benim karmasık hikayem

sevmediğin bi adamla bir ömür geçmez.
ailen çok hata yapmış evlendirmekle.
sevdiğin kişiye güveniyo musun peki?
ya seni yarı yolda bırakırsa?

Sevdiğin adam ya senden intikam almaya çalışıyorsa....O zaman sana ve yuvana yazık olmaz mı?
Çok ama çok iyi düşün yanlış bir adım atma....

bak arkadasım ben sana cok acıkca sölicem düşüncemi gözyası döktüğün adam elde edemediği için gel kacalım diyor kacar gidersin evlenirsinde ama herşey evlenmekle bitmiyor o evliliği sürdürmek evlenebilmekten daha zor sen simdi baska adamla her gece aynı yatagı paylasıyorsun o bunu nasıl hazmedecek zaten sizin ayrılma sebebiniz kıskanclık deilmiydi ?
bu konuyu 1. ayda acmısın ben sadece ilk yazdıgın hikayeni okudum simdi ne durumdasın ne yaptın bilemem elbet ama bence kır dizini otur işler o sekilde cok daha karısır aileler falan derken huzurun iyice bozulur

bütün herkese cok tesekkür ediyorum ben kaderime boyun egdim dizimi kırıp oturdum hayat benle oyun oynuyo oynasın bakalım ama onu hiç untmayacagım kalbimde yasatacagım raabbim kimseye kaldıramayacagından fazla yük vermezmiş bende artık dayanma gücü versin diyorumsenağlama

hayat cokk kısaaa bır omur pısmanlıkla gecırceksın.... ve cocugun oldugunda asla ayrılamayacaksın sımdıkı esınden..
gıt ona derım ben gozyasına degermı.. bence gıt bır bulus anla bakalım .. belkıde hersey ıstedıgın gıbı gelısır

benim hikayeme o kadar yakınsın ki...o kadar etkilendim ve ağladım inan.tek farkımız ben 3 yıllık evliyim ve eski sevgilim de 1 yıl önce evlendi birden paldır küldür.ancaaakkk eşim herşeyi bildiği için bana demediğini bırakmadı.çok zorluklar çektim.belki hakettim ama bu kadarını değildi.benden baya adım öndesin.çok yeni evlisin ve eski sevgilin sana gel diyor ve hala daha görüşebiliyorsun.gözünü karart demem ama önce güzellikle ayrıl eşinden.sonra bi ara dinlen ve öyle evlenin.

pekiii onun ailesi siz evlenirseniz gene sorun çıkarmayacakmı?

eşin evliliğniz devam ederse ve bişiler hissederse onu seviyorsun die sorun çıkartacak.ve işte o zaman asıl sorunlar başlıyor.

keşke diyeceksin sevdiğim adamla olsaydımda bunları çekmeseydim.

kararını çok merak ediyorum.

ben derim ki ...KOŞA KOŞA GİTTT

gercekten zor bi karar bi tarafta eski sevgilin bi tarafta ailen:çok üzgünüm: cok iyi düsün derim sevmedigin kisiyle evli kalmak kabus derim , sevdiginle gidersen ona güveniyormusun sonsuza dek? seni yari yolda birakmayacagindan eminsen eski sevgiline dön ama öncelikle esini bosanmaya ikna et

akıl veren herkese cok tesekkür ediyorum hala evliliğimi sürdürüyorum eşime alıştımda ama içimde büyük bi yara kaldı umarım herkes sevdiğine kavusur

canım aklın başka birisindeyken şu anki evliliğinin ne anlamı var? sevmediğin üstelikte seni aldatmış biriyle evlenmene ailen nasıl izin verdi anlamak mümkün değil.hadi aileni geçtim eşin nasıl olur da başkasını sevdiğini bile bile seninle evlenmek ister.gerçekten çok zor bir durum.bence daha geç olmadan vazgeç bu evlilikten.bir ömür böyle ziyan edilecek kadar uzun değil çünkü.sonra daha çok pişman olursun.hayat maalesef herkese her şeyi altın tepside sunmuyor.istediğimiz gibi bir hayatı yaşayabilmemiz için mücadele etmemiz gerek.önce ne istediğine karar ver ve onun uğruna mücadele et bence.başkalarının istediği hayatı yaşamak mı yoksa kendi istediğin gibi bir hayat yaşamak mı?seçim senin..

Back
X