En dogrusunu yapiyorsunuz.benim eski esimde ilk 2 yil falan bir calisti bir calismadi ara yillarda uc bes ay calisti sonra oturdu.son yillarda hicc calismadi.ben zaten calismiyordum biliyordu ne kadar param varsa aldi.hadi babanlara gidelim nasilsa elimiz bos donmeyiz diyen bir model oldu.
Calismayan erkek calismiyor o sorumlulugu almiyor zorlama ile malesef
Evet, bir yandan seviniyorum; bir yandan da yuvam bozuldu üzülüyorum. Keşke böyle olmasaydı bunlar başıma gelmeseydi diye düşünüyorum.boşanmak kolay bir şey değil, çok zor bir süreç insallah bundan sonra her şey güzel olur
En dogrusunu yapiyorsunuz.benim eski esimde ilk 2 yil falan bir calisti bir calismadi ara yillarda uc bes ay calisti sonra oturdu.son yillarda hicc calismadi.ben zaten calismiyordum biliyordu ne kadar param varsa aldi.hadi babanlara gidelim nasilsa elimiz bos donmeyiz diyen bir model oldu.
Calismayan erkek calismiyor o sorumlulugu almiyor zorlama ile malesef
Calismayan erkek ennnnnn sinir oldugum
Asla iyi niyetli olamiyorum bu konuda ..
Ne yapiyodu butun gun evde
Yemek falan yapsaymis bari
Offff
Allah kurtarmis
Calismayan erkek ennnnnn sinir oldugum
Asla iyi niyetli olamiyorum bu konuda ..
Ne yapiyodu butun gun evde
Yemek falan yapsaymis bari
Offff
Allah kurtarmis
Ne yapacak internete bakıp fıstık yiyordu. Arada bir benim para bulmam lazım diye panikliyordu nerden bulacaks.sanki havadan yağıyor, sonra da mutsuza bağlıyordu
Ne yapacak internete bakıp fıstık yiyordu. Arada bir benim para bulmam lazım diye panikliyordu nerden bulacaks.sanki havadan yağıyor, sonra da mutsuza bağlıyordu
Kesinlikle. iyilikten anlamazlar, yapılanların kıymetini bilmezler bir de üstüne senin başarılarını baltalarlar. Bundan sonra hayatta böyle insanlara iyilik yapmam.. Yaşadık akillandik