Benim iin dua eder misiniz?

ablacım hoşgeeldinnn sende geldin eksiğimiz tamamlandı diğer yanımızda dolduu hoşgeldin ablacım evine dostlarına biz kardeşlerinee yeniden hoşgeldinnn

ablacım hoşgeeldinnn sende geldin eksiğimiz tamamlandı diğer yanımızda dolduu hoşgeldin ablacım evine dostlarına biz kardeşlerinee yeniden hoşgeldinnn

Hoşbulduk bebişim hoşbulduk. Hiçbirimizin hiçbir yanı boş kalmasın inşallah....

İYİ OLDUĞUNUZA ÇOK ÇOK SEVİNDİM KENDİNE İYİ BAK ALLAHA EMANET OL AMİN:Saruboceq:

ablacım Ankara'dan da size kucak dolusu sevgiler ve öpücükler gönderiyorum...
iyi olmanıza çok sevindim...daha da iyi olacağınıza eminim...
tekrar hoşgeldiniz...
sevgiler...

Senden böyle güzel haberler almak harika iyi olduğuna çok sevindim.:1hug:

ablacım Ankara'dan da size kucak dolusu sevgiler ve öpücükler gönderiyorum...
iyi olmanıza çok sevindim...daha da iyi olacağınıza eminim...
tekrar hoşgeldiniz...
sevgiler...

Çok teşekkür ederim kızlar. Türkiye'nin her yerinden selamlar ve öpücükler alabilen ender insanlardan biriyim ben...

Canım çok öperim o güzel yanaklarından.Bitecek inan geçecek bütün acıların yavaş yavaş geçen bir süreç olacak ama senin azmin,gücün ve sevgin sayesinde hızlanacağına eminim.
Sigara konusuna gelince cısssss hiç güzel bişi değil denedim gördüm :)Güzel gibi görünüp bizleri kandıran cibiliyetsizin teki şu sigara boşverrrr:roflol:
Çok öperim anuşkacım seni iyilik haberlerini herzaman bekliyorum Şeniz Şeniz

Sağol Nazlım benim. İyiliğimi düşündüğünüzü biliyor ve saygı duyuyorum. Ama ne yazık ki aklımdan uzaklaştıramıyorum şu meredi. Dur bakalım, yavaş yavaş bırabilirim belki...

Sağol Nazlım benim. İyiliğimi düşündüğünüzü biliyor ve saygı duyuyorum. Ama ne yazık ki aklımdan uzaklaştıramıyorum şu meredi. Dur bakalım, yavaş yavaş bırabilirim belki...

Aslında çok olmadı canım belki bir faydası olur sanada eşim normal yöntemlerle sigarayı bırakamadı .Bundan 5 ay öncesi Biorezonans denen bir yöntemi denedi ve 2 saatte sigaradan kurtuldu.En azından bedene verdiği yoğun istek gitti sadece belirli alışkanlıklarla baş etmek ona kaldı.Şuana kadar oldukça başarılı
Bu bir fikir canım sadece.. Bunun gibi yöntemlerde var en azından kafanı o noktadan daha çabuk kurtarabiliriz.Sen bir düşün eğerki mantığına yatarsa doktorun hazır burada EFT de yaptırıyor oldukça hafif bir sigarayı bırakma dönemi geçiyor.
İnşallah kendi yöntemlerinle bunlara hiç gerek kalmadan bırakabilirsin.

anuşkacığım hoşgeldin iyi olmana nasıl sevindim bilemezsin ufak tefek sıkıntılarnın olması çok normal hepsi yavaş yavaş geçecek inanki sigara konusuna gelince seni çok iyi anlıyorum ama bu ara kendine hakim olup içmesen çok iyi olur canım tekrardan geçmiş olsun canım sağlıklı bir yaşamı dilerim

çok büyük geçmiş olsun.. ALLAH acil şifalar versin inşallah.. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşman dileğimle,tekrar geçmiş olsun...a.s.

Çok mantıklı aslında. Şu tedavi programım belli olsun, hemen düşüneceğim canım, sağol.

Teşekkürler arkadaşım. Moralim de sağlığım da gayet iyi. Beni nelerin beklediğini bilmenin rahatlığı içindeyim. Sizler de kontrollerinizi zamanında yaptırmayı ihmal etmeyin sakın.

çok büyük geçmiş olsun.. ALLAH acil şifalar versin inşallah.. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşman dileğimle,tekrar geçmiş olsun...a.s.

Teşekkür ederim Eylülcüğüm. Allah tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşallah.

canım arkadaşım ,tekrar çok geçmiş olsun, maşallah sana ,moralini hep yüksk tut, seni aramızda görmek çok güzel,dualarımız seninle ,öpüyorum canım benima.s.a.s.a.s.a.s.

