benim karmasık hikayem

ciceci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
57
0
86
39
Bursa
benim hikayem karmasık biraz ama bende anlatmak istedim suan 5 aylık evliyim ama hala bi baskası için gözyası döküyorumsenağlama.esimle 5 yıl önce tanışmıştık arkadas sayesinde ilişkimiz güzel gidiyordu tamda seviyorum dediğim anda beni aldattıgını ögrendim ve ayrıldık.ben onun için onca fedakarlık yapmışken aldatması zoruma gitmişti o her seferinde arayıp affetmemi bensiz olamıyacagını söylesede kalbim kırılmıştı bi kere.bende ona acıyı yasatmak istedim ve karsıma çıkan ilk kişiyle çıkmaya basladım 1 ay.. 2ay...3ay...derken aslında sevginin ne oldugunu bunda gördüm sevdim ve sevildim muutluydum mutluyduk hersey dört dörtlüktü su an da esim olan kişi hala arıyordu ama herseferinde olmayacagını bi baskasını sevdiğimi sölüyodum.ben sevmiştim kimsenin kimseyi sevemeyecegi kadar çok sevmiştim evlenme kararı aldık aileler işin içine girdi ve iki tarafta istemedi biz herseye ragmen savasıyoduk ama zamanla aileler sayesinde ilşkimizde yıpranmaya basladı her zaman tartısmalar sevdiğim adamın kıskanlıkları hiç bitmedi ayrılıp barısmalar başladı en fazla 1 gece ayrı kalabiliyoduk sabah kalktıgımız zaman sanki biz kavga etmemişiz gibiydik çünkü seviyorduk cünkü seni seviyorum derken titriyoduk 2 sene gecmişti askla sevgiyle tartışmayla bi gün kıskançlık yüzünden tartıştık ve ayrılma kararı aldık bu kadar basitse ayrılalım dedim ve kabul etti eşim olan kişi ise hala arıyodu bende eger çok istiyosan gönder aileni dedim sandımki babam karsı çıkar istemez ama ailemde onay verdi ben ne oldugunu anlayamadan bi anda verdiğim karar yüzünden nişanlandım sevdigimi arayamadım anlatamadım çünkü suçluydum o aradı nişanlı bile olsam görüstüm nişanlı oldugumu söyleyemedim bi süre sonra acıkladım ve sen bi öfkeye sevgimizi mahkum ettin dedi ve bi daha aramadı nişan atmaya kalkıştım ailem karsı çıktı karsı attırmadılar nişanı eşime söledim sevmiyorum seni dedim unutamam dedim ama atmadı nişanı ve aileler benim nişanı atarsam diye korkularından düğünden önce nikah tarihini aldılar yok dedim yakmayın beni dedim ama resmen evlendim düğünüme 1 ay vardı nikahtan 1 hafta sonra o aradı yapamıyorum sensiz nişanı at kaçalım dedi ama yapamadım artık evliydim boşanmak zorundaydım herseye ragmen avukatla konustum esimin gönlünü etmeye calıştım anneme yalvardım ama kabul etmediler bosanamadım şimdi 5 aylık evliyim ve hala onun için aglıyorum gecenlerde msnde gördüm slm falan derken ben hala burdayım ve hala seni seviyorum dedi eger hala sende seviyosan boşan gel ben razıyım dedi şimdi ne yapacagımı bilmiyorum eşim boşanmak istemiyor.bana kızdıgınızı biliyorum ama yasarken yanımda olsaydınız beni daha ii anlardınız işte buda benim hikayem ve şimdi bana akıl vermenizi istiyorum

bence hiç düşünme sevmediğin bir adamla bir ömür mü geçireceksin kaç git peşinden zaman ilerledikçe senin için daha kötü olur

oncelikle hikayenize çokkkk uzuldmmmmmsenağlama seni seviyorum derken onu hissederek soylemeniz vs hepsiii
simdi oldugunuz durum off neler yasamissiniz
:(
oncelikle sevmediginiz biriyle omur gecirmek zor olur
ayrica o kisinin sizi hala beklemesiii cok ama cok guzel
fakat gelgelelim hayatin gerceklerine
simdi sizin birlikte olmanizi aileler istememis pekiya oyle birsey yapsaniz arkadasin dedigi gibi kacip gitseniz sonu ne olur?
aileler sizinle nasi olur dahasi evlisiniz ayrilmiormusta esiniz :bbo:
oyle cekip gitmekle mutlu son olmazkisenağlama
kaderinize razi olun da diyemem elbet ama kacin gidinde diyemem :(
sizin icin hayirlisini diliyorum cok iyi dusunun ve pisman olucaniz birsey yapmayin bizimle paylastiginiz icinde tskler...

aileni kaybetmeyi göze alabilir misin?
sevdiğine kavuştugunda aşkınızın sonsuz devam edeceğine inanıyor musun?
şu an eşin olan kişi bunları hak ediyor mu?

