Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah acil şifalar versin . umarım kemoterapiyi rahatlıkla atlatırsın .. geçmiş olsun .
He he he, ben yine geldim...
Şu an hastane yatağımda kucağımda laptopum, tek elle size bir şeyler yazmaya çalışıyorum. Allahtan kullanamadığım kolum soldaki ...
Dün hastanede yatarken, ameliyattan önce kapı çaldı. Çok hoş bir bayan başını uzatıp içeriye baktı. Önce tanıyamadım ama sonra bir de baktım ki Nazlı imiş. Nasıl mutlu olduğumu anlatamam. Sanki Çin'e gitmiş de orada memleketlimi görmüş gibi oldum. Nazlıcığımın varlığı bana çok güzel moral oldu. Sağolsun, hem dünya tatlısı oğluşunu getirmiş hem de bir sürü selam ve sevgi dilekleri getirmiş bana...
Gelelim benim durumuma... Çok kötü, sancılı bir gece geçirdim. Sabaha kadar inledim durdum. Ama şu an fena değilim doğrusu. Sol kolumu kullanamamak dışında tek sorunum, koltuk altımdan sallanan diren. 1 hafta kadar direnle yaşamam gerekiyormuş. Göğsümün içi temizlendikten sonra lenflerde de kanserli hücreye rastlandığı için işin içine bir de kemoterapi girdi.
Bundan sonra bizi biraz sıkıntılı günler bekliyor.
Yine de bu kadarla kurtulduğum için çok mutluyum.
Sevgiler...
He he he, ben yine geldim...
Şu an hastane yatağımda kucağımda laptopum, tek elle size bir şeyler yazmaya çalışıyorum. Allahtan kullanamadığım kolum soldaki ...
Dün hastanede yatarken, ameliyattan önce kapı çaldı. Çok hoş bir bayan başını uzatıp içeriye baktı. Önce tanıyamadım ama sonra bir de baktım ki Nazlı imiş. Nasıl mutlu olduğumu anlatamam. Sanki Çin'e gitmiş de orada memleketlimi görmüş gibi oldum. Nazlıcığımın varlığı bana çok güzel moral oldu. Sağolsun, hem dünya tatlısı oğluşunu getirmiş hem de bir sürü selam ve sevgi dilekleri getirmiş bana...
Gelelim benim durumuma... Çok kötü, sancılı bir gece geçirdim. Sabaha kadar inledim durdum. Ama şu an fena değilim doğrusu. Sol kolumu kullanamamak dışında tek sorunum, koltuk altımdan sallanan diren. 1 hafta kadar direnle yaşamam gerekiyormuş. Göğsümün içi temizlendikten sonra lenflerde de kanserli hücreye rastlandığı için işin içine bir de kemoterapi girdi.
Bundan sonra bizi biraz sıkıntılı günler bekliyor.
Yine de bu kadarla kurtulduğum için çok mutluyum.
Sevgiler...
Sağol bir tanem. İnan ki hiç üzgün ve sıkkın değilim. Aksine öylesine bir rehavet içindeyim ki anlatamam. Ne iştahım kesildi, ne uykularım kaçtı.
Allah insana böyle yardım ediyormuş demek ki...
Çok geçmiş olsun ve Rabbim şifa versin inş. Haddim değil belki ama söylemeden edemeyeceğim nolur sıgaradan uzak durun. Bir nefes alıp söndürdüğünüzü belirtmişsiniz ama yine de gönlüm tümden uzak durmanızı arzu etti ne yalan söyleyim.
Bu enerji ve yüksek moralle kısa sürede herşeyin normale döneceğine inanıyorum.
Herşey gönlünüzce olsun, kucak dolusu dua ve sevgilerle.....
gecmis olsun canım insallah bir an önce iyilesirsin ve bunlar kötü bir rüya gibi kalır
sigarayı söylemisin bosver canım ben hamileyken bırakmaya calısmıstım kabus gibi oluyor allaha sükür simdi icmiyorum ama böyle dönemlerde bırakmak cok zor bence bu alıskanlıgından bu zorlu dönemi atlatınca yeniden denersin pekte kafaya takma
ve moralini hep böyle yüksek tut doktorlar ve tedaviler kadar buda insanın iyilesmesinde büyük rol oynuyor
yeniden gecmis olsun
Seni gayretlerinden ve sabrından dolayı kutluyorum. Bize bile kendinle ilgili moral veriyorsun sen harikasın.
Bunlar geçecek ve sen rahatlayacaksın canım benim. Acil şifalar diliyor, yanaklarından öpüyorum... Uzat uzat yanağını ohhhh! Şimdi oldu
Nazlıya selâmlar... Dostluklar bu günler için, işte sana dost
hoşgeldin anuşkacım tekrar geçmş olsun burda olduğunu görünce dayanamadım yazıverem dedim allah acil şifa versin ,bu moralle hastalık senden korkar hiç merak etme tekrar geçmiş olsun,nikotini bırakması zor eşimden biliyorum,ama iradesi güçlü bi kadın var karşımızda sen onuda bırakırsın eminim,sakaryadan kokkulu öpücükler yolluyorum sana sağlıkla ve sevgiyle kal cnm...