169 cm 50 kgkaç kiloydunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
169 cm 50 kgkaç kiloydunuz
safinaz gibi olmakta iyi değil
Hangi balik yagini kullandiniz peki?parazit ilacinidoktormu verdiÖzelikle kilo almak istiyorsan öncelikle kurt ilacı kulan sonra balık hapı var onu kulan ve her akşam düzenli olarak aynı saatte 1ekmek ye zorlasa olsa 1ay sonra nasıl Aldığınızo siz de şaşıracaksınız çünkü ben aldıysam herkez alır çünkü biz aile olarak hep zayıftık biraz çaba gerek sadece :)
Nasil aldiniz peki kilo bende kilo verdim alamiyorum almayiçok istiyorumbu dunyada kılo almayacak bır ınsan varsa o da bendım ,
liseyi bitirdiğimde 41-42 kiloydum ,
evlendıgımde gelinlıkle 49 kıloydum ,
şimdi 66 ,
ozamanlar alamazdım şimdi veremıyorum , sıkmayın canınız tadını çıkarın
Nasil aldiniz peki kilo bende kilo verdim alamiyorum almayiçok istiyorum
Hayır cnm doktor vermedi kaç doktora gittim hiç bi çare bulamadım en son eczaneden kendim aldım ve kulandım eczane gidersiniz sarı reng parlak bi kapsül gibi kulanmanın zararı Yok zaten dene bence çünkü sıskalık yüzünden ben de çok şey yaşadım psikolojik olarak çökmüştüm çok şükür şuan 69 kiloyum dile yakın 20 kilo hı bide bu aradan ben çok yemek yiyen birim sayıfkende ama atıştırmam yoktu ama şuan ne bulsam ağzıma atıyorum dediklerimi 3 ay dene göreceksinH
Hangi balik yagini kullandiniz peki?parazit ilacinidoktormu verdi
Bende dogum yaptim kilo almadim verdim tam aksine yasiniz kaç ki kilo aldinizçocuk dogurdum dogumdan sonra bile çok kilo verdim , kilo almama tek sebep
yaş canım başkada hiçbirşy değil ,
Bende dogum yaptim kilo almadim verdim tam aksine yasiniz kaç ki kilo aldiniz