• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim için hangi bölüm daha uygun?

sana kendimin tercih maratonunu anlatıyım :26:
istanbul tarih-sonra matemetik-gazi iktisat-gazi okul öncesi öğretmenliği-istanbul felsefe-sakarya sosyoloji-sonra yine gazi iktisat ve başka bi ünvnin iktisatında kaldım :32::32: benden daha karışık değil şu an aklın heralde :34:

seninki dha bi karışıkmış :) ben en azından bu kdr çok bölüm düşünmüyrm :)

inşallah inşallah :)
biliyomusn sn bni çok güzel motive ediysn :D ne okursam okuyayım bnm için hayrlsı olan oluck blyrm :)

itiraf ediyorum.tarihten lisedeki tarihçim soğuttu.matematik alan dışıydı :43: okul öncesi trt4 aö dersleri sağolsun :90::90:
oh nede iyi yapmışım okudum iktisatı :8::8::8::8::15::66:

inşallah inşallah :)
biliyomusn sn bni çok güzel motive ediysn :D ne okursam okuyayım bnm için hayrlsı olan oluck blyrm :)

ay çok mutlu oldum :8:
acaba diyorum hazır evdeyim sosyoloji okuyup açıktan dershanede rehber öğretmenmi olsam:28::34:
36 yaşıma daha var :))

Son düzenleme:
itiraf ediyorum.tarihten lisedeki tarihçim soğuttu.matematik alan dışıydı :43: okul öncesi trt4 aö dersleri sağolsun :90::90:
oh nede iyi yapmışım okudum iktisatı :8::8::8::8::15::66:

biliyomusn bnide lisedeki hocam tarihten soğutmuştu o yüzden nefrt ediyrm. gerçi bn sözel derslrn hç birini sevmyrm ( bşta edb. ) oda ayrı bi konu zatn :D
bakalım bnde bi bölüm okuduktn snra senn gbi iyiki fln diyebilecekmym :66: :66:

ay çok mutlu oldum :8:
acaba diyorum hazır evdeyim sosyoloji okuyup açıktan dershanede rehber öğretmenmi olsam:28::34:
36 yaşıma daha var :))

hey maşallah okumaya doymuyosun :86: :86: oku oku sosyolojide oku bi 3lersn diplomayı :D

hey maşallah okumaya doymuyosun :86: :86: oku oku sosyolojide oku bi 3lersn diplomayı :D

çok seviyorum napıyım :90: ders çalışırken başka oluyorum :26:
ailem benle dalga geçiyo zaten.seni istemeye gelsinler çeyizin haızr diplomalarla sertifikalarnı vericem tamam başka bişeye gerek yok diyolar :8::8:

biliyomusn bnide lisedeki hocam tarihten soğutmuştu o yüzden nefrt ediyrm. gerçi bn sözel derslrn hç birini sevmyrm ( bşta edb. ) oda ayrı bi konu zatn :D
bakalım bnde bi bölüm okuduktn snra senn gbi iyiki fln diyebilecekmym :66: :66:

eğer son zmaan kadar karar veremiyosan eşit ağırlık bölümleri var üniversitlerde.ilk sene genel ders okuyosun 2.sene sen seçiyoyun iktisatmı işletmemi artık ne istersen :34:

çok seviyorum napıyım :90: ders çalışırken başka oluyorum :26:
ailem benle dalga geçiyo zaten.seni istemeye gelsinler çeyizin haızr diplomalarla sertifikalarnı vericem tamam başka bişeye gerek yok diyolar :8::8:

öyle versnlr tbi buda senin ayrıcalığın olmus olur :66::66:

eğer son zmaan kadar karar veremiyosan eşit ağırlık bölümleri var üniversitlerde.ilk sene genel ders okuyosun 2.sene sen seçiyoyun iktisatmı işletmemi artık ne istersen :34:

aa bak bunuda yeni öğrendm :D her saat başı yeni bi bilgi yapsaydm keşke başlığı :D:D
peki bu bölümler hng ünilerde var

ah bide ne istediğime karar verebilsem süper olucak. çok karıştı kafam yaa :( :(

aynen felaket kararsızım benimde çok karıstı kafam yok ben bunu istiyorum diyorum sonra aklım diğerinde kalıyo e ben onuda istiyorum ama nolcak simdi.napsak ki :44:

öyle bi program okumak için ardahana gidilmez. babam sınf öğrtmnlği için bile göndermz bni oraya :D

kızlar şu tercih dönemi çok sıkıntılı ne okumak istediğime hala karar veremedm. bgn dershnye gttm güzl güzl konştk bölmlre fln baktk. aslnda bn uzun süredir uluslararası ticaret okumak istydm onu kendme hedef koymştm. bgn ise hocalar aklıma başka meslekler soktu. ben matematiği çok seviyrm o yüzden sayısal ağırlıklı bi bölümde okumak istyrm. bugn hocalarm bna akdenizde uluslararası ticaret okumaktnsa marmarada istnbl üni. dokuz eylülde ekonometri- iktisat oku daha iyi dediler. bu da benm aklıma yattı. aslında ekonometri çok zor bi bölümmüş öyle söylediler. gerçi her mesleğn zorluğu vardır. bununda üstesnden geleblrm diye düşünyrm. fkat hala karar veremedim sizce akdeniz üniversitesnde uluslararası ticaret mi yoksa marmara üniv. , istanbul üniv. , dokuz eylül üniv. , anadolu üniv. gibi üniversitelerde ekonometri yada iktisat okumak mı ? benm için hangsi dha iyi olur karar veremedm yardımcı olun lütfn !!! şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederm :61:

bence istanbul ünüversitesi ekonometri şimdiden başarılarrrrrrrrrrr.....:52:

bence mantıklı olan istanbulda ekonometri veya iktisat falan okuman.. senin için daha avantajlı.zor bölüm derler ekonometriye ama sayısal seviyosan yaparsın.

Back