çok iyi düşünmen lazım..

çok zor bi durum ya.. ailen çok suçlu ama! nikah tarihini filan öne almak ne demek, ne bu acele seni illa evlendirmek için?!.. eşin de bi garip, unutamadım onu seviyorum demene rağmen senden ayrılmamış.. bu durumda kim evlenir ki?

çocuk zaten hiç peşini bırakmamış ki, heralde hala seviyor.. keşke biraz daha durup düşünseydin, ani hareket etmeseydin.. neyse artık geçmiş tabii.. kocanı hiç sevmiyosan hazır çocuğun da yok, 5 aylık evlilik çok taze; yanlış yönlendirmek istemem ama geri dön.. bu şekilde neden hayatınız zehir ediceksin? sevdiğin kişi de evlenmiş olmana rağmen seni geri istiyorsa (ki bence gerçek sevgi göstergesidir) otur düşün çok geç olmadan bir karara var derim..

baskalari degil sen yasiycaksin kendi hayatini canim icinden sevdigin adamin yaninda olmak geliyosa direk bosan derim.
keske aileler bu kadar karismasa!!

madem bu kadar seviyordun niye evlendin be arkadaşım.eski sevgilin boşan gel kabul ederim diyor peki güveniyormusun ona.yuvanı yıkacaksın ya sonunda oda sevgisini bittiğini söylerse ya.o zaman ailenin yüzüne nasıl bakacaksın.evlenmişsin işte eşinde seni seviyorsa yıkma yuvanızı.pişman olacağın kararlar verme..

Bilmem ki.... Sevgi bu kadar küçüldü mü, ufacık kıvılcımlarla yanıp kül oldu mu bu zamanda....

Bir anlık öfken, kızgınlığın nelere malolmuş bak canım....

Şimdi sana eşinden boşan sevgiline git dersem eşinin günahını alır üzülürüm....

Sen yanlış kararlar verdiğin gibi doğruyu da vereceksin.... Bana kızma ama gerçek bu....

Gidersen mi mutlu olursun? Kalırsan mı? Bunu düşün....

Ya da ikiside olmadan yaptığın hataları yapmadan kendi kendine yeni düzeninle mi mutlu olursun?

Ne deyim kararın sana mutluluk getirsin....

gerçekten kolay bi durum değil....kimse yaşamadan bilemez Allah kolaylık versin...ama sevmediğin biriyle bi ömür geçmez...öncelikle güçlü durmasını bileceksin ve kaçmak yerine önce boşanmak için mücadele etsen...bi şekilde bunu başarmak zorundasın...kaçmak bi çözüm olmayacak emin ol daha çok yıpranacaksın sende sevdiğin kişi de ...o yüzden bu evliliğin bittiğini ve ayrılmk istediğini söylemelisin...o kadar kolay değil diyeceksin ....ama kaçarsan emin ol daha kötü bi sonuçla karşılanacaksın o yüzden sen uyarını yap ailene anlamayacaklardır amaaaa.....mücadele etmek zorundasın kardeşim...ALLAH YARDIMCIN OLSUN

yaa bişey sormak istiyorum tam anlayamadım..seni aldatan kişi şimdiki eşin mi oluyo :uhm: ki eğer öyleyse bi an bile durma derim :1no2:
hakkında hayırlısı olsun..

senin olayın kadar ağır olmasa da ben de seninkine benzer bi olay yaşadım
eğer kendine güveniyorsan sevdiğin adama git
ama hayır ben yapamam zayıfım diyorsan zamanla açık yaralar kapanıyor
ama asla unutmuyorsun.
sevdiğine gidince ailenle bir süre kötü olursun ama onlar
senin ailen zaten seni affedeceklerdir
ama boşanmadan gitme sakın gitme

