• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Hikayem

Tesadüfler çarkı dönmeye başladı yeniden ...Herşey en başa dönüyor sanırım...Tesadüfler bizi yeniden karşı karşıya getiriyor:)

Geçen akşam karşılaştık ve gözgöze geldik :) Gözlerinde gördüm o an kendimi nutku tutuldu :)

Sonra ben devam ettim yürümeye o da bi süre peşimden geldi sonra kaybetti beni :))

Dua edin nolur bu mükemmel aşk kaldığı yerden devam etsin :)

off çok güzel bir aşk hikayesi tesadüfler felan aranızda çok güzel bi bağ var bence ve bu zamanla düzelecek ben buna inanıyorum

benim ilişkimide düzeltmem lazım ama nasıl olacak bilmiyorum bana da yardım edin lütfenn :43::14::14:

Ah benim de benzer bir hikayem var ne zaman unutmaya çalışsam karşıma çıkıyor kader bir yerlerde bizi karşılaştırıyordu.. Rüyalar vs vs yine.. İlk gördüğüm gün de emindim onun kaderim olduğuna hala da eminim ama nedense olmuyor işte.. İnşallah siz kavuşursunuz canım benim bunu o kadar çok isterim ki sizin için dua edeceğim..

böyle bir hıkaye bizim komsumuzunda basına geldi..

evlenecegı kısıyı rüyasında görmüs ve daha önceden hıc tanımıyormus.. rüyasında otobus yolculugu yapıyormus ve o adamı görmüs sohbet edıp konusmus.. benım yolculuk konyaya demıs falan fılan anlatmıs ve bır zaman gectıkten sonra o adamı gercek hayatta görmüs .. memleketı konyaymıs :) ve suan evlıler 3 tane cocukları var.. cokk ılgıncc gercekten yaa tüylerımm dıkenn dıken oluyor resmen.

Tesadüfler çarkı dönmeye başladı yeniden ...Herşey en başa dönüyor sanırım...Tesadüfler bizi yeniden karşı karşıya getiriyor:)

Geçen akşam karşılaştık ve gözgöze geldik :) Gözlerinde gördüm o an kendimi nutku tutuldu :)

Sonra ben devam ettim yürümeye o da bi süre peşimden geldi sonra kaybetti beni :))

Dua edin nolur bu mükemmel aşk kaldığı yerden devam etsin :)

Ay inşallah olur ya kaç kere girdim topiğe senden haber bekliyorum:1: , inan neredeyse senin kadar istiyor olabilriim bunu inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz.. :16: dualarım seninle ama sakın zıtlaşma çok fazla olur mu :45:

off çok güzel bir aşk hikayesi tesadüfler felan aranızda çok güzel bi bağ var bence ve bu zamanla düzelecek ben buna inanıyorum

benim ilişkimide düzeltmem lazım ama nasıl olacak bilmiyorum bana da yardım edin lütfenn :43::14::14:

Biraz bahseder misin senin için ne yapabiliriz hepberaber seferber olalım :) Enerji yoğunlaşma günleri yapalım :) Bu çok işe yarar emin ol :)

Ay inşallah olur ya kaç kere girdim topiğe senden haber bekliyorum:1: , inan neredeyse senin kadar istiyor olabilriim bunu inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz.. :16: dualarım seninle ama sakın zıtlaşma çok fazla olur mu :45:

Canımm benimm çok çok teşekkür ederim artık çevremdeki herkeste aynı ışığı görür oldum daha önce halime acıyarak baktıklarını düşünüyordum şimdi ise siz iyi bir çiftsiniz üzülme o senin diyorlar :) Açıkçası bi dönem çok kızdım onlara kandırmacaymış gibi gelmişti ama sonra baktım ki rüyasında gören sadece ben değilim bi sabah baktım şirkette,spor salonunda ,annem ,ablam dahil olmak üzere bi çok kişi bizi görmüş rüyasında ..İşin ilginç tarafı benim özelimle ilgili bilgi sahibi olmayanların tarifi de birebir o tutuyor :) Evli olduğumuzu söyledi annem ,ablam da gözleriniz gülüyordu birlikteydniz dedi ...hiç bilgisi olmayan biri de elinde beyaz çiçekler bir adım atıp bekliyordu sonra bir adım daha ama hep yavaşça dedi... :) İnşallah herkes kavuşsun sevdiğine be yaa :)

böyle bir hıkaye bizim komsumuzunda basına geldi..

evlenecegı kısıyı rüyasında görmüs ve daha önceden hıc tanımıyormus.. rüyasında otobus yolculugu yapıyormus ve o adamı görmüs sohbet edıp konusmus.. benım yolculuk konyaya demıs falan fılan anlatmıs ve bır zaman gectıkten sonra o adamı gercek hayatta görmüs .. memleketı konyaymıs :) ve suan evlıler 3 tane cocukları var.. cokk ılgıncc gercekten yaa tüylerımm dıkenn dıken oluyor resmen.

İnşallah benim de çocuklarımın babası olacak adam o dur :) ben çok inanıyorum çok iyi bir baba olacağına :) Bu arada o da konyalı :))

Ah benim de benzer bir hikayem var ne zaman unutmaya çalışsam karşıma çıkıyor kader bir yerlerde bizi karşılaştırıyordu.. Rüyalar vs vs yine.. İlk gördüğüm gün de emindim onun kaderim olduğuna hala da eminim ama nedense olmuyor işte.. İnşallah siz kavuşursunuz canım benim bunu o kadar çok isterim ki sizin için dua edeceğim..

