• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim karakterimin böyle olması kötü mü?

Hanin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
1.153
-45
48
25
Ben şimdi şöyle biriyim
Biri bana laf sokarsa bende karşılık verim
Biri bana hakaret ederse laf sokarım iftira atarsa fitne yaparsa aynısını yapmam ama laf sokarım
Birine bir şey anlatırım anlattım şeyi kimse anlatma dememe rağmen birine anlatırsa mesafemi koyarım bir daha bir şey anlatmam bu annem bile olsa
Kalbim taş değil bundan eminim ama kolay kolay kimseye acımam birini görsem konuşmasında tavrından az çok tahmin ederim nasıl birini gerçeği herkese öyleyim direk herkesle haşır naşır olmam en az bir yıl mesafeli olurum
Kimsenin yatak odama girmesini sevmem kimsenin kıyafetlerimi eşyalarımı dokunmasın denemesinde sevmem denerse o kıyafet benim olmaz bir daha giymem sinirlerim
Cimri değilim ama bir daha almayacağım bildiğim şeyleri de kimseye vermem veremiyorum
Birde beni alakadar olan şeyleri de kimsenin bilmesini sevmem anlatıldı zaman da sinirlenirim kimseye de anlatmaya sevmem
Canım bir şeye sıkıldı zaman yada boğuldum zaman rahat edmedim zaman susarım tripte atarım herkese bir sinirleniyorum
Ona buna değil bu kafama görede canım istiyor diye de yapmam ben şöyle söyleyim
Önüme gidip gelene laf sokmam kısaca şöyle diyim ben kimseye karışmam kimsede durup dururken laf sokmam ben zaten kendi halimde biriyim ama birileri yaptı zaman karşılık olarak böyle oluyorum
Evet biraz kaba biri kibirli biri olarak gözüküyorum ama hiç bir zaman kötü bir niyetim olmuyor kendimi açıklayamadım
Ben bana zarar verildi zaman alttan almıyorum birine bir şey söyleyip kimseye anlatma dedim zaman anlatınca evet güvenim sarsıyor
Bazı şeylerden huylanıyorum yatak odam zaten mahrem ve özel eşyalarım var birileri alıştı zaman kimseye çıkartamıyorum odadan sürekli bir kurculama oluyor ben bekarken veli bile değilken odam da çoğu eşya çalındı da gitti yada bir kere birine elbise verdim bana yırtık olarak geldi başıma gelen bir şey oluyor bir daha tövbe bir şey veremiyorum ben birinden illaki darbe yemişmidir olay bu bir daha yapmıyorum ve veremiyorum

Son düzenleme:
Sen seni bilmezken ben seni ne bileyim 😃 el seni ne bilsin
Kafam karıştı acaba gerçekten o kadar kötü biriyim miyim diye düşünüyorum bazen diyorum ki bana karşı taraf kaşınıyor bilerek yapıyor illa canımı sıkacak bir şey oluyor yapılıyor karşılıklı veriyorum suusmuyorum acaba sussam karşılık vermeden daha mı iyi olur verdikçe daha mı kötü oluyorum bazı huylarım acaba kötü bir kişiliğe dönüştürür

Bu özellikleriniz yüzünden birisi size laf mı etti? Neden kötü olup olmadığını sorgulamaya başladınız?
Kimse etmedi bir tane programa katıldım tefsiri programına iki gün önce bitti kafam takıldı o kadar acaba sürekli karşılık vermem susmam yanlış mı ben kimseye karşımıyorum kimseyde burunumu sokmam kendi halimde biriyim bazen bir şey de oluyor kötü niyetim olmuyor yanlış anlaşılıyorum ne biliyim bazen diyorum ki kimseye karşımıyorum ama illa canımı sıkılacak bir şey oluyor karşılık veriyorum ben kötü oluyorum yanlış anlaşılıyorum yine ben kötü oluyorum ne yapsam ben kötü oluyorum

Kafam karıştı acaba gerçekten o kadar kötü biriyim miyim diye düşünüyorum bazen diyorum ki bana karşı taraf kaşınıyor bilerek yapıyor illa canımı sıkacak bir şey oluyor yapılıyor karşılıklı veriyorum suusmuyorum acaba sussam karşılık vermeden daha mı iyi olur verdikçe daha mı kötü oluyorum bazı huylarım acaba kötü bir kişiliğe dönüştürür
O zaman objektif cevap vereyim sizde bunu linçlemek gibi görmeyin .

