Kendini neden açıklama, anlatma gereği duyuyorsun? Sana birileri bu özelliklerinden dolayı şikayet mi etti ? Açıkçası güler yüzlü, enerjik, şakacı, konuşkan insan görmeye hasret kaldım. Kimsenin sürekli trip atan, suratını asan sinirlenen, 1 sene boyunca mesafeli duran biriyle arkadaşlık kuracak kadar ısrarcı olacağını sanmıyorum. HayatıBen şimdi şöyle biriyim
Biri bana laf sokarsa bende karşılık verim
Biri bana hakaret ederse laf sokarım iftira atarsa fitne yaparsa aynısını yapmam ama laf sokarım
Birine bir şey anlatırım anlattım şeyi kimse anlatma dememe rağmen birine anlatırsa mesafemi koyarım bir daha bir şey anlatmam bu annem bile olsa
Kalbim taş değil bundan eminim ama kolay kolay kimseye acımam birini görsem konuşmasında tavrından az çok tahmin ederim nasıl birini gerçeği herkese öyleyim direk herkesle haşır naşır olmam en az bir yıl mesafeli olurum
Kimsenin yatak odama girmesini sevmem kimsenin kıyafetlerimi eşyalarımı dokunmasın denemesinde sevmem denerse o kıyafet benim olmaz bir daha giymem sinirlerim
Cimri değilim ama bir daha almayacağım bildiğim şeyleri de kimseye vermem veremiyorum
Birde beni alakadar olan şeyleri de kimsenin bilmesini sevmem anlatıldı zaman da sinirlenirim kimseye de anlatmaya sevmem
Canım bir şeye sıkıldı zaman yada boğuldum zaman rahat edmedim zaman susarım tripte atarım herkese bir sinirleniyorum
Ona buna değil bu kafama görede canım istiyor diye de yapmam ben şöyle söyleyim
Önüme gidip gelene laf sokmam kısaca şöyle diyim ben kimseye karışmam kimsede durup dururken laf sokmam ben zaten kendi halimde biriyim ama birileri yaptı zaman karşılık olarak böyle oluyorum
Kimse şikayet etmedi ama kuran tefsir dersinden sonra kendimi sorgulamaya başladım ben nasıl biriyim diye?Kendini neden açıklama, anlatma gereği duyuyorsun? Sana birileri bu özelliklerinden dolayı şikayet mi etti ? Açıkçası güler yüzlü, enerjik, şakacı, konuşkan insan görmeye hasret kaldım. Kimsenin sürekli trip atan, suratını asan sinirlenen, 1 sene boyunca mesafeli duran biriyle arkadaşlık kuracak kadar ısrarcı olacağını sanmıyorum. Hayatı
kendimize ve çevremizdeki insanlara kolaylaştırsak çok daha iyi olur. Hepimiz bazen sinirli, agresif olabiliriz fakat önemli olan bu süreçte nasıl tepki verdiğimiz, insanlara bunu nasıl yansıttığımız.
peki sen seni tanımasan arkadaş olmak ister miydin?Kimse şikayet etmedi ama kuran tefsir dersinden sonra kendimi sorgulamaya başladım ben nasıl biriyim diye?
Aklıma direk bunlar geldi kendimi sorgularken
Bu harika bir soru. Ben de kendi kendime sordum simdi...peki sen seni tanımasan arkadaş olmak ister miydin?
cevap ne ciktiBu harika bir soru. Ben de kendi kendime sordum simdi...
Megaloman gibi olcam ama evet isterdim.cevap ne cikti
Çocukluk ergenlik o yaşlarda son buluyor zatenSadece merak ettim kendimi sorguluyordum acaba ben böyleyim kötü biri miyim mi Diye?
19 20 yaşımdan sonra böyle olmaya başladım
Çocukluk ergenlik o yaşlarda son buluyor zatenSadece merak ettim kendimi sorguluyordum acaba ben böyleyim kötü biri miyim mi Diye?
19 20 yaşımdan sonra böyle olmaya başladım
aynısını yazacaktım yaBende kuru fasulye çok severim. Olsada yesem.
Burcunuzu merak ettim. Bir tahminim var ama...Ben şimdi şöyle biriyim
Biri bana laf sokarsa bende karşılık verim
Biri bana hakaret ederse laf sokarım iftira atarsa fitne yaparsa aynısını yapmam ama laf sokarım
Birine bir şey anlatırım anlattım şeyi kimse anlatma dememe rağmen birine anlatırsa mesafemi koyarım bir daha bir şey anlatmam bu annem bile olsa
Kalbim taş değil bundan eminim ama kolay kolay kimseye acımam birini görsem konuşmasında tavrından az çok tahmin ederim nasıl birini gerçeği herkese öyleyim direk herkesle haşır naşır olmam en az bir yıl mesafeli olurum
Kimsenin yatak odama girmesini sevmem kimsenin kıyafetlerimi eşyalarımı dokunmasın denemesinde sevmem denerse o kıyafet benim olmaz bir daha giymem sinirlerim
Cimri değilim ama bir daha almayacağım bildiğim şeyleri de kimseye vermem veremiyorum
Birde beni alakadar olan şeyleri de kimsenin bilmesini sevmem anlatıldı zaman da sinirlenirim kimseye de anlatmaya sevmem
Canım bir şeye sıkıldı zaman yada boğuldum zaman rahat edmedim zaman susarım tripte atarım herkese bir sinirleniyorum
Ona buna değil bu kafama görede canım istiyor diye de yapmam ben şöyle söyleyim
Önüme gidip gelene laf sokmam kısaca şöyle diyim ben kimseye karışmam kimsede durup dururken laf sokmam ben zaten kendi halimde biriyim ama birileri yaptı zaman karşılık olarak böyle oluyorum
Tahiminiz ne kiBurcunuzu merak ettim. Bir tahminim var ama...
DeğilimAkrep burcu?
Önce siz söyleyinTahiminiz ne ki
O kadar herkes çocukken benden nefret etmesi sizi ancak bu sonuca varıdıyorYemeğim tuzlu mu olmuş diye soruyorsan tuzlu olmuştur
Hava sıcak mı diye soruyorsan sıcaktır
oturup da ya ben kötü bir insanmıyım diyorsan öylesindir. Ben hiç acaba kötü bir insan mıyım diye şüphelenmedim mesela çünkü değilim
Terazi sizin tahiminiz neydi?Önce siz söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?