Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerli öğretmenimiz çok şükür sağlıkla aramıza dönecek ( memeli olarak:)))) Canım benim çok güzel bir haber. Hepimizin gözü aydın. Eniştemizede bizim yerimize teşekkür edermisin eşini desteklediği ve düşündüğü için. Dualarımız hep seninle olacak hiç merak etme Ameliyat sonrası tekrar sağlıklı haberlerini bekliyoruz. Öptüm canım . Seni seviyorum , seviyoruz.
Bu arada İzmirli arkadaşlara seni emanet ediyoruz. El üstünde tutacaklarından hiç şüphemiz yok. Buluşma resimlerini sabırsızlıkla bekleyeceğiz:)))))
anuşkacım çok geçmiş olsun.ama kusura bakmazsan 13 sayfayıda okuyamadımda.nasıl oldun biyopsi sonucun ne çıktı merak ettim cnm...
amaaannn 1 cmde neymiş canııım
sen hiç canını sıkma anuşum nasıl geldiyse öylede gidicek o illet kötükedihüso
sen yeterki morelini yüksek tut en güzel ilaç odur
iyi haberlerini bekliyoruzŞeniz
seni seviyoruz :asigim:
dualarım seninle ablacım:Saruboceq:
anuşka ablacım dualarımız seninle...
inşallah eski sağlığına kavuşursun....
moralini hep yüksek tut.......
Yarın senin için Yasin okuycam canım benim. Tam 17.30 da dua edicem sana.
Sağol canım arkadaşım. Şeniz
Mesajın İzmirliler'e ulaştı mı acaba?:jeyyar:
Canım msjın ulaştı:1hug: Yardıma herzaman hazırım.Bana bir haber iletmen yeterli.Olur birşeye ihtiyacınız olur ne bileyim herhangi birşey yetiştirmeye çalışırım .Hiç birşey olmasa bile yanında olmak isterim.Hastanede bile kalabilirim yanında yeterki iyi ol canım. Haberleri bu konundan takip ediyorum.İstediğin varsa hemen söyle elimden ne kadarı gelirse.Şimdilik sevgiyle öpüyorum seni.Ve dualarımız seninle.ŞenizŞeniz:Saruboceq::Saruboceq:
Ben bu topiği yeni gördüm ya, kusura bakma ablacım biraz geç oldu...
Yazdığın gelişmeleri teker teker okudum, göğsünün alınmamasına çok sevindim.
Umarım en kısa sürede iyileşirsin. Dualarım seninle...:Saruboceq:
Kordon boyu, fener altı bizi bekliyor. Yaza kol kola girip gezeriz artık.a.s.
gecmis olsun insallah allah bir daha yaşatmaz ve dualarımız seninle her zaman