benim gibi zayıf olan arkadaşlar hadi gelin kilo alalım berabeer :)

canım atarax sinir yatıştırıcı alerji için değil benim kilo alma problemim yok ama yakınımın vardı hergün aynı saatte 21 tane siyah üzüm bu saat sabah olacak şimdi sahurda olabilir ama aralıksız çekirdekli siyah üzüm denemelisiniz 45 kilodan 60 vurdu

Denemeye değer.

ben çok zor kilo alan biriyim 1 aydır 2 kiloya yakın almışım arkadaşlar =).Ramazanda vermem inşallahta sonrada almaya devam ederim

Of off bendee aynı dertten muzdaribim,o kadar çok yemek yiyorum ama en fazla 1 kilo alıyorum onuda 2 güne veriyorum napıcam bilemiyorumm

durum vahim kızlar ne iştah kaldı ne yemek yeme arzusu iyice sinir stres oldum yaaa (( 1 kilo daha vermişim 43 e düştüm alıyım diye uğraşırken veriyorum napıcağmı şaşırdım artık

prakten surup kullanın işe yarıyo 39 kilodan 41e yükseldim ramazanın ilk gününden bu yana işte 2 aldım iftardan sonra içiyorum uyku yapıyo ama iştah açıyo

kızlar ben 30 yaşında hiç bir zaman kilo nedir bilmedim ve benim bir de kızım var hamileliğimde 17 kilo aldım 47 kiloyla kalmıştım ve 3 ay içinde hop tekrar eski kiloma döndüm boyunda 1.68 ancak 34 beden giyebiliyorum

kızlar son günlerde fazla yazmamışsınız nasıl gidiyor çalışmalarınız, yeni önerileriniz var mı

benim de boyum 1,55-40 kiloyum yaz gelince gitti yine bütün iştah ah o 45 olduğum zamanlar neydi can gelmişti resmen.....

bu atarax cidden kilo aldırıyor mu ya doktor bana kabus görüyorum diye yazmıştı. iki gündür kullanıyorum ama pek bi değişiklik yok

Mrblar
Ben 24 Yaşında 1.55 boyunnda 49 kiloyum .Şuan Kilomla Barışık Bir İnsanım.
Ama Şuan 1 Sene Öncesini Düşünemiyorum bile 35 kiloydum ve çok ama çok uğraştım kilo almak için denemediğim duyupta yapmadığım şey kalmadı koca karı ilaçlarıda dahil ama yöntemini ilacını çok şükür buldum isteyen olursa özel msj atabiliyorum ayrıntılı olarak..

bence siz yine iyisiniz ben öleyim o zaman benim boyum da sizin gibi 1.55 ama kilom 39... sizin kilonuzda olsam keşkeee, daha da bişey istemem:84:

İlacın Adı Bombax Meyve Suyuna Karıştırıp yemeklerden Yarım Saat Sonra İçilio Ve Bunun Sayesinde 35 kilodan 49 Kiloya Yükseldim Tavsiyederim İlacı Bulmak Biraz Zor Bulamayan Olursa Yardımcı Olurum

Ben de onu aldım. Ramazan dolayısıyla ara verdim. Ben de pek işe yaradığı söylenemez.

Yardımcı olurmusun canım ?

tatlım bi arkadaşımdan duydum bombax mı neydı adı her aktarcıdan hemn hemen satılıyormuş..
toz halınde yemektn snra myve suyuna veya bildiğin normal suyuna 1 tatlı kaşığı katıp içiysn aman ha sakın gazlı içicklerle degıl normal su veya myve suyu iştee
2-3 gunden snra iştah açıyormuş öğünlern artıyomuş ve 1 hfta 10 gun snra baya baya gzlcede kılo alıyomuşsun bnde aynı derten muzderıbım ama yapıck bısı yok bnde bunu denıcem bakalım hayırlısı baya övdüler bu ilacı bana ama doktra danışmak istyrm genede nolur nolmaz sende öyle yap bnce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…