- Konu Sahibi merissu744
asdfghjklşi asdfgcfvgbhnj asdfghjmk
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of of of diyerek başlamak istiyorum..
Ah be güzelim ilk hatada hastane olayında affetmemen gerekiyordu.. Affetmişsin çünkü merhametin çok fazla..
Hatta o kadar merhametlisin ki insanlara karşı kıyamıyorsun ve yine affediyorsun, herşey bitse de bu dfa kendini yargılıyorsun ben mi yanlış yaptım diye..
Hayır senin tek yanlışın, yanlış insana güvenmek oldu..
En başta kendini üzmeyi bırak.. Buda bana ders oldu Rabb im de kendini affet ve gönlünü yumuşat. Bu böyle gitmez ki..
Sonra da bırak gitsin zaten herifin ne olduğu belliymiş. Kafanı dağıt ve unut.Sen ciddi ilişki insanısın onun gönlü hovardada..
Kültür farkınız var evet, o insanlığını kaybetmiş senin insanlık kültürün onu ezerde geçer..
Yanına bile yaklaştırma ve sözlerine de kanma asla bir daha, irtibatı kopar ve tüm sosyal medyadaki şeylerini bile yenile bence.
Kendini de kahretme sakınn.. Emin ol diğer dünyada çekecekleri bir yana, bu dünyada ne beterlikler görecek.. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmeeezz...
Sen ahını etmişsin bak olanda olmuş bitmiş zaten, kendini affet ve artık serbest bırak onu gitsin... Düşüncelerinden at kalbinden at.. Bak bi söz var;
" Olsun Be Aldırma! Yaradan yârdır..
Sanmaki Zalimin Ettiği Kârdır..
Mazlumun Ahı İndirir Şâhı..
Her Şeyin Bir Vakti Vardır.."
Unutma sakın bunu..
seninle oynamamış da olabilir boşlukta kalınca bulmuş yapcak bisey yok unutmaktan baska cinsellik yasadinmiki sana oyle sey teklif edio terbiyesiz yaben zaten doktorla evlenmesine bişey demiyorum o mantığı biliyorum ama ağrıma giden madem böyle mantığı vardı neden benimle oynadı bunu hazmedemiyorum işte allaha havale ediyorum
hayır asla öyle cinsellik gibi bişey yaşamadım yaşamadığım için istiyor zaten öyle bişeyde ben yapmam ona sordum ben bunu deflarca kez ben namuslu kız yatmayan kız arıyorum dedi ama snrdan niye böyle oldu bilmiyorum oynadığınıda pek sanmıyorum defalarca srdum ayrılmak istedim çünkü sadece ona yptıklarımı hazmedemiyormuş sylediği bu
bi insan hiç mi sevmez