kesinlikle hayat müşterektir katılıyorum..inşallah görüşürüz seni evimde misafir ederim olmazmı?gerçekten çok sevinirim,çalışıyormusun gülsüm abla?orada hayat şartları nasıl?
arkadaşlar hepiniz emeğinize sağlık,benimde bir hikayem var,ben evliliğin eşiğinden döndüm çok ağladım,çok yıprandım,işte kader çalıştığım işyerimde tanıştığım eşimle mantık evliliği yaptım,seviyoruz ve anlaşıyoruz artık geride kalan gözyaşlarımın üzerine sünger çekip mutlu giden evliliğimi sürdüreym derken bebeğim oldu ve rahatsız doğdu,ben bu gözyaşlarından kurtulamıycamı anladım,aslında dr'lar geçici birşey kendiliğnden düzelecek diyorlar ama yinede anne yüreği işte dayanamıyorum,hep diyorumki Allahım hayatımın erkeğini buldum çok güzel bir aşkımız var ne olur evladıma sağlık verde güldür yüzümü!!!!
aslında dediğin çok doğru balgamı dışkıyla atması gerçekten çok ii olurdu ama doktor hayır dedi,birde dediki boğazında bu cihaz olduğu sürece balgam olacak oradaki bakteriler balgam üretir dedi.yarın konsey toplanacak ve emir için karar verilecek hakkımızda hayırlısı olur inşallah,biliyormusun cuma günüden beri full misafir vardı evde daha şimdi rahat oturabildim ama evim berbat bir durumda yarın temizlik yapıcam hastane dönüşü yoğun bir haftasonu geçirdim,umarım sende herşey yolundadır,öpüyorum abla seni,:1no2:zorlu ve yoğun bir hafta beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?