benim hatam ne?

Kendinde hata arama sen zaten herşeyi yapmışsın Onun amacı farklıymış hiç kafana takma bence hatta sevinmelisin evlenmediğin için.Hayırlısı buymuş demek ki üzülme canım.

Baya uzun ve karmaşık olmuş ama yine de okudum.Senin tek hatan onun oyunlarına kanmış olman kesinlikle.Bu adamın bir yedek kulübesi var ve canının istediğini oyuna sokuyor.Canı isteyince de çıkartıyor.Onun için acı çektiğine bile değmez kesinlikle.Demişsin zaten allah'a havale ediyorum diye.Elbet bir gün acısı çıkar bu yaptıklarının.Üzme kendini.Hele onun için,asla! :20:

Adamdaki pişkinliğe bak :53::53::53::53::53::53:

Hata yapmışsın affetmekle ama zararın neresinden dönsen kardır.

Böyle birinden kurtulduğun için sadaka ver hatta :10:

dün öğrendim ki hayatındaki her kıza böyle yapmış hatta birisi bunun yüzünden intihar etmiş birisi bi tarafını kesmek istiyor 5 kişininde böyle canını yakmış

cahillik işte farkında olsaydı yaptıklarının zaten yapmazdı.Böyle insanlar çok var.Çoğu erkek evlenmeden önce böyle şeyleri çok yapıyor.sanırım evlendikten sonra zaten yapamıcam şimdi günümü gün edeyim kafasındalar diye düşüyorum. Oyüzden sen bu insandan sıydıldığın için dua et kensinlikle ağlayıp üzülme.

canımı en çok acıtanda kültür farkı demesi ben dışardan üniversiteyi bitirdim böyle aşağılaması canımı acıttı halbuki en baştan sormuştum ben ona böyle bişeyin önemi yok demişti

Of of of diyerek başlamak istiyorum..
Ah be güzelim ilk hatada hastane olayında affetmemen gerekiyordu.. Affetmişsin çünkü merhametin çok fazla..
Hatta o kadar merhametlisin ki insanlara karşı kıyamıyorsun ve yine affediyorsun, herşey bitse de bu dfa kendini yargılıyorsun ben mi yanlış yaptım diye..
Hayır senin tek yanlışın, yanlış insana güvenmek oldu..
En başta kendini üzmeyi bırak.. Buda bana ders oldu Rabb im de kendini affet ve gönlünü yumuşat. Bu böyle gitmez ki..
Sonra da bırak gitsin zaten herifin ne olduğu belliymiş. Kafanı dağıt ve unut.Sen ciddi ilişki insanısın onun gönlü hovardada..
Kültür farkınız var evet, o insanlığını kaybetmiş senin insanlık kültürün onu ezerde geçer..
Yanına bile yaklaştırma ve sözlerine de kanma asla bir daha, irtibatı kopar ve tüm sosyal medyadaki şeylerini bile yenile bence.
Kendini de kahretme sakınn.. Emin ol diğer dünyada çekecekleri bir yana, bu dünyada ne beterlikler görecek.. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmeeezz...
Sen ahını etmişsin bak olanda olmuş bitmiş zaten, kendini affet ve artık serbest bırak onu gitsin... Düşüncelerinden at kalbinden at.. Bak bi söz var;

" Olsun Be Aldırma! Yaradan yârdır..
Sanmaki Zalimin Ettiği Kârdır..
Mazlumun Ahı İndirir Şâhı..
Her Şeyin Bir Vakti Vardır.."

Unutma sakın bunu..

adamın kalitesi ortada zaten canım sen kendini üzme, burada senin bir hatan yok her seven gibi inanıp güvenmek istemişsin. Eden bulur boşver Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz. Ne hali varsa görüsün artık.. Senin için zor belki ama unutmaya çalış kendine yeni uğraşlar bul. Düşünmemeye çalış çünkü gerçekten haketmiyo bu adam..

Of of of diyerek başlamak istiyorum..
Ah be güzelim ilk hatada hastane olayında affetmemen gerekiyordu.. Affetmişsin çünkü merhametin çok fazla..
Hatta o kadar merhametlisin ki insanlara karşı kıyamıyorsun ve yine affediyorsun, herşey bitse de bu dfa kendini yargılıyorsun ben mi yanlış yaptım diye..
Hayır senin tek yanlışın, yanlış insana güvenmek oldu..
En başta kendini üzmeyi bırak.. Buda bana ders oldu Rabb im de kendini affet ve gönlünü yumuşat. Bu böyle gitmez ki..
Sonra da bırak gitsin zaten herifin ne olduğu belliymiş. Kafanı dağıt ve unut.Sen ciddi ilişki insanısın onun gönlü hovardada..
Kültür farkınız var evet, o insanlığını kaybetmiş senin insanlık kültürün onu ezerde geçer..
Yanına bile yaklaştırma ve sözlerine de kanma asla bir daha, irtibatı kopar ve tüm sosyal medyadaki şeylerini bile yenile bence.
Kendini de kahretme sakınn.. Emin ol diğer dünyada çekecekleri bir yana, bu dünyada ne beterlikler görecek.. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmeeezz...
Sen ahını etmişsin bak olanda olmuş bitmiş zaten, kendini affet ve artık serbest bırak onu gitsin... Düşüncelerinden at kalbinden at.. Bak bi söz var;

