- Konu Sahibi suncaptain
herşeyiyle harika güle güle otutun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sarı renkli köşe takımına bayıldım nereden ne kadar almıştınız acabaa ??
Çok beğendim evinizi herşeyiyle çok güzel döşenmiş güle güle oturun.![]()
Yatak odasındaki fotoğraflar süper:)
Benim çerçeveli fotoğrafım düştü kırıldı
O aklıma geldi şimdi..
Allah huzurla oturmayı nasip etsin:)
maaşALLAH,evin de eşyalarında süper.
salonun çok şık.
ama oturma odanı çok beğendim.normalde pek sıcak bakmadığım renk ama çok hoş,her şeyiyle.
mutfak masan çok değişik geldi.
y.oda tülün de çok güzel.
ama resimleri daha ayrıntılı,ya da tek tek eklesen evinin güzelliği daha net ortaya çıkar.
sağlık,sıhhatle,huzurla oturun inşaALLAH.
Canım güle güle oturun çok hoş bi evin var.Mutfak masan ve koltukları acayip tatlı ve değişik..Oturma odanın renkleri daha önce gözümüzün alışmadığı renk ve model olduğu için hemen ben burdayım dedi.Cesaret isteyen bir renk bravo valla
çok şeker duruyor. mutfak ve oturma odan 10 numara..İçimiz açıldı..Bu arada domates,biber ve maydonozlar çookk güzel.
İnsan kıyamaz onları koparıp yemeye..
Evinizi çooook beğendim, Allah nazarlardan saklasınHep güzel günler geçirmenizi dilerim. Allah yuvanızın sıcaklığını hiç bozmasın
![]()
güle güle oturun evinizde:) sarı oturma odasını çok beğendim farklı olmuş..bende adana dayım:)
boya canım duvar kağıdı değil,evi aldığımızdaki hali oydu inan rengini söyleyemicem de dediğin gibi boya yapılıp üzerine bi uygulama daha yapılmış..koltuğum da hardal sarısı tonunda aslında ışık farklı yansıtıyo yeşile çalışıyo bazen ..ama siyah alcaksan koltukları fuşya yastıklar çok yakışıyo bi yerde görmüştüm bulursam atarım buraya