ablacım hoşgeeldinnn sende geldin eksiğimiz tamamlandı diğer yanımızda dolduu hoşgeldin ablacım evine dostlarına biz kardeşlerinee yeniden hoşgeldinnn
Hoşbulduk bebişim hoşbulduk. Hiçbirimizin hiçbir yanı boş kalmasın inşallah....
sende olursan oyun bozanlık yapmazsan boş kalmaz ablacımmm anlaştıkmı??a.s.:enbuyukkk:
İYİ OLDUĞUNUZA ÇOK ÇOK SEVİNDİM KENDİNE İYİ BAK ALLAHA EMANET OL AMİN:Saruboceq:Tekrar merhaba...
Bu kez evimden yazıyorum size. Kolum biraz daha iyi sanki. Az çok oynatabiliyorum. Kol altı ve sol göğüs tamamen hissiz. Zaten kolumun altı pek kalmamış.İçini oymuşlar; ama bade koymamışlar. O nedenle içine göçmüş durumda. Garip garip ağrılar, iğne batmaları dışında iyiyim.
İki gündür arkadaşlarım gelip gidiyor. Oyalanıyorum onlarla. Solumdan sallanan hortumları belime dolayıp evin içinde geziniyorum. zaman zaman nükseden nikotin krizlerini de iki nefes sigarayla savmaya çalışıyorum. Bununla başetmek gerçekten zor. Şu günlerde bir de sigarayı bırakmakla uğraşmak oldukça ağır geldi bana. Bu nedenle koyverdim gitti. Canım çekince yakıp bir nefes çekip söndürüyorum.
Genel anlamda iyiyim. Perşembe günü İzmir'de kontrolüm var. Hem patoloji sonuçlarım belli olacak hem de tedavi programım belirlenecek. O güne kadar da dört dönüm bostan, yan gel Osman şeklindeyim. Mümkün oldukça da aranızda olmaya çalışacağım.
Görüşmek üzere...
İYİ OLDUĞUNUZA ÇOK ÇOK SEVİNDİM KENDİNE İYİ BAK ALLAHA EMANET OL AMİN:Saruboceq:
Senden böyle güzel haberler almak harika iyi olduğuna çok sevindim.:1hug:
ablacım Ankara'dan da size kucak dolusu sevgiler ve öpücükler gönderiyorum...
iyi olmanıza çok sevindim...daha da iyi olacağınıza eminim...
tekrar hoşgeldiniz...
sevgiler...
Canım çok öperim o güzel yanaklarından.Bitecek inan geçecek bütün acıların yavaş yavaş geçen bir süreç olacak ama senin azmin,gücün ve sevgin sayesinde hızlanacağına eminim.
Sigara konusuna gelince cısssss hiç güzel bişi değil denedim gördüm :)Güzel gibi görünüp bizleri kandıran cibiliyetsizin teki şu sigara boşverrrr:roflol:
Çok öperim anuşkacım seni iyilik haberlerini herzaman bekliyorum Şeniz Şeniz
Sağol Nazlım benim. İyiliğimi düşündüğünüzü biliyor ve saygı duyuyorum. Ama ne yazık ki aklımdan uzaklaştıramıyorum şu meredi. Dur bakalım, yavaş yavaş bırabilirim belki...
Aslında çok olmadı canım belki bir faydası olur sanada eşim normal yöntemlerle sigarayı bırakamadı .Bundan 5 ay öncesi Biorezonans denen bir yöntemi denedi ve 2 saatte sigaradan kurtuldu.En azından bedene verdiği yoğun istek gitti sadece belirli alışkanlıklarla baş etmek ona kaldı.Şuana kadar oldukça başarılı
Bu bir fikir canım sadece.. Bunun gibi yöntemlerde var en azından kafanı o noktadan daha çabuk kurtarabiliriz.Sen bir düşün eğerki mantığına yatarsa doktorun hazır burada EFT de yaptırıyor oldukça hafif bir sigarayı bırakma dönemi geçiyor.
İnşallah kendi yöntemlerinle bunlara hiç gerek kalmadan bırakabilirsin.
anuşkacığım hoşgeldin iyi olmana nasıl sevindim bilemezsin ufak tefek sıkıntılarnın olması çok normal hepsi yavaş yavaş geçecek inanki sigara konusuna gelince seni çok iyi anlıyorum ama bu ara kendine hakim olup içmesen çok iyi olur canım tekrardan geçmiş olsun canım sağlıklı bir yaşamı dilerim
çok büyük geçmiş olsun.. ALLAH acil şifalar versin inşallah.. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşman dileğimle,tekrar geçmiş olsun...a.s.
He he he, ben yine geldim...
Şu an hastane yatağımda kucağımda laptopum, tek elle size bir şeyler yazmaya çalışıyorum. Allahtan kullanamadığım kolum soldaki ...
Dün hastanede yatarken, ameliyattan önce kapı çaldı. Çok hoş bir bayan başını uzatıp içeriye baktı. Önce tanıyamadım ama sonra bir de baktım ki Nazlı imiş. Nasıl mutlu olduğumu anlatamam. Sanki Çin'e gitmiş de orada memleketlimi görmüş gibi oldum. Nazlıcığımın varlığı bana çok güzel moral oldu. Sağolsun, hem dünya tatlısı oğluşunu getirmiş hem de bir sürü selam ve sevgi dilekleri getirmiş bana...
Gelelim benim durumuma... Çok kötü, sancılı bir gece geçirdim. Sabaha kadar inledim durdum. Ama şu an fena değilim doğrusu. Sol kolumu kullanamamak dışında tek sorunum, koltuk altımdan sallanan diren. 1 hafta kadar direnle yaşamam gerekiyormuş. Göğsümün içi temizlendikten sonra lenflerde de kanserli hücreye rastlandığı için işin içine bir de kemoterapi girdi.
Bundan sonra bizi biraz sıkıntılı günler bekliyor.
Yine de bu kadarla kurtulduğum için çok mutluyum.
Sevgiler...
Teşekkürler arkadaşım. Moralim de sağlığım da gayet iyi. Beni nelerin beklediğini bilmenin rahatlığı içindeyim. Sizler de kontrollerinizi zamanında yaptırmayı ihmal etmeyin sakın
bende sana o soruyu sormayı düşünüp seni daha fazla üzmemek adına vazgeçmiştim
bu rutin kontroldemi çıktı yoksa senmi bir şekilde farkettin bizler için söyleyeceklerin çok faydalı ve yol gösterici olabilir
canım arkadaşım ,tekrar çok geçmiş olsun, maşallah sana ,moralini hep yüksk tut, seni aramızda görmek çok güzel,dualarımız seninle ,öpüyorum canım benima.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?