benim huzur yuvam

suncaptain

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
213
24
48
Adana
inşallah yükleyebilmişimdir

Eklentiler

• $101NIKON1.webp
    $101NIKON1.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 506
  • $101NIKON2.webp
    $101NIKON2.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 468
  • $101NIKON3.webp
    $101NIKON3.webp
    27 KB · Görüntüleme: 471
  • $101NIKON4.webp
    $101NIKON4.webp
    10 KB · Görüntüleme: 457
  • $101NIKON5.webp
    $101NIKON5.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 462
  • $101NIKON6.webp
    $101NIKON6.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 477
  • $101NIKON7.webp
    $101NIKON7.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 480
gerçekten son zamanlarda gördüğün en güzel ev.huzur dolu maşallah...biraz karışık olmuş.keşke daha düzenli koyabilseydin de detaylı inceleyebilseydik...

Çağırdın hemen geldim evine bakmaya canım bayıldım çok güzelmiş evin.Allah ağız tadıyla iyi günlerde oturmayı nasip etsin bebişinizle:)

Çağırdın hemen geldim evine bakmaya canım bayıldım çok güzelmiş evin.Allah ağız tadıyla iyi günlerde oturmayı nasip etsin bebişinizle:)

:)))memleketler aynı olsa evime de gerçekten çağırmak istersim canım ..bizim bi yıllık yuvamız işte rabbim herkese huzurlu yuvalar nasip etsin

aa süpermiş ben de ingilizce öğretmeniyim,memlektime geldim doğuda bikaç yıl gezdikten sonra

Ben de anasınıfı öğretmeniyim Ankara dan geldim buraya ilk tayin yerim burası 5 yıldır da burdayım:) çok sevindim tanıştığımıza bundan sonra sık sık görüşürüz.

Son düzenleme:
çok güzel güle güle oturun :46:,

oturma odası duvarlarınızdaki kağıt mı boya mı acaba ? çok beğendim , boyaysa hangi renklerle yapıldı acaba , bu yıl boya yapılcak evime yenilenecek badanası, aynısını yaptırsam çoook beğendim , şu süngerle yapılanlar dan mı ? renk süper , birde oturma odasında ki yeşilimsi rengin adı ne acaba? o renk kırlentler almak istiyorum siyah koltuklarım canlansın diye ama bulamıyorum ismini de bilmiyorum :17:

çok güzel güle güle oturun :46:,

oturma odası duvarlarınızdaki kağıt mı boya mı acaba ? çok beğendim , boyaysa hangi renklerle yapıldı acaba , bu yıl boya yapılcak evime yenilenecek badanası, aynısını yaptırsam çoook beğendim , şu süngerle yapılanlar dan mı ? renk süper , birde oturma odasında ki yeşilimsi rengin adı ne acaba? o renk kırlentler almak istiyorum siyah koltuklarım canlansın diye ama bulamıyorum ismini de bilmiyorum :17:

boya canım duvar kağıdı değil,evi aldığımızdaki hali oydu inan rengini söyleyemicem de dediğin gibi boya yapılıp üzerine bi uygulama daha yapılmış..koltuğum da hardal sarısı tonunda aslında ışık farklı yansıtıyo yeşile çalışıyo bazen ..ama siyah alcaksan koltukları fuşya yastıklar çok yakışıyo bi yerde görmüştüm bulursam atarım buraya

detaylarıda görebilseydik keşke, çok şık görünüyor çünkü eviniz.
güle güle huzurla oturun inş.

Back
X