Senın gibi biriyle asla arkadaşlık etmezdim hayatıma almazdım . Robotlaşmış ben şunu yapmam ben bunu yapmam yok laf ettirtttmem yok güvenmem

Biz insanız ve hersey bizim için siz anladığım kadarıyla daha tam kendı karakterinizi oturtamamışsınız eski konularınızdan da az çok kafanızda çok karışık bi hayatınız olduğunu biliorum sizin yazdıklarınız kadarıyla .
Karşınızdakine hep kötülük düşünürseniz kötü görürsünüz unutmayın siz iyiyseniz herkes iyi ayna misali görüyorsunuz karşınızdakini . Ha yok mu iyilik yapıp kötülük gören var tabiki de ama bu hep size deng geliyorsa buda bi teraziye alınmalı galiba bende bi halt var diye sorgulanmalı muhtemelen siz o kendınıze sorguladığınız evreye gelmıssınız

Aynaya çok bakarsanız kendinizi bile farklı görmeye başlarsınız, cevrenızdekilerle yüzeysel görüşürseniz gördüğünüz kadarıyla yetinirsiniz

Ben şimdi şöyle biriyim
Biri bana hakaret ederse laf sokarım iftira atarsa fitne yaparsa aynısını yapmam ama laf sokarım
Birine bir şey anlatırım anlattım şeyi kimse anlatma dememe rağmen birine anlatırsa mesafemi koyarım bir daha bir şey anlatmam bu annem bile olsa
Kalbim taş değil bundan eminim ama kolay kolay kimseye acımam birini görsem konuşmasında tavrından az çok tahmin ederim nasıl birini gerçeği herkese öyleyim direk herkesle haşır naşır olmam en az bir yıl mesafeli olurum
Kimsenin yatak odama girmesini sevmem kimsenin kıyafetlerimi eşyalarımı dokunmasın denemesinde sevmem denerse o kıyafet benim olmaz bir daha giymem sinirlerim
Cimri değilim ama bir daha almayacağım bildiğim şeyleri de kimseye vermem veremiyorum
Birde beni alakadar olan şeyleri de kimsenin bilmesini sevmem anlatıldı zaman da sinirlenirim kimseye de anlatmaya sevmem
Canım bir şeye sıkıldı zaman yada boğuldum zaman rahat edmedim zaman susarım tripte atarım herkese bir sinirleniyorum
Önüme gidip gelene laf sokmam kısaca şöyle diyim ben kimseye karışmam kimsede durup dururken laf sokmam ben zaten kendi halimde biriyim ama birileri yaptı zaman karşılık olarak böyle oluyorum
Karakter meselesi boyleysen boylesindir ,bu kimsenin sorgulayacagi bir şey değil işine gelmeyen gorusmez.Allah karşına senin gibileri nasip etsin ki ikiniz de yorulmayin üzülmeyin.

Ona buna değil ben şunu de deyim imume gelen laf sokmam kısaca şöyle diyim ben kimseye karışmam kimsede durup dururken laf sokmam ben zaten kendi halimde biriyim ama birileri yaptı zaman karşılık olarak böyle oluyorum
e kendin yazmissin paylasmam, benim seyimi denerlerse sinirlenir atarım, canim sikkinss surat asar trip atarim, ortamlarda kimseyle samimi olmam , hayatimla ilgili seyleri kimseyle konusmam, kimseyle hasir nesir olmam, en az 1 sene mesafeli olurum, diye
kim senin 1 senenin sonunda pasa gonlunun yerine gelmesini bekleyecek ki seninle dostluk kurmak icin?
hic yakin arkadasin- bir yere giderken seni de cagiranin var mi?
yoksa sebebini uzaklarda arama. bu anlattiklarin kibir kokuyor.
ha sen kendini seversin, ne ala
ben de kendi gicik özelliklerimi cok seviyorum. ama insanlardan seni sevmesini bosa bekleme çünkü bu saydığın ozellikler insanlari senden kacirir

Siz kendi halinizden memnunsaniz, kotu bir durum yok demektir. Kendinizi anlattiginiz kadariyla kotu bir insan oldugunuzu da asla dusunmuyorum. Sizin gibi insanlardan kimseye bile isteye bir zarar gelmez :)
Ama bence her seyi kafasinda buyuten, kuran, ve zor bir karaktere benziyorsunuz. Sizinle arkadaslik etmek zor olur diye dusunuyorum. Ben bu kadar yorucu biriyle arkadas olmak istemezdim. Daha uyumlu ve ilimli insanlarla vakit gecirmeyi seviyorum.

