Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sana guvenıyorum bızler yanındayız senın emınım kı fazla olan kılolarından guzel yaz gunlerınde bol sporla kurtulucaksın sana guvenıyorum
inş canım bende her sabah yuruyuş yapıyorum ardından spır aletlerıne benıyorum ama şuan kılomda oynama yok 55 kıloda takıldım 7 kılo verdım toplamda
canımmm merhabaa nasılsınn...uzun zamandır ugrayamadım buralara cok fazla...seni merak ettim neler yapıosun nasıl gidiyo kilo verme serüvenin..ve buraya yazmıosun artık galibakızlar 1 kilo daha verdim 77 oldum şuan çok mutluyummm Allah'ın izniyle bu ay sonu 72 olucam inşallahhh
ohh azmedince gidiyo valla bu kilolar hedefime adım adım yaklaşıyorum süper bir duygu bu şuan 42 bedene hiç
sıkılmadan girebiliyorum rahatça bu ay ki hedefim 40 beden rahat girebilmek olacak hadi bakalım startı verdim
:))
Sabah kahvaltım;
3 kepekli püskevit :)
10 badem
2 fincan şekersiz çay,
çok az diyenleri duyar gibiyim ama benim ara öğünlerim var saat 10 da ve akşama doğru 4 te ayrıca canım
eskisi gibi yemek istemiyor abur, cubur, kek, börekmidem küçüldü sanırım
![]()
canımmm merhabaa nasılsınn...uzun zamandır ugrayamadım buralara cok fazla...seni merak ettim neler yapıosun nasıl gidiyo kilo verme serüvenin..ve buraya yazmıosun artık galiba![]()
kilom takıldığında hamileymişim 2.ay kalbi durdu tabi ben bunalıma sonra neyse tatildi filan kendimi toparladım 3 ay sonra yine hamileyim ve aynı şekilde 2.ayında kaybettim bebeğimi kan sulandırıcı iğne olucam bundan sonraki gebeliğimde çünkü kan
pıhtılaşması varmış bu sırada tabi bütünn kilolar geri geldi ama kişisel gelişime devam motivasyonumu artırıp bugünden itibaren yeniden azimle başlayacağım bu topik bana çok iyi gelmişti o yüzden 1 yıl gibi bi aradan sonra yeniden buradayım sevgili günlüğüm.
sabah kalkar kalkmaz bir bardak ılık limonlu su
kahvaltı, 2 dilim tam tahıllı ekmek
salatalık,
domates
peynir
2 fincan çay içtim
1 litrede suyumu bitirmiş oldum haydi bismillah![]()
canım geçmiş olsun; Allah gönlüne gore versin.
benimde topiğim var.ben istediğim kiloya indim.sakın buralarda uzaklaşma. burası çok güzel motive ediyor.,inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun...
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsınız.
Serüveninizi baştan sona kadar okudum. Ara verip şimdi tekrar başlamışsınız,
inş. bu sefer amaçladığınız kiloya düşersiniz. Ben de bugünn karar verdimmm diyet yapmaya. :)
bn de 5 aylık evliyim ve 5 ayda nerdeyse 7 kilo aldım.( Tabi eşim de aldı ama ben çok kafama takıyorum.
Şu an 69 kiloyum ve 1.63 boyundayım hedefim 57-58 e düşmek. İnş. başarabilirim,inşallah siz de başarırsınız.