- Konu Sahibi alliswell22
-
bu alerji ilaçları hep mi kilo yapar yahu :)) doktor da bana atarax vermişti alerji ilacı ama yan etkisi kilo yapıyo diyeIçtim 2 gün uyanamadım Bidaha da içmedim arada uyku sorunu yaşadığımda içiyorum deliksiz 30 saate kadar uyuyorum
canım atarax sinir yatıştırıcı alerji için değil benim kilo alma problemim yok ama yakınımın vardı hergün aynı saatte 21 tane siyah üzüm bu saat sabah olacak şimdi sahurda olabilir ama aralıksız çekirdekli siyah üzüm denemelisiniz 45 kilodan 60 vurdu
Of off bendee aynı dertten muzdaribim,o kadar çok yemek yiyorum ama en fazla 1 kilo alıyorum onuda 2 güne veriyorum napıcam bilemiyorumm
prakten surup kullanın işe yarıyo 39 kilodan 41e yükseldim ramazanın ilk gününden bu yana işte 2 aldım iftardan sonra içiyorum uyku yapıyo ama iştah açıyo
baktım herkes hadi gelin beraber zayıflayalım demiş biz niye kilo almıyoruz :) hadi kilo alalım beraber onlar diyet yaparken bizde yemek yiyip kilo alalım :) herkes boy kilo yazarsa bide ne yiyip ne içelim herkes birbirini fikir verirse fena olmaz :) benim yaşım 19 boyum biraz kısa1.55 46 kilo
İlacın Adı Bombax Meyve Suyuna Karıştırıp yemeklerden Yarım Saat Sonra İçilio Ve Bunun Sayesinde 35 kilodan 49 Kiloya Yükseldim Tavsiyederim İlacı Bulmak Biraz Zor Bulamayan Olursa Yardımcı Olurum
Mrblar
Ben 24 Yaşında 1.55 boyunnda 49 kiloyum .Şuan Kilomla Barışık Bir İnsanım.
Ama Şuan 1 Sene Öncesini Düşünemiyorum bile 35 kiloydum ve çok ama çok uğraştım kilo almak için denemediğim duyupta yapmadığım şey kalmadı koca karı ilaçlarıda dahil ama yöntemini ilacını çok şükür buldum isteyen olursa özel msj atabiliyorum ayrıntılı olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?