banka sigorta okudum.şimdi bütün bankaların çevirdiiği işleri biliyorum
tercihini yapmadan önce çok çok iyi düşün derim kimin ne önerdiğini dikkate al ama her zaman senin isteklerin ön planda olsun.
kendim bu yanlışı yaptığım için söylüyorum asla ama asla başkaları istediği için çok iyi olan ama senin beklentini karşılamayan bir bölüm veya üniversite yazma..
tercihini yapmadan önce çok çok iyi düşün derim kimin ne önerdiğini dikkate al ama her zaman senin isteklerin ön planda olsun.
kendim bu yanlışı yaptığım için söylüyorum asla ama asla başkaları istediği için çok iyi olan ama senin beklentini karşılamayan bir bölüm veya üniversite yazma..
oo ne güzel :) bende o zmn senin yaptğn gbi güzl bişy okuyablrm :):)
zaten ingilizcem zayf bide o terimlri ingilizce hiç algılayamam o zmntürkçe olupta hazırlık olan yok mu pki
benim annem iç mimar olmamı istiyodu.dinlemedim.6 senedir hala söleniyo
bende o yüzden herkes dış ticaret seçerken bu bölümü seçtim
genelde özel üniversitlerde var diye biliyorum :26:
ben zaten kendime yatkın bölümleri yazıcam yalnız arkadaşlrmın verdği bilgileride dikkate alıcam. matematk ağırlıklı bi bölümde seve seve okuyablrm. benm için sorn olmaz mı. yalnız bi yandanda şeyi dşünyrm. bu sne benm 2. senem geçen sne bazı şehrlrde 2. öğretimde olsa işletme iktisatta tutuyodu gerçi bu saydğm üniversitlrn yanından geçemiyodum o ayrı bi konubu sne millet laf yaparmı acaba aa bak 1 sne dha hazrlandı ama gne gitti ne okudu fln diye. buda telaşlandırıyo beni. şimdi millete uluslararası ticaret dediğin zman bi oo flan diyolr iktisat dediğn zmn ise aa onumu okucan bir sürü iktisat mezunu var açıkta olan diyolr. gerçi bu konuda iş bende bitiyo kendmi gelştrrsem açıkta kalmam ama ne bileym. buda kurcalıyo aklımı
ben ikinci girişimde kazandım.aman iktisat işletmemi dedim bende.çevremde aynı şekilde dedi.ama sınav sistemi değiştiği için dedim ne olursa olsun gidicem.ilk sene ortasında sevmeye başladım.dedim hiçde söledikleri gibi değil.sonra kendimi nasıl gelitirim dedim.gittim ikinci üniversite kayıt oldum iyiki olmuşum
çok iktisatçı işletmeci var ama hepsinin arasında farklılık var.kendini geliştirmen gerekiyo.ben bütün gün nette oluyorum genelde.öle laylaylom için değil araştırma için.sonuçta işimi ilerletmem lazım.benimsınıf arkadşalrımaldığım sertifikaları duyunca nerden haberin oldu dedi.araştırdım.türkiye bankalar birliğinden aldığım 2 tane eğitim var.çok kişi bilmez.bu benim stajımı alırken bile öne geçirdi.herkes stajın zorunlu olduğunu düşünüyo.ben gönüllü staj yaptım.20 gün staj yapım sadece yemek parası.ve 2 araba değiştiriyodum stajyer maaşıda yoktu.staj sürem bitti aradab bir hafta geçti ve tekrar desteğe çağırdırlar beni 1 hafta daha gittim.ve şu an bölge müdürü benim referansım.kimin sayesinde kendi sayemde ben araştırdım uğraştım.(b uarada destek genelde fotokopi fax olarak anlaşıtır.ben resmen ekran kullandım bireyseldeydim ve bilgi girişleri çapraz satışlar mevduatların takibi bana bakıyodu.resmen oraını çalışanıydım.1 kere fotokopi mak kullandım onuda nasıl kullanıldığını öğrenmek için o kadar)
sen kendini bu bölümde baya geliştrmişşn ne kdr güzel inşallah bnde senn gbi geliştireblrm.
rehbere baktm dokuz eylülde anadoluda fln hazırlık varmş eğer kaznrsm bi snede hazrlk okumayı düşnyrm suan
önemli olan yılmaman ve hayatın getirdiklerine göre hareket etmen.artık tek üniversite bile iyi bi yere gelmeye yetmiyor.aklında olsun ayrı bi mesleğim daha olsun dersen aö den türk dili edebiyatı okuyup formasyon alırsan artık öğretmen olarakta atanabiliyosun kpssyle
edebiyat benm için imkansz bi bölüm o bölümden asla mezun olamamhayatımda hiç bi dersten nefret etmemiştm taki edebiyatla tanışana kadr
ben de dış ticaret ve ekonometri arasında gidip geliyordum.En mantıklısı dış ticaret okuyup iktisat ya da işletmeyi açık öğretimden bitimek olucak benim için.Dış ticareti özel ünide okicam çünkü ingilizce çok önemli.
Kuzenimle konuştum iktisat mezunu ve şuan iyi bi yerde bana ekonometri okuyup napıcaksın boşa okursun dedi.Kendisinin de tek kaldığı ders ekonometriymiş.Yardımım dokunur diye yazdım.Bence senin ne istediğin daha önemli
ben de dış ticaret ve ekonometri arasında gidip geliyordum.En mantıklısı dış ticaret okuyup iktisat ya da işletmeyi açık öğretimden bitimek olucak benim için.Dış ticareti özel ünide okicam çünkü ingilizce çok önemli.
Kuzenimle konuştum iktisat mezunu ve şuan iyi bi yerde bana ekonometri okuyup napıcaksın boşa okursun dedi.Kendisinin de tek kaldığı ders ekonometriymiş.Yardımım dokunur diye yazdım.Bence senin ne istediğin daha önemli
lojistik,dış ticaret,uluslararsı falan okuyacakalrın kesinlikle çok iyi yabancı dil bilmeleri gerekiyor yoksa açıkta kalırlar.istanbul iktisatın adı var derslere asistanlar geliyo.mesela benim arkadaşım ordan mezun tarih derslerine toktamış ateş geliyomuş.muş çünkü sadece 1 defa yüzünü görmüşler
ben kendi bölümümü tavsiye ederim her zman çünkü her işi yapabilirsin.hepsi hakkında bilgin olmuş oluyo.2 3 sene iş hayatın oldu.sıkıldın rahatlıkla başka mesleğe geçebilirsin.ekonometri iktisatın bi dalı olmuş oluyo.senin isteğine bağlı.iktisatta baya bi sayısal var yalnız söliyim
yazdın mı bilmiyorum gözden kaçırmıs olabilirim belki ama.ne okuyosun sen
oo okudum bitti bileiktisat ve banka
hadi yaane güzel peki çalısıyo musun simdi
darısı başınıza inşallah
şu an çalışmıyorum.kpss sonuçlarını bekliyorum.eğer bu sene olmazsa seneye olan kpss için evde hazırlanıcam.sonra şehir değişikliği yapıcam çünkü
bu sene hem çalıştım hem kpss ye hazırlanmaya çalıştım olmadı o yüzden çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?