Ne karar verdiniz yani kendınızı sorgulamışsınız ya sonuca ulaşabıldınız mı ? İyi misiniz , kötü mü ?Anlamadım
BilmiyorumNe karar verdiniz yani kendınızı sorgulamışsınız ya sonuca ulaşabıldınız mı ? İyi misiniz , kötü mü ?
Sen seni bilmezken ben seni ne bileyimBilmiyorum
Kafam karıştı acaba gerçekten o kadar kötü biriyim miyim diye düşünüyorum bazen diyorum ki bana karşı taraf kaşınıyor bilerek yapıyor illa canımı sıkacak bir şey oluyor yapılıyor karşılıklı veriyorum suusmuyorum acaba sussam karşılık vermeden daha mı iyi olur verdikçe daha mı kötü oluyorum bazı huylarım acaba kötü bir kişiliğe dönüştürürSen seni bilmezken ben seni ne bileyimel seni ne bilsin
Gece gece asla böyle bir yorum beklemiyordum. Sesli güldümBende kuru fasulye çok severim. Olsada yesem.
Kimse etmedi bir tane programa katıldım tefsiri programına iki gün önce bitti kafam takıldı o kadar acaba sürekli karşılık vermem susmam yanlış mı ben kimseye karşımıyorum kimseyde burunumu sokmam kendi halimde biriyim bazen bir şey de oluyor kötü niyetim olmuyor yanlış anlaşılıyorum ne biliyim bazen diyorum ki kimseye karşımıyorum ama illa canımı sıkılacak bir şey oluyor karşılık veriyorum ben kötü oluyorum yanlış anlaşılıyorum yine ben kötü oluyorum ne yapsam ben kötü oluyorumBu özellikleriniz yüzünden birisi size laf mı etti? Neden kötü olup olmadığını sorgulamaya başladınız?
O zaman objektif cevap vereyim sizde bunu linçlemek gibi görmeyin .Kafam karıştı acaba gerçekten o kadar kötü biriyim miyim diye düşünüyorum bazen diyorum ki bana karşı taraf kaşınıyor bilerek yapıyor illa canımı sıkacak bir şey oluyor yapılıyor karşılıklı veriyorum suusmuyorum acaba sussam karşılık vermeden daha mı iyi olur verdikçe daha mı kötü oluyorum bazı huylarım acaba kötü bir kişiliğe dönüştürür
Karakter meselesi boyleysen boylesindir ,bu kimsenin sorgulayacagi bir şey değil işine gelmeyen gorusmez.Allah karşına senin gibileri nasip etsin ki ikiniz de yorulmayin üzülmeyin.Ben şimdi şöyle biriyim
Biri bana laf sokarsa bende karşılık verim
Biri bana hakaret ederse laf sokarım iftira atarsa fitne yaparsa aynısını yapmam ama laf sokarım
Birine bir şey anlatırım anlattım şeyi kimse anlatma dememe rağmen birine anlatırsa mesafemi koyarım bir daha bir şey anlatmam bu annem bile olsa
Kalbim taş değil bundan eminim ama kolay kolay kimseye acımam birini görsem konuşmasında tavrından az çok tahmin ederim nasıl birini gerçeği herkese öyleyim direk herkesle haşır naşır olmam en az bir yıl mesafeli olurum
Kimsenin yatak odama girmesini sevmem kimsenin kıyafetlerimi eşyalarımı dokunmasın denemesinde sevmem denerse o kıyafet benim olmaz bir daha giymem sinirlerim
Cimri değilim ama bir daha almayacağım bildiğim şeyleri de kimseye vermem veremiyorum
Birde beni alakadar olan şeyleri de kimsenin bilmesini sevmem anlatıldı zaman da sinirlenirim kimseye de anlatmaya sevmem
Canım bir şeye sıkıldı zaman yada boğuldum zaman rahat edmedim zaman susarım tripte atarım herkese bir sinirleniyorum
Ona buna değil bu kafama görede canım istiyor diye de yapmam ben şöyle söyleyim
Önüme gidip gelene laf sokmam kısaca şöyle diyim ben kimseye karışmam kimsede durup dururken laf sokmam ben zaten kendi halimde biriyim ama birileri yaptı zaman karşılık olarak böyle oluyorum
e kendin yazmissin paylasmam, benim seyimi denerlerse sinirlenir atarım, canim sikkinss surat asar trip atarim, ortamlarda kimseyle samimi olmam , hayatimla ilgili seyleri kimseyle konusmam, kimseyle hasir nesir olmam, en az 1 sene mesafeli olurum, diyeOna buna değil ben şunu de deyim imume gelen laf sokmam kısaca şöyle diyim ben kimseye karışmam kimsede durup dururken laf sokmam ben zaten kendi halimde biriyim ama birileri yaptı zaman karşılık olarak böyle oluyorum
Yakın akrabalardan değil ilk defa tanıştım biriyle direk haşır neşir olmam ondan kasttime kendin yazmissin paylasmam, benim seyimi denerlerse sinirlenir atarım, canim sikkinss surat asar trip atarim, ortamlarda kimseyle samimi olmam , hayatimla ilgili seyleri kimseyle konusmam, kimseyle hasir nesir olmam, en az 1 sene mesafeli olurum, diye
kim senin 1 senenin sonunda pasa gonlunun yerine gelmesini bekleyecek ki seninle dostluk kurmak icin?
