• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi tembeller buyrun :)

çok yanlış yapıyosun çok. kaç yaşındasın bilmiyorum ama belli ki daha gençsin o yüzden bu heyecanın. bende 41 kiloyum ve yaşıma göre çok ufak gösteriyorum. ama kortizonlu ilaç almam ALDIRMAM. Eczacı kalfası oldugum için söylüyorum belki arkadaşları dinlemedn ama beni dinlersin de bi faydam olur diye düşündüm.
Diğer ilaçlara bişey demiyorum her doktorun önerdiği ilaçlar ama kortizonla çok büyük hata yapıyosun.
Hani yarım dünya olup da ben evlendiğimde 40 kiloydum diyen teyzeler var ya işte onların sebebi KORTİZON. 30 yaşından sonra 80 kilonun altına inemezsin. doktoruna da söylememişsin öğrense büyük azar işitirsin zaten. eğer ilerde ah başım vah başım demek istiyorsan devam et arkadaşım.
Kusura bakma ama eğer böyle devam edersen yaşlanınca eğilemiceksin bile merdiven çıkamicaksın. şimdi fiziğim güzel olsun diye her ilacı alıp şeker gibi yutma.
İnşallah hatanı anlarsın da geç olmaz.

Ensure yi nasil kullandin canim sutle karistirip falan mi ve kac kasik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok yanlış yapıyosun çok. kaç yaşındasın bilmiyorum ama belli ki daha gençsin o yüzden bu heyecanın. bende 41 kiloyum ve yaşıma göre çok ufak gösteriyorum. ama kortizonlu ilaç almam ALDIRMAM. Eczacı kalfası oldugum için söylüyorum belki arkadaşları dinlemedn ama beni dinlersin de bi faydam olur diye düşündüm.
Diğer ilaçlara bişey demiyorum her doktorun önerdiği ilaçlar ama kortizonla çok büyük hata yapıyosun.
Hani yarım dünya olup da ben evlendiğimde 40 kiloydum diyen teyzeler var ya işte onların sebebi KORTİZON. 30 yaşından sonra 80 kilonun altına inemezsin. doktoruna da söylememişsin öğrense büyük azar işitirsin zaten. eğer ilerde ah başım vah başım demek istiyorsan devam et arkadaşım.
Kusura bakma ama eğer böyle devam edersen yaşlanınca eğilemiceksin bile merdiven çıkamicaksın. şimdi fiziğim güzel olsun diye her ilacı alıp şeker gibi yutma.
İnşallah hatanı anlarsın da geç olmaz.

bıraktım zaten canım. ben sadce bacaklardan almak istiyorum giydiğim inan yakışmıyo bende kilo hep kalcaya gidiyo

selam kızlar ! Şimdi size diyeceklerime kulak açın kalem kağıt alın yanınıza. benim gibi tembelseniz , yemeye erinip diyeti iki günde bozanlardansanız buyrun :) ben 1.65 boyunda 46 kilo idim 3 gün öncesine kadar şuan 49.500 üm =) hedefim 60 hihihihih :) ben balık etli seviyorum o yüzden diyelim :) çok şey denedim pekmezler tahinler b12 ler bebe mamaları vs ...en sonunda anladım ya merve sen diyeti bozuyosun sana kolay bişe lazım dedim ve diyetisyene gittim anlattım bana bi liste verdi malum bilinen listeden ama ben zaten bunları biliyorm dedim doktor hanıma bana öyle bişey verinki hemen kilo alim dedim :* doktor beni dahilyeye sevk etti tabi malum testler kanlar idrar fln. hiçbi sorunum yok . ben cok yiyip kilo alamayanlardanda değilim cünkü sevmiyorum yemeyi eriniyorum :D Haftada 1 kilo almak için de günde 1100 kalori fazladan almak gereklidir ve buda benim gibi tembeller için zor :)) dahilyeye mama yazdırttım bi meyve suyu gibi sütlü vanilyalı içinde 400 kalorilik her vitamin vs var. bundan günde 3 tane içiyorum 1200 ediyo e tabi yedğim yemekler 500 diyelim çok su içip miğdemi genişletiyorum ama kesinlikle SUYU YEMEKTEN SONRA için. şimdi beni 3 günde 3 kilo aldıran şeye gelelim :D
-ENSURE 2 CAL VANİLYALI MAMA ( sigorta karşılıyor eczane 2 koli getiriyor evime kadar :D)
-her yemekten sonra spraktin şurup 2 saate hayvan gibi açıktırıyor bidaha yiyiorum vallahi ( hatta aklnza gelince küçük yudumla için)
-benexol B12 vitemini yemeklerden sonra
- günde iki kez balık yağı hapı atıyorum (kafama estikce saatleri önemli değil )
- kesinlikle KREMALI BİSKÜVİ ( tanesi 50 cal ediyo bi paket yiyin hergün )
-birde ismini burda yazamadığın bi kortizon ilacı ( aaa demeyin hastalığım yok ama bu ilacı içen herkez şişiyo özellikle yüzden , tabi tuz ve şekeri cok fazla abartıcaksınız )
- keçi boynuzu pekmezi kaçıkla yiyiorum çokta seviyorum
ben bunları 3-4 günde yaptım kilomda artış yüzüme renk geldi :) hadi bakalım bunlarla bi 55 olsam gerisi gelir zaten kasmadan yiyiorm arkadaşlar :D zaten hergün 3 ensure ile 1200 cepte :D

merhaba, ensure 2 cal mama tanesi 7,5 lira diyor günde 3 kere içiyorsun.doktor yazınca ne kadara geliyor fiyatı?

