- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
anladım.bölümün zor muuu en azından iktisatt ben iktisat düsünüyodum bi aralar ama bana uygun olmadığına karar vermistim sıkıcı diye duyumlar alıyodum :44: çalısma kosulların nasıldı zor muydu peki
senin tercihinle alakalı.ben mezun olduktan sonra kendi alanımda işleri 1 ay içinde rahatlıkla buldum.ama talihsizlik çalışma yerleri hep karşıda.benim sabahın 5inde kalkıp 6sında çıkmam lazımki 6.5 servisine yetişiyim 8de işte olıyım.yine aynı dönüş tabi.o yüzden dedim kpss var nasılsa orasıda 1 sene olcak burasıda evime 15 dakikalık bi yerde çalışmaya başladım.ortam çok iyidi.hatta gçenlerde gittim yine iş teklif ettiler ama kpssye hazırlanamıyorum diye istemedim.
bölüme gelince.bence okunması en zevkli bölümlerden bi tanesi.tabi okuluna göre.mesela izzet baysalın iktisatını kesinlikle yazmayın hocaların hepsi sorunlu 60 kişiden 10 kişisi üst sınıfa geçiyo pskolojiniz bozulur.ama alan olarak çok iyi.en kötüsü ilerde ev hanımı bile olsanız kendi birikiminizi öle bi değerlendiriyosunuz ki çünkü bi devletin yaptıklarında neler oalbileciğini öğreniyosunuz okulda
bölüm olarak en geniş dallardan bi tanesi.çünkü her dersi görüyosunuz.tekrar dikkat çekiyim.bi topikte daha yazmıştım.iktisat bir bilimdir.İİBF(iktisadi ve idari bilimler fakültesi) diğer bölümler alan olmuş oluyo