hic yakin arkadasin- bir yere giderken seni de cagiranin var mi?
yoksa sebebini uzaklarda arama. bu anlattiklarin kibir kokuyor.
ha sen kendini seversin, ne ala
ben de kendi gicik özelliklerimi cok seviyorum. ama insanlardan seni sevmesini bosa bekleme çünkü bu saydığın ozellikler insanlari senden kacirir
kıyafetlerimi eşyalarımı dokunmasın denemesinde sevmem denerse o kıyafet benim olmaz bir daha giymem sinirlerim
kemal sunalin bir filmi var yaYakın akrabalardan değil ilk defa tanıştım biriyle direk haşır neşir olmam ondan kasttim
Ve gerçekten beni alakadar olan seylerim kismenin bilmesini istemedim şeyleri özel seylerimi kimseyle paylaşmak istemem ben kibir olduğunu düşünmüyorum ama hiç şaka yapmam yada konuşmam değil öyle bir şey yok saygıdan çıktıları zaman ezdikleri zaman karışılık vermem yanlış mı kibir mi oluyor? Eğer öyleyse kendime çeki düzen veririm
Kimseyde kendimi yanlış anlaşılmam oldu zaman anlatmadım zaman sinirleniyorum evet veya dinlenmedim zaman sinirleniyorum herkese değil bana bunu yapana sinir olup trip atıyorum
Bu senin kişiliğin bunu eleştirmek bizlerin hakkı değil herkesin iyi kötü yanları ve kişiliği , karakteri vardır, sevip sevmediği şeyler vardır.Ben şimdi şöyle biriyim
Biri bana laf sokarsa bende karşılık verim
Biri bana hakaret ederse laf sokarım iftira atarsa fitne yaparsa aynısını yapmam ama laf sokarım
Birine bir şey anlatırım anlattım şeyi kimse anlatma dememe rağmen birine anlatırsa mesafemi koyarım bir daha bir şey anlatmam bu annem bile olsa
Kalbim taş değil bundan eminim ama kolay kolay kimseye acımam birini görsem konuşmasında tavrından az çok tahmin ederim nasıl birini gerçeği herkese öyleyim direk herkesle haşır naşır olmam en az bir yıl mesafeli olurum
Kimsenin yatak odama girmesini sevmem kimsenin kıyafetlerimi eşyalarımı dokunmasın denemesinde sevmem denerse o kıyafet benim olmaz bir daha giymem sinirlerim
Cimri değilim ama bir daha almayacağım bildiğim şeyleri de kimseye vermem veremiyorum
Birde beni alakadar olan şeyleri de kimsenin bilmesini sevmem anlatıldı zaman da sinirlenirim kimseye de anlatmaya sevmem
Canım bir şeye sıkıldı zaman yada boğuldum zaman rahat edmedim zaman susarım tripte atarım herkese bir sinirleniyorum
Ona buna değil bu kafama görede canım istiyor diye de yapmam ben şöyle söyleyim
Önüme gidip gelene laf sokmam kısaca şöyle diyim ben kimseye karışmam kimsede durup dururken laf sokmam ben zaten kendi halimde biriyim ama birileri yaptı zaman karşılık olarak böyle oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?