- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
- 158
- Konu Sahibi cokguzelolsun
-
Şimdi sevgili kadın arkadaşlarım benim canımdan çok sevdiğim abim var çok sevdiğim bir eşi var kendisinin, kısmetse 2 ay sonra bebekleri olacak, ne takmalıyım bu 1.soru, yengeme bir şey takmalı mıyım 2.soru, çocuğun mevlüdü yapılırken yine birşey takmalı mıyım ilk takının değerini ona göre mi belirlemem lazım. 3.soru..
maddi durumuna göre tak içinden geleni demeyin lütfen yolu yordamı nedir bu işin, büyüklere soruyorum herkes çeyrek de çeyrek tutturmuş, kendi arkadaşlarıma soruyorum birinin çok fazla dediğine diğeri çok az diyor,size de sorayım bilgilendirin beni.
çalışıyorum iyi de kazanıyorum Allah a şükür.Rahat olun yani fikir konusunda,siz ne taktıysanız da söyleyin lütfen.
şimdiden teşekkürler.
Ben arkadasim dediniz sandim ne alakaysaIyi kazaniyorsan çeyrektir adet. Mevlutte de kiyafet alir verirsin yeterli gayet.
İçinizden ne geçiyorsa altın olarak onu takın, bir de hediye ne güzel olur. Bir Bebek arabası ya da araç içi bebek koltuğu vs gibi hatrı sayılır bir hediye ile taçlandırabilirsiniz halalığınızı.Şimdi sevgili kadın arkadaşlarım benim canımdan çok sevdiğim abim var çok sevdiğim bir eşi var kendisinin, kısmetse 2 ay sonra bebekleri olacak, ne takmalıyım bu 1.soru, yengeme bir şey takmalı mıyım 2.soru, çocuğun mevlüdü yapılırken yine birşey takmalı mıyım ilk takının değerini ona göre mi belirlemem lazım. 3.soru..
maddi durumuna göre tak içinden geleni demeyin lütfen yolu yordamı nedir bu işin, büyüklere soruyorum herkes çeyrek de çeyrek tutturmuş, kendi arkadaşlarıma soruyorum birinin çok fazla dediğine diğeri çok az diyor,size de sorayım bilgilendirin beni.
çalışıyorum iyi de kazanıyorum Allah a şükür.Rahat olun yani fikir konusunda,siz ne taktıysanız da söyleyin lütfen.
şimdiden teşekkürler.
Resmen hayalimde ki görümceŞimdi sevgili kadın arkadaşlarım benim canımdan çok sevdiğim abim var çok sevdiğim bir eşi var kendisinin, kısmetse 2 ay sonra bebekleri olacak, ne takmalıyım bu 1.soru, yengeme bir şey takmalı mıyım 2.soru, çocuğun mevlüdü yapılırken yine birşey takmalı mıyım ilk takının değerini ona göre mi belirlemem lazım. 3.soru..
şimdiden teşekkürler.
Benim görumcemin biri kızımın isminin yazdığı künye taktı diğeri küçük bebek bileziği taktı. Hani dersin olmasa da olurdu düşünmeleri bile kafiydi benim için. Sizin de imkanınız varsa şık bir künye takabilirsiniz mevludu yapılırken birşey takmasanız da olur. Ya da çok isterseniz Mevlüt kıyafetini siz hediye edebilirsiniz :)Şimdi sevgili kadın arkadaşlarım benim canımdan çok sevdiğim abim var çok sevdiğim bir eşi var kendisinin, kısmetse 2 ay sonra bebekleri olacak, ne takmalıyım bu 1.soru, yengeme bir şey takmalı mıyım 2.soru, çocuğun mevlüdü yapılırken yine birşey takmalı mıyım ilk takının değerini ona göre mi belirlemem lazım. 3.soru..
şimdiden teşekkürler.
Şimdi sevgili kadın arkadaşlarım benim canımdan çok sevdiğim abim var çok sevdiğim bir eşi var kendisinin, kısmetse 2 ay sonra bebekleri olacak, ne takmalıyım bu 1.soru, yengeme bir şey takmalı mıyım 2.soru, çocuğun mevlüdü yapılırken yine birşey takmalı mıyım ilk takının değerini ona göre mi belirlemem lazım. 3.soru..
şimdiden teşekkürler.
Bir arkadaşım da herkes bebeğe hediye getiriyordur zaten diyerek bana küçük şık bir kolye almıştı nasıl hoşuma gitmişti. Zarif bir düşünce tabi maddi güce bağlı olarak.maddi duruma göre çeyrekten tam altına kadar yolu var bebek hediyesinin.
bence yeğeninize ayrıca hediye almak da istersiniz zaten, kıyafet olur oyuncak olur, yenidoğana tabi çıngırak falan olur herhalde. bu tarz bir şey alabilirsiniz. mevlüdü beklemenize gerek yok, hemen hediyenizi verebilirsiniz evlerinde, mevlütte özel bir şey yapmanıza gerek yok.
yeğeniniz olacak ve sık sık görüşeceksiniz zaten, emin olun siz de ona alışıp sevdikçe ara ara hediye almak isteyeceksiniz, o yüzden ilk doğumunda ne alayım az mı olur çok mu olur diye hiç stres etmeyin. daha neler neler alırsınız siz yeğeninize, sağlıcakla doğsun inş.
anneye de hediye verenler varmış, ben bilmiyordum bu adeti, bence çok güzel bir şey, olabilir yengenizi de seviyorsanız küçük bir takı veya bedenini uydurabilirseniz kıyafet güzel olur.
gerçek abimBenim canımdan çok sevdiğim abim var demişsiniz. Sevdiğiniz sizden büyük bir erkek arkadaşınız mı, gerçek abiniz mi? Ona göre cevap vereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?