• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Hikayem

iste bu hazmedememe olayi bendede var..hayatimda biride yok oyuzden hep eskiyi dusunup kendimi uzuyorm hala.insallah karsima sevebilcegim beni mutlu eden cikar...sende iyi yapmissin sanslisin o hikayeye kapilmadigin icin..daha once baska bisehirde bulundunmu ?

iste bu hazmedememe olayi bendede var..hayatimda biride yok oyuzden hep eskiyi dusunup kendimi uzuyorm hala.insallah karsima sevebilcegim beni mutlu eden cikar...sende iyi yapmissin sanslisin o hikayeye kapilmadigin icin..daha once baska bisehirde bulundunmu ?

çok il gezdim :1: en fazla 1 hafta kaldım ... :1:

en son nisanlilardi..sanirim tamamen tesaduf:-)

zaten canım benim bahsettiğim izzet ve başak dünyanın en saçma çifti ve kimbilir ne dalaverelerle elinde tuttu izzeti nişanlanabilecek kadar ilerleyemediler onlar :1:

ay aman her neyse ... :1:

adını ne kadar anarsak o kadar soğuyorum ... ne bi kız bi insanın sevgilisini elinden alacak kadar adi olmalı ne de bi erkek uçkur peşinde gidip de gittiği yerde kalmak zorunda kalacak kadar aptal!...

arkadaşların olan başak ve izzet evlenirler umarım :1:

zaten canım benim bahsettiğim izzet ve başak dünyanın en saçma çifti ve kimbilir ne dalaverelerle elinde tuttu izzeti nişanlanabilecek kadar ilerleyemediler onlar :1:

ay aman her neyse ... :1:

adını ne kadar anarsak o kadar soğuyorum ... ne bi kız bi insanın sevgilisini elinden alacak kadar adi olmalı ne de bi erkek uçkur peşinde gidip de gittiği yerde kalmak zorunda kalacak kadar aptal!...

arkadaşların olan başak ve izzet evlenirler umarım :1:

insallah evlenirler bakalim..burda bu konuyu gorunce cok sasirmistm :-) bu arada bu ikinci satirda.yazdigin sey iste tam benm basima gldi..bazi kizlar nasil midesi oluyo...sevgilisi oldugunu bile bile konusuyor gorusuyor ve hatta ayiriyor yillik iliskileri...ama iki tarafli tabi..benimkindede buyuk suc..kanmasaydi ! ama benimkisi baya aptal gitti ve bi seneyi gecti hala onunla..bu arada banada arkdaslik yolladi fln....nasil bi celiskidir anlamadmki

insallah evlenirler bakalim..burda bu konuyu gorunce cok sasirmistm :-) bu arada bu ikinci satirda.yazdigin sey iste tam benm basima gldi..bazi kizlar nasil midesi oluyo...sevgilisi oldugunu bile bile konusuyor gorusuyor ve hatta ayiriyor yillik iliskileri...ama iki tarafli tabi..benimkindede buyuk suc..kanmasaydi ! ama benimkisi baya aptal gitti ve bi seneyi gecti hala onunla..bu arada banada arkdaslik yolladi fln....nasil bi celiskidir anlamadmki

arkadaşlarına benzetmen de benim dikkatimi çekti ... ayol herkes bizdeki başak kadar aşifte,izzet kadar da adi mi? :1:
elbette iki taraflıdır suç...izzet anladı hatasını ama herşey için çok geç... ben onları gördüğümde bitmişti zaten ve bugünlerin geleceğini biliyordum... o başak zillisi de şimdi anlasın bi adamı ayartmak için altına yatmanın yeterli olduğunu ama kendini sevdirmek için yeterli olmadığını...biz izzetle cinsel anlamda birşeyler paylaşmadık çünkü... aman her neyse ya ...papucumun kurbağasıyla,prenses sanan zillisi ... ne halleri varsa görsünler :1: sizinkilerin de evlenmesini diliyorum cidden :1:

Bitmek bilmeyen bir yol cizdin hayatima.. Bi hayli yol katettim fakat her arkaya baktigimda hala seni goruyorum..Bu gidis yeni bir varolus yada yokolus!!..Yeterince tenine, kokuna doyamadigim..ama anlayabiliyorum olum kokusu geliyor burnuna akiyor ruhum mechule.. veda ediyorum simdi tum hayallerime umutlarima sensizken cok yardimci oldular bana..Merak ediyorum sen gelmeyeceginimi saniyorsun yanima??!!

Dun dundur, bugun bugun.. Bugunun dun olacagina aklin eriyorsa.. Bilki sende birgun yerle bir olacaksin sevgili.. benim giydiremedigim gelinligi yuce yaradan cok guzel giydirecek cansiz bedenine!! Sinir bozucu, asagilayici gulumsemelerin toprak olup gidecek!!

sıralıyor yine birşeyler hödük!

Back
X