Anuşkacığım, senin gayretine ve pozitif düşüncelerine hayran olmamak elde değil
Canım, sen iyi ol gerisini kolayca halledeceğini biliyorum ...
Bir an önce huzur dolu yuvana, ailene kavuşman dileği ile yanaklarından öpüyorum
Canııım, güzel haberlerini aldım sevindim, daha da iyi olacasın. Allah hiç kimseyi yuvasından ayırmasın inşallah
Kendine iyi bak tatlım. Çok öpüyorum
geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sizin için ...
inannılmaz bir pozitif düşünce , dirayet ve inançla bu illete göğüs germişsiniz..ne kadar takdir ettim sizi..ve inanıyorumki en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşacak ve eskisinden daha iyi hissederek gülümseyerek anacaksınız bu günleri..
sevgilerimi gönderiyorum sağlıkla mutlu kalın..
Sağol arkadaşım. Bu iyi dilekler ve dualar sayesinde bu kadar dinç olduğumu düşünüyorum. Allah hepinizden razı olsun...
Teşekkür ederim canım. Umut her şeyin başı bence. İnsan her zaman kendisi için yaşayamıyor. Sevdiklerimizi ve bizi seven insanları da düşünerek hayata daha olumlu bakmak zorundayız.
Sevgiler...
cok üzüldüm ablacım konuyu okuyunca benım ablamda rahatsız o geldı aklıma yazdıklarını kusura bakma aglayarak okudum.ablamında omurılıgınde tümör var.oda ögretmen senın gıbı rabbım tez zamanda onuda senıde bu hastalıktan kurtarr.rabbım sıfanı bol versın...
Çok geçmiş olsun, Allah tüm hastalara acil şifalar versin, Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş, eminim siz çok dirayetli bir insansınız, iyi haberlerinizi bekliyoruz...
ALLAHım tez zamanda şifanı versin en kısa zamanda tamamiyle bitirirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?