Ben de dua edeceğim senin için canım ... :)) 'nedense olmuyor işte' belki de olmama sebebi budur :) %100 olacağına inanırsan değişimi farkedebilirsin belki :) Denemeye değer öyle değil mi :)

Ben de dua edeceğim senin için canım ... :)) 'nedense olmuyor işte' belki de olmama sebebi budur :) %100 olacağına inanırsan değişimi farkedebilirsin belki :) Denemeye değer öyle değil mi :)

Canım benim çok teşekkür ederim ama cidden benimki umutsuz vaka artık:50: yine de çok sağol birtanem:1:.Ama inşallah seninki olur çok istiyorum :16::16::16::16:

Canım benim çok teşekkür ederim ama cidden benimki umutsuz vaka artık:50: yine de çok sağol birtanem:1:.Ama inşallah seninki olur çok istiyorum :16::16::16::16:

Seni aslında çok iyi anlıyorum... İmkansız görünen birçok şey geldi karşıma ama zaman içinde imkanlı hale geldiler ama ben imkansız oldum onlara... Biz yeniden biraraya gelmesek şimdi ne olacak ki , ne o sevecek ne de ben seveceğim yeni birini... Belki saygı duyarım da bi evlilik yaparım ilerde ama bunu aşmak için hayli zamana ihtiyacım olacağını biliyorum ...Yıllar sonra 'keşke 'diyeceğimizi de...
Allah büyük...Can çıkmayınca umut da çıkmıyor işte.. Kendini üzme umutsuz da bakma olaya bizim arkamızda kocaman bir Yaratan var...O istesin yeterki :) Üzme kendini olur mu tatlımmm :*

Teşekkür ederim tatlım benim Allah'tan ümit kesilmez dediğin gibi :34: Bilmiyorum mucize gibi bir şey inşallah imkanlı olur :52: o zaman dünyalar benim olur zaten :16: :1::1: Çok sağol canım benim :34:

Teşekkür ederim tatlım benim Allah'tan ümit kesilmez dediğin gibi :34: Bilmiyorum mucize gibi bir şey inşallah imkanlı olur :52: o zaman dünyalar benim olur zaten :16: :1::1: Çok sağol canım benim :34:

Geçen akşam tel de konuştuk gayet de güzel bi konuşma oldu sesi titriyordu :) Ben de zor gizledim heyecanımı ama gayet de emin konuşuyordum :) )Telefonun çekmiyor dedim :) Seninle konuşmamı çekemiyorlar bence dedi güldük :) Bakalım tekrar araması ne kadar sürecek :)Duaya ihtiyacım var :)

Son düzenleme:
Hayretler içinde okudum hikayeni.. Bana kalırsada bu kişi senin kaderin ve sen bununla bi hayat kurucaksın gibime geliyor ve için çok temiz, hislerinde cok kuvvetli belli. Umarım istediğin olur canım. Allah gönlüne göre versin..

Hayretler içinde okudum hikayeni.. Bana kalırsada bu kişi senin kaderin ve sen bununla bi hayat kurucaksın gibime geliyor ve için çok temiz, hislerinde cok kuvvetli belli. Umarım istediğin olur canım. Allah gönlüne göre versin..

Amin canım cümlemizin gönlüne göre versin Rabbim.. O isterse olur ve ben onun takdirine bıraktım...:) İnanarak güvenerek..İlahi zamanlama geçerli ve biliyorum en uygun zamanda olacak herşey...:) Çok çok teşekkür ederim <3

Geçen akşam tel de konuştuk gayet de güzel bi konuşma oldu sesi titriyordu :) Ben de zor gizledim heyecanımı ama gayet de emin konuşuyordum :) )Telefonun çekmiyor dedim :) Seninle konuşmamı çekemiyorlar bence dedi güldük :) Bakalım tekrar araması ne kadar sürecek :)Duaya ihtiyacım var :)

Çok sevindimm :1::1: :32: Hep dua ediyorum emin ol (: İnşallah inşallah istediğin gibi olacak her şey gönlünce :21: :1: Ayrıca çok tatlısınız :1:

Çok sevindimm :1::1: :32: Hep dua ediyorum emin ol (: İnşallah inşallah istediğin gibi olacak her şey gönlünce :21: :1: Ayrıca çok tatlısınız :1:

Canım Rabbim bir başkasının ettiği duayı çabucak kabul edermiş kimse kimsenin diliyle günah işlemediğinden dolayı :) İkinci telefon görüşmesi de gerçekleşti :)) Hatta bana ulaşamadığından annemi aramış :))))))
2 gündür arıyorum dedi :)))))Ben de benim için endişelendin mi dedim ..Tabikii de endişelendim bugün de ulaşamasaydım eve kadar gelecektim dedi :)
Ama çalışıyordu yine müdür oldu ve sorumlulukları arttı tabi :D Dedimki çalışıyorsun rahat konuşamıyorsun sonra konuşabiliriz istersen ..
Yok yok işler 2 dakika bekleyebilir biraz daha sesini duyayım dedi :)
Of bu adam beni çok şaşırtmaya başladı :) Rabbimin mucizeleri işte :)) Allah herkesi kavuştursun sevdiğine ... Seni de balımm :) <3

Back
X