Teşekkürler arkadaşım. Moralim de sağlığım da gayet iyi. Beni nelerin beklediğini bilmenin rahatlığı içindeyim. Sizler de kontrollerinizi zamanında yaptırmayı ihmal etmeyin sakın

bende sana o soruyu sormayı düşünüp seni daha fazla üzmemek adına vazgeçmiştim
bu rutin kontroldemi çıktı yoksa senmi bir şekilde farkettin bizler için söyleyeceklerin çok faydalı ve yol gösterici olabilir

Canım, kimsenin keyfini kaçırmak istemediğim için yazmadım; ama madem ki sordun anlatayım:
Sol köprücük kemiğimin dört parmak altında bir sertlik farkettim. Sanırım Temmuz ayıydı. O bölgenin meme sayılmadığını düşündüm. Oysa sonradan öğrendim ki köprücük kemiğine kadar memeymiş. Fakat geçen yıl 15 kilo verdiğim için bu sertliğin önceden de var olup olmadığını bilemiyorum. Belki vardı, ben kilolu olduğum için anlayamamıştım. Belki de yoktu, yeni oluşmuştu.
Her neyse kasım ayına kadar sallandım. Sonra sertliğin büyüdüğünü farkettim ve bir genel cerraha göründüm. Sonrası malum, mamografi, ultrason falan. Tabii bu tetkiklerin arası da epey uzadı; çünkü ben işin ciddi olabileceğini hiç düşünmedim. Üstelik gittiğim radyologlardan biri, yüzde doksandokuz temiz çıkacağını söyledi. Ama mutlaka alınmalı dedi.Bunun üzerine yarıyıl tatilini beklemeye başladım. O arada eşim de yurtdışındaydı. Ama ne kadar önemsemesem de bazen rüyalarıma giriyordu.
Sonunda ne tatili ne de eşimin dönüşünü beklemeden ameliyat günü aldım ve biyopsimi yaptırdım. hastanede sonuçlar geç çıktığından özele verdim ve ertesi gün kötü haberi aldım.
Sonrasını az çok biliyorsunuz. Boğulacaksan büyük denizde boğul mantığıyla kendimizi İzmir'e zor attık. Çok da iyi etmişim, memem hala yerinde duruyor. Üstelik kitleyi aldırdığım cerrah, burada iyi bilinen biri olduğu halde yanlış bir kesim yapmış. Bu tip kesikler meme başına paralel yapılırmış, benim ki ise dik. Çok umurumda değil ama gerçekten bu da bize kapak olsun, her zaman büyük üniversiye hastanelerine gitmekte yarar var.
Umarım yeterince aydınlatabilmişimdir. Her türlü soruyu zevkle yanıtlayabileceğimi de bilin lütfen.

canım arkadaşım ,tekrar çok geçmiş olsun, maşallah sana ,moralini hep yüksk tut, seni aramızda görmek çok güzel,dualarımız seninle ,öpüyorum canım benima.s.a.s.a.s.a.s.

Teşekkürler Güneşim. Ben de sizlerle olmaktan son derece memnunum.

Bir İzmir dönüşü daha yaşadım kızlar ve yine buradayım işte... Üstelik benim için muhteşem sayılabilecek haberlerle...

Dün sabah erkenden İzmir'e gittik. Hem pansuman yapılacaktı hem de lenflerin patoloji sonuçları belli olacaktı.

Alsancak'ta doktorumun muayenehanesine yakın bir otoparka arabamızı bıraktık, ne oldu tahmin edin... Edemezsiniz tabii. Çünkü aklıma hayalime gelmeyecek bir şey oldu ve benim bir haftadır gözüm gibi baktığım, uğruna uykularımı böldüğüm direnim, emniyet kemerime takılarak koptu.

Elimde ucundan kanlar akan bir hortum, yüzümde acıyla karışık korku, bir yanım gülüyor, bir yanım ağlıyor...İnsanlar garip garip yüzümüze bakıyorlar. Otopark görevlisinin yüzünde komik bir ifadeyle "Abla geçmiş olsun." deyişi ise tam bir komedi...

Neyse becerebildiğim kadarıyla hortumu yerine oturtmaya çalıştım ve sağ salim doktorumuza vardık. Halimi görünce bir süre adamcağız da güldü. Sonra beni pansuman için diğer odaya aldı. Bu arada tüm beceriksizliğimi sergileyerek kopardığım direni de onardı. Bandajlarım çıktığında gördüğüm şeyler pek hoşuma gitmediyse de yine halime şükretmeyi ihmal etmedim. Vücudumda kalabilecek izler umurumda değil de yine de garipsiyor insan.

Kolum ve omzumdaki hissizliğin uzun bir süre daha devam edeceğini öğrenmek de canımı sıktı doğrusu. Bu çok garip çünkü... Sanki bir tarafımda tonlarca bir ağırlık varmış gibi, yokmuş gibi, hem var hem yok gibi...( Size saçma geldiğini biliyorum ama tam olarak böyle hissediyorum ne yapayım.)

Daha sonra ben giyinmek için odada bir süre daha oyalandım ve diğer odaya geçtim. Eşimi koltukta, elindeki bir kağıdı dikkatle inceler durumda buldum. Yüzü gülüyor gibi geldi ama emin olamadım. O anda doktor, "Gözün aydın olsun bakalım, lenflerin temiz çıktı." demez mi?

Bir anda bunun ne anlama geldiğini çıkaramadım; ama kısa bir süre sonra , bunun kemoterapi yok anlamına geldiğini farkettim. Artık sevincimi tahmin edin kolaysa... Önce eşimin boynuna atıldım, doktoru öptüm, hızımı alamayıp sekreter kıza saldırdım. Ben öpmek için saldırdım ama kız biraz korktu galiba...:))

Asansöre bile binmeden merdivenlerden inerek kendimizi sokağa attık. Yılardır her İzmir gezimde uğramayı adet edindiğim Efes Pastanesi'ne oturup tüm ailemle telefon görüşmeleri yaparak herkese müjdeyi verdim tabii.

Sonrasında bir kaç mobilyalı ev baktık, hatta ev işini hallettik bile diyebilirim. Pazartesi günü yeniden gidip netleştireceğiz.

Benim anlatacaklarım şimdilik bu kadar. Sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim. Biliyorum ki benim kadar sizler de mutlu oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…