• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim için önemli bir dert uykum kaçıyor bu yüzden

ay bunlar çok güzeeel ayıcıklı çiçekler...çok teşekkürler Mune.
Rica ederim, canlı çiçek sokmuyorlarsa balonlar ve ayıcıklarla süslenmiş güzel bir sepet de yaptırabilirsiniz.
Maksat yengenizi mutlu etmek, bebeğiniz sağlıkla doğsun, hayırlı olsun, şimdiden tebrik ederim sizleri, bebek çok şanslı böyle tatlı bir halaya sahip olduğu için.

Ahahahah sanslisin, arada burada takil, yenegeye sevgin artar:)))))) her gun bir gorumce konusu var, gorumce agziyla kus da tutsa butun ahali yengenin yaninda:) haberin olsun uyarayim seni:)))

ben basit ve küçük hesapçılıktan dolayı böyle şeylerin yaşandığını düşünüyorum, ortadoğu da yaşamanın dezavantajı bu, süreğen baskı var,genelde insanların kendi ilgi alanları hobileri yok başkalarının hayatına sarıyolar, o ne dedi bu ne dedi oluyo.
inşallah hiç öyle durumların içinde kalmam çünkü zihnimi böyle şeylerin kirletmesini istemiyorum.
Allah a şükür karşımıza çıkan insan da bizimle aynı kafadan, gezelim gülelim mutlu olalım kafasında.
Cidden diğer türlüsü psikopata çevirebilir insanı.

Rica ederim, canlı çiçek sokmuyorlarsa balonlar ve ayıcıklarla süslenmiş güzel bir sepet de yaptırabilirsiniz.
Maksat yengenizi mutlu etmek, bebeğiniz sağlıkla doğsun, hayırlı olsun, şimdiden tebrik ederim sizleri, bebek çok şanslı böyle tatlı bir halaya sahip olduğu için.

ne tatlı sözler bunlar,inşallah inşallah.
tekrar teşekkürler...

Back
X