e kendin yazmissin paylasmam, benim seyimi denerlerse sinirlenir atarım, canim sikkinss surat asar trip atarim, ortamlarda kimseyle samimi olmam , hayatimla ilgili seyleri kimseyle konusmam, kimseyle hasir nesir olmam, en az 1 sene mesafeli olurum, diye
kim senin 1 senenin sonunda pasa gonlunun yerine gelmesini bekleyecek ki seninle dostluk kurmak icin?
hic yakin arkadasin- bir yere giderken seni de cagiranin var mi?
yoksa sebebini uzaklarda arama. bu anlattiklarin kibir kokuyor.
ha sen kendini seversin, ne ala
ben de kendi gicik özelliklerimi cok seviyorum. ama insanlardan seni sevmesini bosa bekleme çünkü bu saydığın ozellikler insanlari senden kacirir
Yakın akrabalardan değil ilk defa tanıştım biriyle direk haşır neşir olmam ondan kasttim
Ve gerçekten beni alakadar olan seylerim kismenin bilmesini istemedim şeyleri özel seylerimi kimseyle paylaşmak istemem ben kibir olduğunu düşünmüyorum ama hiç şaka yapmam yada konuşmam değil öyle bir şey yok saygıdan çıktıları zaman ezdikleri zaman karışılık vermem yanlış mı kibir mi oluyor? Eğer öyleyse kendime çeki düzen veririm
Kimseyde kendimi yanlış anlaşılmam oldu zaman anlatmadım zaman sinirleniyorum evet veya dinlenmedim zaman sinirleniyorum herkese değil bana bunu yapana sinir olup trip atıyorum

kıyafetlerimi eşyalarımı dokunmasın denemesinde sevmem denerse o kıyafet benim olmaz bir daha giymem sinirlerim
images-1.webp

Yakın akrabalardan değil ilk defa tanıştım biriyle direk haşır neşir olmam ondan kasttim
Ve gerçekten beni alakadar olan seylerim kismenin bilmesini istemedim şeyleri özel seylerimi kimseyle paylaşmak istemem ben kibir olduğunu düşünmüyorum ama hiç şaka yapmam yada konuşmam değil öyle bir şey yok saygıdan çıktıları zaman ezdikleri zaman karışılık vermem yanlış mı kibir mi oluyor? Eğer öyleyse kendime çeki düzen veririm
Kimseyde kendimi yanlış anlaşılmam oldu zaman anlatmadım zaman sinirleniyorum evet veya dinlenmedim zaman sinirleniyorum herkese değil bana bunu yapana sinir olup trip atıyorum
kemal sunalin bir filmi var ya
sunnetciye aciyorlar adami ama kesme diyorlar, o da "gostermeye mi geldiniz?" diye soruyor.
sen buraya kendini övmeye mi geldin?
kendini anlatmışsın- ben de diyorum karakterin bu olabilir - kendini de sevebilirsin - dogrusunun bu oldugunu da dusunebilirsin ama kimse boyle briiyle arkadaslik yapmak istemez. pasif agresif takılıyorsun, ne dense "yok öyle degil gerekene öyle yapıyorum" diyorsun.
kendini bu kadar övmen (ki anlattıkların bence övünülecek ozellik degil), hep dogruya dogru oldugunu iddia etmen, birisinin denedigi kiyafeti daha da giyinmeyip atman falan hep kibir
kendinden cok memnunsan devam et. insanlar seni sevsin - arkadas ortamlarina çağrılan biri olayim istersen de kendine cekiduzen ver
bu kadar basit

Bu arada tekstil fabrıkanız magazalarınz falan mı var size özel elbise yapan

Malum mağazadan aldığımız elbiseleri hiç tanımadığımız ınsanlar deneyip deneyıp bırakıyor
Evimize yatak odamıza dolabımıza kadar yaklaşabilen insandan tiksinir miydim hayır ya tiksindiğim biri benım elbisemi deneyebilecek kadar samimi olup alanıma giremezdi .

Ben şimdi şöyle biriyim
Bu senin kişiliğin bunu eleştirmek bizlerin hakkı değil herkesin iyi kötü yanları ve kişiliği , karakteri vardır, sevip sevmediği şeyler vardır.

Ama eşin/ ailen/ sevdiğin herhangi birini sürekli kırıp döküyosan o ayrı bişey ve sevdiklerinde bir yutar iki yutar üçüncüsünde o kişiyi ne yerinde bulursun ne de aynı kişiyi.
Bu sinirli tavır olur. Hemen kinlenmek laf sokmak olur..

Her tartışma her bi harekette bir reaksiyon bir cevabı hakketmiyor belli bi çizgin olmalı. Ben seni kötü huylu değilde çocuk ruhlu buldum..

Back
X