- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
- 158
- Konu Sahibi cokguzelolsun
çok teşekkürler hepinize çok güzel fikirler çıkıyor takipteyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmen hayalimde ki görümcesoruna da gelince maddi durumun iyiyse Doğumda bir cumhuriyet takabilirsin ya da yarım. Mevlüt’te de dağıtılan hediyelikleri alabilirsiniz.
çok teşekkürler hepinize çok güzel fikirler çıkıyor takipteyim![]()
Şimdi sevgili kadın arkadaşlarım benim canımdan çok sevdiğim abim var çok sevdiğim bir eşi var kendisinin, kısmetse 2 ay sonra bebekleri olacak, ne takmalıyım bu 1.soru, yengeme bir şey takmalı mıyım 2.soru, çocuğun mevlüdü yapılırken yine birşey takmalı mıyım ilk takının değerini ona göre mi belirlemem lazım. 3.soru..
maddi durumuna göre tak içinden geleni demeyin lütfen yolu yordamı nedir bu işin, büyüklere soruyorum herkes çeyrek de çeyrek tutturmuş, kendi arkadaşlarıma soruyorum birinin çok fazla dediğine diğeri çok az diyor,size de sorayım bilgilendirin beni.
çalışıyorum iyi de kazanıyorum Allah a şükür.Rahat olun yani fikir konusunda,siz ne taktıysanız da söyleyin lütfen.
şimdiden teşekkürler.
gerçek abim
Bir arkadaşım da herkes bebeğe hediye getiriyordur zaten diyerek bana küçük şık bir kolye almıştı nasıl hoşuma gitmişti. Zarif bir düşünce tabi maddi güce bağlı olarak.
Sanırım ilk bebek ve yengenize de çok değer veriyorsunuz, o zaman eğer maddi imkanlarınız elveriyorsa bebek kızsa bebeğe bir künye/bilezik, anneye de zarif bir altın bileklik alabilirsiniz.
Bebek erkekse bir çeyrek takarsınız, yengenize de yine dediğim gibi bir bileklik ya da şık bir kolye de olabilir.
Defalarca takı takmanıza gerek yok, Doğuma gideceksiniz muhtemelen, hastaneye giderken yengenize güzel bir çiçek yaptırırsınız, takıları da eve geldiklerinde takarsınız.
Sanırım ilk bebek ve yengenize de çok değer veriyorsunuz, o zaman eğer maddi imkanlarınız elveriyorsa bebek kızsa bebeğe bir künye/bilezik, anneye de zarif bir altın bileklik alabilirsiniz.
Bebek erkekse bir çeyrek takarsınız, yengenize de yine dediğim gibi bir bileklik ya da şık bir kolye de olabilir.
Defalarca takı takmanıza gerek yok, Doğuma gideceksiniz muhtemelen, hastaneye giderken yengenize güzel bir çiçek yaptırırsınız, takıları da eve geldiklerinde takarsınız.
Unutmusum ben balik hafizaaydarkmore cuğum bana süt yapsın diye içecek aldıydı, en güzel hediye bence lohusa için
başka önemsiz şeyler de aldı da onlar sayılmaz![]()
Ben sizin yerinizde olsam hem kıyafet/oyuncak alırdım, hem de 500-1000 TL’lik bir ihtiyaçlarını ben karşılardım. Beşiği, yatağı gibi. Veya bütçenizi söyleyip daha pahalı bir ihtiyaca ortak olabilirsiniz. Bebek arabası gibi. Bunlar bebek doğmadan alınan şeyler. Durumları sıkışıksa çok makbule geçer.
Mevlütte bir şey almazdım. Yengeye ayrı bir hediye almazdım. Anneye hediyeyi baba alır diye biliyorum.
yeğeniniz olacak ve sık sık görüşeceksiniz zaten,.
Unutmusum ben balik hafiza
Onemli olan annenin moralinin yukseltilmesi bence.
Gonul ister ki bir besibiyerde takalim dimi ama
Ay nasil heyecanliydim o gun. Sen dogum yapmissin,ben seni sadece kkdan taniyorum ve ziyaretine gelecegim. Yuz yuze ilk defa gorusecegiz. Hey gidi gunler. Zaman ne cabuk gecmis. Anneciginin elime zorla tutusturdugu kurabiyeleri hatirliyorum,sagolsun.ay o gün insanın beşibiryerde bile göresi olmuyor, süt olsun![]()
Ahaha Goha buradaki konulari okumuyorsun herhalde:))) kizcagiz "zalim gorumce, hic rahat birakmiyorlar, beni kiskaniyor" dan abinin esinin kotulugunu isteyen hain gorumce kategorisine girmezse iyi sik sik gorusmek istemekle)))
aha ha :)
yok ya hiç insanları sık görüşmeyle boğacak bir yapım yoktur aksine gelip gitmiyorum diye şikayet alıyorum. bebişi sevmeye giderim ama sıkıp bunaltacağımı sanmam.
zaten şükür kendisi de ailesi de çok huzurlu insanlar böyle fesatlıklar olmaz aramızda.
olmasın innnnnşalllah yani![]()
Hastanede Doğum sonrası ilk anlar biz kadınlar birşey takıldı mı takılmadı pek fark edemiyoruz, Doğum sonrası yorgunluk bitkinlik oluyor, dikiş varsa sancımız da oluyor biraz, o yüzden şahsen benim gözüm takı falan görmemişti ama çiçekler iyi gelmişti, bence hastaneye giderken güzel bir çiçek bebeğe tatlı minnoş bir ayıcık alabilirsiniz, hatta doğum aranjmanları yapıyorlar, fikir olsun diye size görsel koyayım, öyle birşey olabilir, çok özeniyorsunuz, yengenizi de seviyorsunuz, Allah bozmasın, hastaneden çıkıp eve geldiklerinde yengenize de bebeğe de takı takabilirsiniz, içinizden gelen ve bütçenizi aşmayacak takı takmanız abartı olmaz.ilk bebek evet :) çiçek olayını hiç düşünememiştim kk da sorunca çiçek denince nasıl düşünemedim dedim. ki sormasaydım kesinlikle düşünemezdimiyi ki sormuşum
Ben Doğum yaptığımda sorun olmamıştı tabii 22 yıl geçti üstünden :)) bu da konu sahibesinin aklında olsun.gerçek çiçek almıyorlar hastaneye, hatta evde de bebekle aynı odada olmasın diyorlar.
eşim yaptırmıştı, bir de sanırım yapay bir parfüm de sıkmışlar, gitmedi bir türlü kokusu, resmen arka odada çürüdü çiçek.
babam idmanlı, yapay çiçek almıştı :)
Hastanede Doğum sonrası ilk anlar biz kadınlar birşey takıldı mı takılmadı pek fark edemiyoruz, Doğum sonrası yorgunluk bitkinlik oluyor, dikiş varsa sancımız da oluyor biraz, o yüzden şahsen benim gözüm takı falan görmemişti ama çiçekler iyi gelmişti, bence hastaneye giderken güzel bir çiçek bebeğe tatlı minnoş bir ayıcık alabilirsiniz, hatta doğum aranjmanları yapıyorlar, fikir olsun diye size görsel koyayım, öyle birşey olabilir, çok özeniyorsunuz, yengenizi de seviyorsunuz, Allah bozmasın, hastaneden çıkıp eve geldiklerinde yengenize de bebeğe de takı takabilirsiniz, içinizden gelen ve bütçenizi aşmayacak takı takmanız abartı olmaz.
Eki Görüntüle 2121810 Eki Görüntüle 2121811 Eki Görüntüle 2121812