Hayat bu herşey geliyor insanoğlunun başına. Kolay bir durum değil ama bir karar almalısın bir ömür böyle geçmez. Karşındaki insan seni seviyor ki halâ dön gel diyor. Ama şu anki eşin de seviyor. O zaman kararı sne vereceksin. Kimle mutlu olursun onu düşün? Sonuçlarını iyi ölç tart. Bir kere yaptığın acelecilik bak ne hale getirmiş canım tekrar acele karar verip hataya düşme derim.
Ve kesinlikle boşanmadan sevdiğin insana gitme. Haklı iken haksız olursunuz ve çevreyi her ne kadar önemsemeseniz de ilişkinizi etkiler gelecek olan tepkiler.
Bir de şu var daha önce seni bekarken kabul etmemiş ailesi. şimdi ne tepki verir? Seni seven kişi ailesine karşı durup seni savunabilir mi? Seni ezdirmeden dik tutabilir mi? İyi düşün.. Aşk çok güzeldir, sevmek ve sevdiğin kişi tarafından sevilmek. Ama duygularınla değil mantığını da kullanarak hareket et canım.
Herşey gönlünce olsun inş.

zor gerçekten.peki neden aileleriniz istemedi evlenmenizi sevdiğinle?bu çok zor bir karar cnm.iyi düşünmen lazım.ama bence geç kalmışsın.evliliğine devam et.

çok güzel ifade etmissin duygularını.durum zor aşağısı sakal yukarısı bıyık türünden yani.senin durumun iki türden ele alınabilinir arkadaşım.1.kısmet de geç belki sevdiğinle evlenmen hayırlı değildi ve kader ağlarını ördü.2. ise yüreğinin götürdüğü yere git ama sevdiğin adama değecek mi iyi düşün derim.eşin in ahını alırmısın gidersen bunu da göz önünde bulundur bence.

Geri dönmek istediğin sevgilinin de kıskanç olduğunu,ailesinin zamanında seni istemediğini söylüyorsun. Ya şimdi evlenmiş ayrılmış bir kadın olarak seni ailesi ister mi canım.Ya yine tartışmalar yaşayıp yıpranırsan bu günlerini çok arar çok pişman da olabilirsin. Öyle bi durumdasın ki her ayrıntıyı düşünmek zorundasın. Eşinide hiç sevmediğini sanmıyorum. İçinde ki yarım kalan yaşanmamış duyguların etkiside olabilir. Çok iyi düşün.Ama ne olur evliyken bi hata yapma. Sevdiğinde günü geldiğinde yüzüne vurabilir çünkü. Ağırdan al.Çok düşün.

Allahim bu ne dramatik bir durum çok uzuldum çok
hata ustune hata..aileleri hiç anlamiyorum...neden savasmadiniz ? neden ? istememelerin sebebi neydi ? seni aldatan bir adama neden geri dondun ki ? bir anlik ofkeyle onune çikan ilk adamla evlenilirmi ?
ayrica, nisani atmak istedigini soylediginde ailen alelacele nikah kiydirttirlar size, simdi bosaniyorum, eski sevdigime gidiyorum desen seni kabul ederler mi ?

vede...seni çok seviyor bekliyor anliyorum...vede dogrudur...neden olmasin
peki ya bosansan, ailen kabul etmicek zaten, ona kaçsan..degismiyecegi ne malum ?
ya yuzune vurursa bi kaç ay sonra ?
ya bi tartismada gittin baskasina ait oldun zaten sen soylesin boylesin derse ?

çok zor ya Allahim sana yardim etsin
sunu yap bunu yap diyemem ama...herseyi otur dusun bence
ama sakin bir karar vermeden onunla gorusme, sakin, bu hatayi bari yapma.

zor bir durum şu üç günlük dünya hayatın zehir olcaksa, hergün ağlamakla geçcekse, zindan olcaksa, yazık en güzel yıllarına, hayat senin hayatın verdiğin kararda kimsenin, seni suçlamasına incitmesine izin verme hakkında hayırlısı neyse o olsun..

tatlım ya o boşan gel diyen yani sevdiğin adam cayarsa ilerde ortada kalırsan...bide öyle dşün..tabiki aşk kazanır her zaman..mutlu olucaksan onunla ol..ama senin arkandan söylenecekleri düşün derim ben..? ailenii bi düşün..

bazı arkadaslar aileni kaybetmeyi göze alacakmısın yazmıs.ama ailen seni kaybetmeyi göze almıs.sevmediğin biriyle yasamaya mahkum etmiş seni.hiç düşünme bile.kimi seviyorsan onun yanına git.sevmediğin bir adamla yasayamazsın.bende nisandan döndüm.hala o kişi için aglıyorum ama o beni istemiyor.seninki gibi gel dicek 1 dk bile durmam.

Back
X