sonra yeniden buradayım sevgili günlüğüm.

sabah kalkar kalkmaz bir bardak ılık limonlu su

kahvaltı, 2 dilim tam tahıllı ekmek
salatalık,
domates
peynir
2 fincan çay içtim

1 litrede suyumu bitirmiş oldum haydi bismillah :1:

SELAMMM

öğle yemeğim;

mercimek çorbası
ton balıklı salata

yemekten önce 1 fincan yeşil çay içtim bu saate kadar toplamda 1,5 lt su içtimmm:52:

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsınız.
Serüveninizi baştan sona kadar okudum. Ara verip şimdi tekrar başlamışsınız,
inş. bu sefer amaçladığınız kiloya düşersiniz. Ben de bugünn karar verdimmm diyet yapmaya. :)
bn de 5 aylık evliyim ve 5 ayda nerdeyse 7 kilo aldım. :(( Tabi eşim de aldı ama ben çok kafama takıyorum.
Şu an 69 kiloyum ve 1.63 boyundayım hedefim 57-58 e düşmek. İnş. başarabilirim,inşallah siz de başarırsınız.

Son düzenleme:
kilom takıldığında hamileymişim 2.ay kalbi durdu tabi ben bunalıma sonra neyse tatildi filan kendimi toparladım 3 ay sonra yine hamileyim ve aynı şekilde 2.ayında kaybettim bebeğimi kan sulandırıcı iğne olucam bundan sonraki gebeliğimde çünkü kan
pıhtılaşması varmış bu sırada tabi bütünn kilolar geri geldi ama kişisel gelişime devam motivasyonumu artırıp bugünden itibaren yeniden azimle başlayacağım bu topik bana çok iyi gelmişti o yüzden 1 yıl gibi bi aradan sonra yeniden buradayım sevgili günlüğüm.

sabah kalkar kalkmaz bir bardak ılık limonlu su

kahvaltı, 2 dilim tam tahıllı ekmek
salatalık,
domates
peynir
2 fincan çay içtim

1 litrede suyumu bitirmiş oldum haydi bismillah :1:

canım geçmiş olsun; Allah gönlüne gore versin.
benimde topiğim var.ben istediğim kiloya indim.sakın buralarda uzaklaşma. burası çok güzel motive ediyor.,inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun...

canım geçmiş olsun; Allah gönlüne gore versin.
benimde topiğim var.ben istediğim kiloya indim.sakın buralarda uzaklaşma. burası çok güzel motive ediyor.,inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun...

çokkk teşekkür ederim cnm aynen burayı boşladığımda bende boşluğa giriyorum :)

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsınız.
Serüveninizi baştan sona kadar okudum. Ara verip şimdi tekrar başlamışsınız,
inş. bu sefer amaçladığınız kiloya düşersiniz. Ben de bugünn karar verdimmm diyet yapmaya. :)
bn de 5 aylık evliyim ve 5 ayda nerdeyse 7 kilo aldım. :(( Tabi eşim de aldı ama ben çok kafama takıyorum.
Şu an 69 kiloyum ve 1.63 boyundayım hedefim 57-58 e düşmek. İnş. başarabilirim,inşallah siz de başarırsınız.

inş hepimiz başarırız başaracağızzz başka yolu yokk:34:

29.11.2013 tarihinde dukan diyetine başladım bugün 17.12.2013 ve ben tam 7 kilo vermiş bulunmaktayım :))

Back
X