Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aranıza yeni katıldım dekarasyonla uğraşmayı çok sevviyorum lütfen yardım edin
canım benim halılarım padişah ve gümüşsuyu ve cok memnunum.shaggy leri ben de önermem zira aldımm ve memnun değilim.tavsiye etmem.halı olarak öenereceğiniz bir marka var mı
beyaz derim ben yada içinde muhakkak beyaz olsun hem daha modern hem de daha ferah gözüküyor alan daha geniş gözüküyor canım tavsiyem bu ama yinede sen bilirsin koyu mobilyalar alan daraltıo ve tozdan durulmuyorbana da yardım edin beyaz yemek odası mı siyah mı yeni alacamda
canım güle güle otur..
halılarına bayıldım.....
ama açık ren kullanması zor benimkiler de o tonlarda ....
kızım sağ olsun hallediyo![]()
teşekkür ederim tatlımgüle güle oturun ağız tadıyla inşallah eviniz çok güzel![]()
sağol tatlım hep bir evim olduğunda krem kahve dizayn edeceğim diyordum öylede yaptım daha kullanışlı ve ferah gelior banadaCANIM EVİN HAYIRLI UĞURLU OLSUN İÇİNDE MUTLULUKLA OTURMAK NASİP OLSUN:):)DİKKATİMİ ÇEKEN EVİNİN TAMAMI HEP KAHVE RENGİ GÜZEL BİR RENK SEÇİMİ OLMUŞ SADE FERAH![]()
senelerdir kullanıyoruz çokta memnunuz bende evlenecm ve kesnlkle başta saray hali alıcm..saray ve padişahı herks methediyo aklında olsun..merinosla festivali tavsiyee tmyrm ve shagy alma kesnlkle..:44:
senelerdir kullanıyoruz çokta memnunuz bende evlenecm ve kesnlkle başta saray hali alıcm..saray ve padişahı herks methediyo aklında olsun..merinosla festivali tavsiyee tmyrm ve shagy alma kesnlkle..:44:
canım benim halılarım padişah ve gümüşsuyu ve cok memnunum.shaggy leri ben de önermem zira aldımm ve memnun değilim.tavsiye etmem.