• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim huzur yuvam

teşekkür ederim çok incesin.oturma odam ilk beğendiğim takımdı ve başka hiç bi modeli beğenmeyince onu aldık.arkası kitaplık aslında duvara dayamak zorunda kaldık.daha geniş bi oturma odamız olursa veya amerikan mutfaklı bi evde daha şık durucak eminim

mağzanın istanbulda şubesi yokmuş.
ben de salonuma köşe almak istiyorum.

pek beğendiğim olmamıştı şimdiye dek.

salonun da çok güzel ama net anlaşılmıyor.

Son düzenleme:
bnde çok beğendim allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
özellikte mutfak masanı çokk beğendim

Maaşallah klişelerden uzak kişilik sahibi bir ev olmuş.Güle güle oturun.Ben de oturma odasındaki ve yatak odasındaki halıları çok beğendim.Nerden aldınız acaba?

Allah ağız tadıyla oturmanı nasip etsin canım çok güzel ve ferah bir evin var, özellikle mutfak masanı çok beğendim, güle güle otur inşallah :)

Maaşallah klişelerden uzak kişilik sahibi bir ev olmuş.Güle güle oturun.Ben de oturma odasındaki ve yatak odasındaki halıları çok beğendim.Nerden aldınız acaba?

teşekkür ederim beğenmenize sevindim..yatakodamdakini kestirdim canım piere cardinden bi halı aldım onu 3 e böldürdüm :))perdeme uygun bulamamıştım çünkü..mutfaktakini de ev yaşamdan aldım flora halı galiba shaggy ama kalın iplikleri çok memnunum süpürgeyle kolay temizliği

Çok modern çok güzel olmuş.Gerçekten sıradışı bir çok şey.Ben çok beğendim.Güle güle oturun.

Çok zevkli döşemissiniz
Huzurla oturun
Mutfak masanıza bayıldımmm
Nerden kaça aldınız.Bende istiyorumda:):)

çok güzel sıcak bi eviniz var güle güle oturun.. mutfağın çok şirin ve tezgahı cam önüne uzatman çok mantıklı olmuş yerden tasarruf etmişsin mutfağın daha kullanışlı olmuş..

Canım evin çok güzel ancak fotoğraflar karmakarışık daha net tek tek ve detayları da içeren fotoğraflar eklemelisin.

yatak odasındaki fotograflarınız cok guzel düşünülmüş.domateslerinde cok guzel.gule gule otur caanım :)

Allah agiz tadiyla mutlulukla oturmayi nasip etsin. Cok begendim fistik yesili hastasiyim (yesilin her tonuna hastayim gerci:) o odaya ba yil dim! Ben o odadan cikmazdim herhalde:16:

Hepsi cok guzel masallah :nazar::nazar::nazar:

Allah agiz tadiyla mutlulukla oturmayi nasip etsin. Cok begendim fistik yesili hastasiyim (yesilin her tonuna hastayim gerci:) o odaya ba yil dim! Ben o odadan cikmazdim herhalde:16:

Hepsi cok guzel masallah :nazar::nazar::nazar:

bana sorsalar yeşil koltuk nasıl olur diye burun kıvırırdım kesin ama bunları görünce başka bişeyi görmedi gözüm ...kumaşı da çok güzel çıktı kaç kez kahve döküldü hemen geçti şükür ki

çok güzel sıcak bi eviniz var güle güle oturun.. mutfağın çok şirin ve tezgahı cam önüne uzatman çok mantıklı olmuş yerden tasarruf etmişsin mutfağın daha kullanışlı olmuş..

teşekkür ederim canım aslında bi duvarda dolap var karşısı boş oraya da dolap yaptırsam mı raf mı atsam veya sadece tablo assam karar veremedğimden beklemedeyim

Back
X