" Olsun Be Aldırma! Yaradan yârdır..
Sanmaki Zalimin Ettiği Kârdır..
Mazlumun Ahı İndirir Şâhı..
Her Şeyin Bir Vakti Vardır.."

Unutma sakın bunu..

çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için benim tek hatam affetmekle oldu bi söz vardır ya sen hep canın istediğinde geldim ben ise hiçbirine hayır diyemedim demedim diye sürekli beni ezmeye çalıştı hiç unutmuyorum bi gün anneler gününde anneme hediye alcam diye beni bi mağazaya götürdü ben anne reyonlarına bakıyorum mutfak robotuna falan o gitmiş plazmaya bakıyor bunu ne yapacaksın dedi anneler gününde anneme aldım bahanesiyle bunu odama alırım dedi parasıyla beni ezmeye çalıştı bigün arabadayız bana küpeni unutmuşsun dedi bende o küpe benim küpem değil dedim 17 ay onu bekledim herzaman onu aradım sordum ama o hep canı istediğinde aradı beni buna izin vermeme kendime kızıyorum dünya görüşümüz farklıymış eğer şimdiki doktor sevgilisinden ayrılırsa bana geri dönermiş 2.sevgilim ol sen benim dedi ben bunları hazmedemiyorum bi insan nasıl adileşir en önemliside ben artık herkese karşı güvenimi yitirdim hiçmi sevemedin dedim sevdim ama olmadı dedi neden bunu yurtdışındayken sylemedin dedim oda sustu senden snr çok kişi oldu hayatımda dedi bende neden bunu sylemedin ben ordayken sorduğumda dedim hiçbişey sylemedi ben bu insanın çekebileceğine inanmıyorum

Son düzenleme:
doktorlar genelde doktorlarlar evleniyor,çift maaş mantığı sen aslında olmasını istemişsin anlaşılan o gönül eğlendirmiş salla boşver onu sen

ben zaten doktorla evlenmesine bişey demiyorum o mantığı biliyorum ama ağrıma giden madem böyle mantığı vardı neden benimle oynadı bunu hazmedemiyorum işte allaha havale ediyorum

adam tam anlamıyla karaktersizin önde gideniymiş. çokta hayırlı olmuş bitmesi.sen hiç üzme kendini bu kadarla kurtulmuşsun.ama sonrasında sakın seni tekrar kandırmasına izin verme sakın.:45::45::45:

ben zaten doktorla evlenmesine bişey demiyorum o mantığı biliyorum ama ağrıma giden madem böyle mantığı vardı neden benimle oynadı bunu hazmedemiyorum işte allaha havale ediyorum
seninle oynamamış da olabilir boşlukta kalınca bulmuş yapcak bisey yok unutmaktan baska cinsellik yasadinmiki sana oyle sey teklif edio terbiyesiz ya

Son düzenleme:
hayır asla öyle cinsellik gibi bişey yaşamadım yaşamadığım için istiyor zaten öyle bişeyde ben yapmam ona sordum ben bunu deflarca kez ben namuslu kız yatmayan kız arıyorum dedi ama snrdan niye böyle oldu bilmiyorum oynadığınıda pek sanmıyorum defalarca srdum ayrılmak istedim çünkü sadece ona yptıklarımı hazmedemiyormuş sylediği bu

hayır asla öyle cinsellik gibi bişey yaşamadım yaşamadığım için istiyor zaten öyle bişeyde ben yapmam ona sordum ben bunu deflarca kez ben namuslu kız yatmayan kız arıyorum dedi ama snrdan niye böyle oldu bilmiyorum oynadığınıda pek sanmıyorum defalarca srdum ayrılmak istedim çünkü sadece ona yptıklarımı hazmedemiyormuş sylediği bu

okuduğum kadarıyla pek birşey yapmamışsın ki neyi hazmedemiyor neyin kafasında anlamadım,bence yaşayamadığı için senle bunu yaşamak istiyor zamana bırak gelişme olursa yazarsın merak ettim :ssz:

Back
X