benim hikayem karmasık biraz ama bende anlatmak istedim suan 5 aylık evliyim ama hala bi baskası için gözyası döküyorumsenağlama.esimle 5 yıl önce tanışmıştık arkadas sayesinde ilişkimiz güzel gidiyordu tamda seviyorum dediğim anda beni aldattıgını ögrendim ve ayrıldık.ben onun için onca fedakarlık yapmışken aldatması zoruma gitmişti o her seferinde arayıp affetmemi bensiz olamıyacagını söylesede kalbim kırılmıştı bi kere.bende ona acıyı yasatmak istedim ve karsıma çıkan ilk kişiyle çıkmaya basladım 1 ay.. 2ay...3ay...derken aslında sevginin ne oldugunu bunda gördüm sevdim ve sevildim muutluydum mutluyduk hersey dört dörtlüktü su an da esim olan kişi hala arıyordu ama herseferinde olmayacagını bi baskasını sevdiğimi sölüyodum.ben sevmiştim kimsenin kimseyi sevemeyecegi kadar çok sevmiştim evlenme kararı aldık aileler işin içine girdi ve iki tarafta istemedi biz herseye ragmen savasıyoduk ama zamanla aileler sayesinde ilşkimizde yıpranmaya basladı her zaman tartısmalar sevdiğim adamın kıskanlıkları hiç bitmedi ayrılıp barısmalar başladı en fazla 1 gece ayrı kalabiliyoduk sabah kalktıgımız zaman sanki biz kavga etmemişiz gibiydik çünkü seviyorduk cünkü seni seviyorum derken titriyoduk 2 sene gecmişti askla sevgiyle tartışmayla bi gün kıskançlık yüzünden tartıştık ve ayrılma kararı aldık bu kadar basitse ayrılalım dedim ve kabul etti eşim olan kişi ise hala arıyodu bende eger çok istiyosan gönder aileni dedim sandımki babam karsı çıkar istemez ama ailemde onay verdi ben ne oldugunu anlayamadan bi anda verdiğim karar yüzünden nişanlandım sevdigimi arayamadım anlatamadım çünkü suçluydum o aradı nişanlı bile olsam görüstüm nişanlı oldugumu söyleyemedim bi süre sonra acıkladım ve sen bi öfkeye sevgimizi mahkum ettin dedi ve bi daha aramadı nişan atmaya kalkıştım ailem karsı çıktı karsı attırmadılar nişanı eşime söledim sevmiyorum seni dedim unutamam dedim ama atmadı nişanı ve aileler benim nişanı atarsam diye korkularından düğünden önce nikah tarihini aldılar yok dedim yakmayın beni dedim ama resmen evlendim düğünüme 1 ay vardı nikahtan 1 hafta sonra o aradı yapamıyorum sensiz nişanı at kaçalım dedi ama yapamadım artık evliydim boşanmak zorundaydım herseye ragmen avukatla konustum esimin gönlünü etmeye calıştım anneme yalvardım ama kabul etmediler bosanamadım şimdi 5 aylık evliyim ve hala onun için aglıyorum gecenlerde msnde gördüm slm falan derken ben hala burdayım ve hala seni seviyorum dedi eger hala sende seviyosan boşan gel ben razıyım dedi şimdi ne yapacagımı bilmiyorum eşim boşanmak istemiyor.bana kızdıgınızı biliyorum ama yasarken yanımda olsaydınız beni daha ii anlardınız işte buda benim hikayem ve şimdi bana akıl vermenizi istiyorum