- Konu Sahibi mylovetuiz
Canım Rabbim bir başkasının ettiği duayı çabucak kabul edermiş kimse kimsenin diliyle günah işlemediğinden dolayı :) İkinci telefon görüşmesi de gerçekleşti :)) Hatta bana ulaşamadığından annemi aramış :))))))
2 gündür arıyorum dedi :)))))Ben de benim için endişelendin mi dedim ..Tabikii de endişelendim bugün de ulaşamasaydım eve kadar gelecektim dedi :)
Ama çalışıyordu yine müdür oldu ve sorumlulukları arttı tabi Dedimki çalışıyorsun rahat konuşamıyorsun sonra konuşabiliriz istersen ..
Yok yok işler 2 dakika bekleyebilir biraz daha sesini duyayım dedi :)
Of bu adam beni çok şaşırtmaya başladı :) Rabbimin mucizeleri işte :)) Allah herkesi kavuştursun sevdiğine ... Seni de balımm :) <3
ilk sayfayı ve son sayfayı bir solukta okudum.
güzel gelişmeler olmuş.çok sevindim.
Allah hakkınızda hayırlısını versin. gönlünü ferah tut.
o senin kaderinse zaten ayrı kalamazsınız.
senin kalbin gerçekten çok temizmiş.Rabbim rüyalarınla biraz sınamış, biraz uyarmış seni.
inşallah herşey gönlünce olur.
benim aklıma yer eden bir hikaye var.onu anlatayın sizlere. %100 yaşanmış.
eski işyerimde çalışan bir arkadaşım çocukluktan beri abisinin arkadaşını seviyormuş.sonra konuşmaya başlamışlar, sevmişler evlenmeye karar vermişler.
aileler isteme günü kavga etmiş.abisi baştan karşı çıkmış zaten.kız ailesini ezmemiş ve ayrılmışlar.sonrasında oradan taşınmışlar hatta.
kız 17-18 yaşındayken birine vermişler.severim demiş ileride.olmamış 2 sene evlilikten sonra ayrılmış.çocuğu olmamış. boşandıktan sonara yatılı çocuk bakmaya başlamış.3 yıl daha geçmiş.yani 5-6 yılsonra çocukluk aşkıyla karşılaşmış. çocuk kızı unutamadığı için evlenmemiş.sonraaaa aralarındaki aşk tekrar canlanmış. çocuk kızı çalıştığı evden alıp önce nikah masasına sonra evine götürmüş.çocuğun ailesi hiç istememiş dul diye. birkaç ay sonra kız rahatsızlanmış. kalp nakli olmuş.bu süre zarfında kocası evini, işini herşeyi satmış. kızı iyileşmiş.çocuk sahibi olmaları yasak.ama anlattığında eşi için söyledikleri o kadar güzeldiki.yaklaşık 3 yıldır görüşemiyoruz.dilerim sevgileri ömür boyu daim olur.
dilerim herkes içine sine sine evlenir ve mutlu olur.Amin