• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim güzel evim

aranıza yeni katıldım dekarasyonla uğraşmayı çok sevviyorum lütfen yardım edin

senelerdir kullanıyoruz çokta memnunuz bende evlenecm ve kesnlkle başta saray hali alıcm..saray ve padişahı herks methediyo aklında olsun..merinosla festivali tavsiyee tmyrm ve shagy alma kesnlkle..:44:

Evine bayıldım güzellikle güzel günlerde kullandı koridordaki halılarının çok beğendim güle güle kullan:32:

bana da yardım edin beyaz yemek odası mı siyah mı yeni alacamda
beyaz derim ben yada içinde muhakkak beyaz olsun hem daha modern hem de daha ferah gözüküyor alan daha geniş gözüküyor canım tavsiyem bu ama yinede sen bilirsin koyu mobilyalar alan daraltıo ve tozdan durulmuyor

canım evin çok güzel olmuş güle güle oturun içinde mutluluklar

CANIM EVİN HAYIRLI UĞURLU OLSUN İÇİNDE MUTLULUKLA OTURMAK NASİP OLSUN:):)DİKKATİMİ ÇEKEN EVİNİN TAMAMI HEP KAHVE RENGİ GÜZEL BİR RENK SEÇİMİ OLMUŞ SADE FERAH :nazar:

canım güle güle otur..
halılarına bayıldım.....
ama açık ren kullanması zor benimkiler de o tonlarda ....
kızım sağ olsun hallediyo :14:

CANIM EVİN HAYIRLI UĞURLU OLSUN İÇİNDE MUTLULUKLA OTURMAK NASİP OLSUN:):)DİKKATİMİ ÇEKEN EVİNİN TAMAMI HEP KAHVE RENGİ GÜZEL BİR RENK SEÇİMİ OLMUŞ SADE FERAH :nazar:
sağol tatlım hep bir evim olduğunda krem kahve dizayn edeceğim diyordum öylede yaptım daha kullanışlı ve ferah gelior banada

senelerdir kullanıyoruz çokta memnunuz bende evlenecm ve kesnlkle başta saray hali alıcm..saray ve padişahı herks methediyo aklında olsun..merinosla festivali tavsiyee tmyrm ve shagy alma kesnlkle..:44:

canım benim halılarım padişah ve gümüşsuyu ve cok memnunum.shaggy leri ben de önermem zira aldımm ve memnun değilim.tavsiye etmem.

çok teşekkür ederim verdğiniz bilgiler için

Back
X