- Konu Sahibi suncaptain
inşallah yükleyebilmişimdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çağırdın hemen geldim evine bakmaya canım bayıldım çok güzelmiş evin.Allah ağız tadıyla iyi günlerde oturmayı nasip etsin bebişinizle:)
Ben de zevkle gelirdim canım nerde yaşıyorsun sen?:)))memleketler aynı olsa evime de gerçekten çağırmak istersim canım ..bizim bi yıllık yuvamız işte rabbim herkese huzurlu yuvalar nasip etsin
Ben de manisadayım canım öğretmenim burda
aa süpermiş ben de ingilizce öğretmeniyim,memlektime geldim doğuda bikaç yıl gezdikten sonra
Ben de anasınıfı öğretmeniyim Ankara dan geldim buraya ilk tayin yerim burası 5 yıldır da burdayım:) çok sevindim tanıştığımıza bundan sonra sık sık görüşürüz.
çok güzel güle güle oturun,
oturma odası duvarlarınızdaki kağıt mı boya mı acaba ? çok beğendim , boyaysa hangi renklerle yapıldı acaba , bu yıl boya yapılcak evime yenilenecek badanası, aynısını yaptırsam çoook beğendim , şu süngerle yapılanlar dan mı ? renk süper , birde oturma odasında ki yeşilimsi rengin adı ne acaba? o renk kırlentler almak istiyorum siyah koltuklarım canlansın diye ama bulamıyorum ismini de bilmiyorum![]()