• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim huzur yuvam

Canım güle güle oturun çok hoş bi evin var:nazar:.Mutfak masan ve koltukları acayip tatlı ve değişik..Oturma odanın renkleri daha önce gözümüzün alışmadığı renk ve model olduğu için hemen ben burdayım dedi.Cesaret isteyen bir renk bravo valla:46:çok şeker duruyor. mutfak ve oturma odan 10 numara..İçimiz açıldı..Bu arada domates,biber ve maydonozlar çookk güzel.:39:İnsan kıyamaz onları koparıp yemeye..

maaşALLAH,evin de eşyalarında süper.
salonun çok şık.
ama oturma odanı çok beğendim.normalde pek sıcak bakmadığım renk ama çok hoş,her şeyiyle.
mutfak masan çok değişik geldi.
y.oda tülün de çok güzel.
ama resimleri daha ayrıntılı,ya da tek tek eklesen evinin güzelliği daha net ortaya çıkar.
sağlık,sıhhatle,huzurla oturun inşaALLAH.

Yatak odasındaki fotoğraflar süper:)
Benim çerçeveli fotoğrafım düştü kırıldı :(
O aklıma geldi şimdi..

Allah huzurla oturmayı nasip etsin:)

Çok beğendim evinizi herşeyiyle çok güzel döşenmiş güle güle oturun. :nazar:

Yatak odasındaki fotoğraflar süper:)
Benim çerçeveli fotoğrafım düştü kırıldı :(
O aklıma geldi şimdi..

Allah huzurla oturmayı nasip etsin:)

teşşekkür ederim canım,,fotoğrafımız dış çekimcinin hediyesi eşim ona tabela diyo 2 metre eninde çünkü:))kanvas olması çok hoş oldu sizinki de madem kırılmış yenisini kanvastan yaptırın derim

Evinizi çooook beğendim, Allah nazarlardan saklasın :nazar: Hep güzel günler geçirmenizi dilerim. Allah yuvanızın sıcaklığını hiç bozmasın :nazar:

maaşALLAH,evin de eşyalarında süper.
salonun çok şık.
ama oturma odanı çok beğendim.normalde pek sıcak bakmadığım renk ama çok hoş,her şeyiyle.
mutfak masan çok değişik geldi.
y.oda tülün de çok güzel.
ama resimleri daha ayrıntılı,ya da tek tek eklesen evinin güzelliği daha net ortaya çıkar.
sağlık,sıhhatle,huzurla oturun inşaALLAH.

teşekkür ederim çok incesin.oturma odam ilk beğendiğim takımdı ve başka hiç bi modeli beğenmeyince onu aldık.arkası kitaplık aslında duvara dayamak zorunda kaldık.daha geniş bi oturma odamız olursa veya amerikan mutfaklı bi evde daha şık durucak eminim

Canım güle güle oturun çok hoş bi evin var:nazar:.Mutfak masan ve koltukları acayip tatlı ve değişik..Oturma odanın renkleri daha önce gözümüzün alışmadığı renk ve model olduğu için hemen ben burdayım dedi.Cesaret isteyen bir renk bravo valla:46:çok şeker duruyor. mutfak ve oturma odan 10 numara..İçimiz açıldı..Bu arada domates,biber ve maydonozlar çookk güzel.:39:İnsan kıyamaz onları koparıp yemeye..

mutfak masamızla sarı koltuklarım dimax mobilyadan canım,biz de çok beğenerek aldık..balkonumzdakilere kıydık maalesef bahar gelsinj yine ekicem

boya canım duvar kağıdı değil,evi aldığımızdaki hali oydu inan rengini söyleyemicem de dediğin gibi boya yapılıp üzerine bi uygulama daha yapılmış..koltuğum da hardal sarısı tonunda aslında ışık farklı yansıtıyo yeşile çalışıyo bazen ..ama siyah alcaksan koltukları fuşya yastıklar çok yakışıyo bi yerde görmüştüm bulursam atarım buraya

ah canıımmm çoktan aldım maalesef :( sırf kire kör olsun çoluk çocuğa dayansın diye :) çoğunluk füme ve siyahtan oluşuyor , canlandırmak istediğim renkler sendeki gibi, yada turkuaz , çok seviyorum , salonumda çok fazla fuşya objeler var o yüzden farklı renk ve tonlarda olsun istiyorum, çok beğendim , güle güle kullan ...

Back
X