Ensure ben doktora yazdiracaktim doktor biz onu acil hastalar için sadece onlara rapor çıkartıyoruz dedi e raporsuz da baya pahalı olacak onun yerine başka bol kalorili ne olabilir ki

diana1 senden cevap bekliyorum doktora ensureyi nasıl yazdırabildiğinle ilgili...senden cevap alınca gidicem doktora yazdırmaya...nooolurrr duy sesimi:)):)

evet nasıl yazdırdın acaba benım de bı yakınım raporla alabılıyo ancak onu zıhınsel hastalığı var o yüzden yanı. başka turlu nasıl alınack o ensure canım

evet nasıl yazdırdın acaba benım de bı yakınım raporla alabılıyo ancak onu zıhınsel hastalığı var o yüzden yanı. başka turlu nasıl alınack o ensure canım

Merhaba soruna ben cevap vereyim.. 160 boyunda 40 kiloyum doktora gittim Ensureyi yazdrmak için doktor biz o ilaci agir hastalara veriyoruz flan dedi. Tahlillerim normal ckinca çölyak hastaligindan şüphelendi tekrar bi tahlil yapldi hc bsey cikmayinca bende doktora biraz israr ettim aslında israrda deglde zaten her gtmemde ensureyi soyluyordum doktor en son tahlillerine bi bakalm yazariz demişti bende umutla gittim ve yazdrdim bu defa. Rapor cikarmasi gerekiyor doktorun.. Cogu doktor rapora teshis koyamadigi icin bu ilaci yazmaz.. Doktorum bana ne teshisi koydu bilmiyorum ama son zamanlarda kilo kaybim oldugunu soyledim.. Oyle raporu cikartti sagolsun.. Ücretin %20 sini sen karsiliyosun 130 TL odycekmisim ben.. 160 tane yazdi henüz gidip almadim. Her doktor yazmiyor doktorun inisiyatifine kalms bisey anlycagin..

Merhaba soruna ben cevap vereyim.. 160 boyunda 40 kiloyum doktora gittim Ensureyi yazdrmak için doktor biz o ilaci agir hastalara veriyoruz flan dedi. Tahlillerim normal ckinca çölyak hastaligindan şüphelendi tekrar bi tahlil yapldi hc bsey cikmayinca bende doktora biraz israr ettim aslında israrda deglde zaten her gtmemde ensureyi soyluyordum doktor en son tahlillerine bi bakalm yazariz demişti bende umutla gittim ve yazdrdim bu defa. Rapor cikarmasi gerekiyor doktorun.. Cogu doktor rapora teshis koyamadigi icin bu ilaci yazmaz.. Doktorum bana ne teshisi koydu bilmiyorum ama son zamanlarda kilo kaybim oldugunu soyledim.. Oyle raporu cikartti sagolsun.. Ücretin %20 sini sen karsiliyosun 130 TL odycekmisim ben.. 160 tane yazdi henüz gidip almadim. Her doktor yazmiyor doktorun inisiyatifine kalms bisey anlycagin..

Toplam 130 mu ?

Toplam 130 mu ?

Evet canim doktor öyle söylemisti ama eczaneye gidince is değişti 160 taneyi birden veremiyolarmis 120 tanesini verdi 189 TL istemiş babamdan yani ilacin raporsuz fiyati çok yuksek. Rapor 6 ay. her almanda yine ücret odeniyor

Evet canim doktor öyle söylemisti ama eczaneye gidince is değişti 160 taneyi birden veremiyolarmis 120 tanesini verdi 189 TL istemiş babamdan yani ilacin raporsuz fiyati çok yuksek. Rapor 6 ay. her almanda yine ücret odeniyor

Cok pahaliymis canim ya .. desene gene yazi 38 kiloyla evde geciricem :((

Cok pahaliymis canim ya .. desene gene yazi 38 kiloyla evde geciricem :((

Valla canim kullanali 4 gün flan oluyor içerken felaket midem bulaniyor içtikten sonrada agirlik basiyo uykum geliyor ve hic aclk hssi duymuyorum nerdeyse iki ogün yemek yiyip üstüne iciyorum normalde 4 tane icmem gerekiyor ben iki taneyi zor iciyorum bakalim bende ise yarycakmi fiyati çok pahali evet ama raporsuz 750 TL geliyor yanlış olmasin

Valla canim kullanali 4 gün flan oluyor içerken felaket midem bulaniyor içtikten sonrada agirlik basiyo uykum geliyor ve hic aclk hssi duymuyorum nerdeyse iki ogün yemek yiyip üstüne iciyorum normalde 4 tane icmem gerekiyor ben iki taneyi zor iciyorum bakalim bende ise yarycakmi fiyati çok pahali evet ama raporsuz 750 TL geliyor yanlış olmasin

Oo baya pahaliymis.. ya canm ben kendi imkanlarimla alicam yani aileden destek yok onlar boyle seyler kullanmami istemiyor gizli alicam :) :) bu yuzden pahali demistim 1 hafta kullandktan sonra durumu banada bildir bende ona gore aliyim canimm ..

Oo baya pahaliymis.. ya canm ben kendi imkanlarimla alicam yani aileden destek yok onlar boyle seyler kullanmami istemiyor gizli alicam :) :) bu yuzden pahali demistim 1 hafta kullandktan sonra durumu banada bildir bende ona gore aliyim canimm ..

Tamam canim buraya yazarim:)

Back