- Konu Sahibi mylovetuiz
-
canım bilmeden yorum yapanlara bişey diyemezsin boşver :) sen en iyisini ve en doğrusunu yapıyosun aman benim gibi üsteleyip daha çok uzaklaştırmada kendinden
İnan bana onu da yaptım :) Çok üstelediğim zamanlar da oldu... :) Bana kalan mantıklı davranmak ve yavaş yavaş düzeltmek :)
amin amin inşallah hadi hayırlısı :)aynı yoldayız canım üstelemekle hiçbir yere varamadım bende şimdi yavaşça düzeltme yolunayım tıpkı senin gibi hayırlısı olsun ne diyelim
Tesadüfler çarkı dönmeye başladı yeniden ...Herşey en başa dönüyor sanırım...Tesadüfler bizi yeniden karşı karşıya getiriyor:)
Geçen akşam karşılaştık ve gözgöze geldik :) Gözlerinde gördüm o an kendimi nutku tutuldu :)
Sonra ben devam ettim yürümeye o da bi süre peşimden geldi sonra kaybetti beni :))
Dua edin nolur bu mükemmel aşk kaldığı yerden devam etsin :)
off çok güzel bir aşk hikayesi tesadüfler felan aranızda çok güzel bi bağ var bence ve bu zamanla düzelecek ben buna inanıyorum
benim ilişkimide düzeltmem lazım ama nasıl olacak bilmiyorum bana da yardım edin lütfenn
Ay inşallah olur ya kaç kere girdim topiğe senden haber bekliyorum, inan neredeyse senin kadar istiyor olabilriim bunu inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz.. dualarım seninle ama sakın zıtlaşma çok fazla olur mu
böyle bir hıkaye bizim komsumuzunda basına geldi..
evlenecegı kısıyı rüyasında görmüs ve daha önceden hıc tanımıyormus.. rüyasında otobus yolculugu yapıyormus ve o adamı görmüs sohbet edıp konusmus.. benım yolculuk konyaya demıs falan fılan anlatmıs ve bır zaman gectıkten sonra o adamı gercek hayatta görmüs .. memleketı konyaymıs :) ve suan evlıler 3 tane cocukları var.. cokk ılgıncc gercekten yaa tüylerımm dıkenn dıken oluyor resmen.
Ah benim de benzer bir hikayem var ne zaman unutmaya çalışsam karşıma çıkıyor kader bir yerlerde bizi karşılaştırıyordu.. Rüyalar vs vs yine.. İlk gördüğüm gün de emindim onun kaderim olduğuna hala da eminim ama nedense olmuyor işte.. İnşallah siz kavuşursunuz canım benim bunu o kadar çok isterim ki sizin için dua edeceğim..
Ben de dua edeceğim senin için canım ... :)) 'nedense olmuyor işte' belki de olmama sebebi budur :) %100 olacağına inanırsan değişimi farkedebilirsin belki :) Denemeye değer öyle değil mi :)
Canım benim çok teşekkür ederim ama cidden benimki umutsuz vaka artıkyine de çok sağol birtanem .Ama inşallah seninki olur çok istiyorum
Teşekkür ederim tatlım benim Allah'tan ümit kesilmez dediğin gibiBilmiyorum mucize gibi bir şey inşallah imkanlı olur o zaman dünyalar benim olur zaten Çok sağol canım benim
Hayretler içinde okudum hikayeni.. Bana kalırsada bu kişi senin kaderin ve sen bununla bi hayat kurucaksın gibime geliyor ve için çok temiz, hislerinde cok kuvvetli belli. Umarım istediğin olur canım. Allah gönlüne göre versin..
Geçen akşam tel de konuştuk gayet de güzel bi konuşma oldu sesi titriyordu :) Ben de zor gizledim heyecanımı ama gayet de emin konuşuyordum :) )Telefonun çekmiyor dedim :) Seninle konuşmamı çekemiyorlar bence dedi güldük :) Bakalım tekrar araması ne kadar sürecek :)Duaya ihtiyacım var :)
Çok sevindimmHep dua ediyorum emin ol İnşallah inşallah istediğin gibi olacak her şey gönlünce Ayrıca çok tatlısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?